Şimdi Ara

The Interview sadece Google ve Xbox Video üzerinden yayımlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • The Interview sadece Google ve Xbox Video üzerinden yayımlanacak





    Sinema tarihinin belki de en çok gündem olan yapımlarından birisi olan The Interview, bilindiği üzere Sony'yi hackleyen grubun isteği üzerine vizyondan kaldırılmıştı. Sony filmin DVD'sini de piyasaya sürmeyeceğini açıklamıştı.




    Hackerların şantajından kurtulma hamlesi olarka görülen bu karar sonrası Sony adeta ters köşe yaptı ve filmi internet üzerinden yayımladı. Firmanın iTunes üzerinde yer almak için Beyaz Saray'daki girişimleri sonuçsuz kalınca filmi yayımlamak Google ve Microsoft'a kaldı.




    The Interview sadece ABD'de olmak üzere Google Play ve YouTube Movies üzerinden yayımlanmış durumda. Filmin kiralama bedeli 6$ iken, satın alma bedeli de 15$ olarak belirlenmiş. Film ayrıca Xbox Video ve belirli sinema salonlarında da gösterime girecek. 

     

     







  • film Xbox video üzerinden de yayımlanmış. Ekrem bey eleştirilere açık olduğunuz kadar kendinizi geliştirmeye de açık olsanız keşke..

  • Film aksine daha çok dikkat çekti

  • quote:

    Orijinalden alıntı: catlion

    film Xbox video üzerinden de yayımlanmış. Ekrem bey eleştirilere açık olduğunuz kadar kendinizi geliştirmeye de açık olsanız keşke..

    Tbr kardo .
  • Artık izlemeyi düşünmeyenler de izleyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorbalık ve faşizm hep kaybetmeye mahkum. Şiddet tehditleri asla bir yere varamaz. Kuzey Kore de çağımızın son çıban faşist ülkesi. Yıkıldığında ve bu faşizm zihniyetini insanlık aşmayı başardığında ilerleme kaydetmiş olacağız.

    Bir de anlamadığım İtunes'ta yer almak için Apple ile değil de Beyaz Ev ile neden görüşme yapılmak isteniyor anlamadım. Apple Amerikan hükümeti tarafından mı yönetiliyor?

  • Sağlam reklam oldu film için. Hasılat 3 e katlanır.

  • Konusundan çok filmin yaşadığı olaylar ilgi çekiyor;ben izlemem diyordum ama benim bile dikkatimi çekiyor,izlerim belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer sitelerin "you tube üzerinden de yaynlayacak" diye yorumlamasının üzerine editörün sadece you tube da yayınlanacak olarak yorumlaması Anlaşılan editörümüz başlığı sürekli düzeltmek zorunda kalacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Road.Runner -- 25 Aralık 2014; 13:45:00 >
  • Haber ilk olarak sadece Google diye düştü sonra da basın açıklamaları geldi. Pek çok site haberi düzeltiyor.

  • Filmi dün izledim.Abartılacak bir yanı yok.Gündem sayesinde bedavadan hasılat kazanacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemeyin bu filmi beyler. kuzey koreliler evimizi felan basar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    kaynak gösterdiğiniz site düzeltmemiş hala buradan da kaynak seçimini ne kadar yanlış yaptığınızı anlıyoruz..
  • Paylaşım sitelerinede dağıtılmış heryerde bulunabiliyor.

  • Sony'nin tartışmalı filmi dikkat çekti

    ABD ile Kuzey Kore arasında gerilime neden olan Sony'nin "Interview" (Röportaj) filmi, Noel gününde ABD'de bazı sinemalarda gösterime girdi.

    İnternet üzerinden önceki gün sinemaseverlerle buluşan Sony Entertainment firmasının, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'a suikast girişimi kurgusuna yer veren 'Röportaj' filmi, ABD'de Noel gününde bu kez bazı sinemalarda gösterilmeye başlandı.

    ABD genelinde bağımsız idare edilen yaklaşık 300 sinemada gösterilen filme vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Los Angeles ve başkent Washington gibi bazı kentlerde filmin hafta sonu biletleri şimdiden tükendi.


    BİLETLER İKİ SAATTE TÜKENDİ

    Washington'daki West End Cinema'nın direktörü Josh Levin, "Filmin gösterime gireceğini duyurduktan sadece iki saat sonra tüm biletler satıldı. 5 yıldır bu sinemayı işletiyorum ama böyle bir şeyle ilk defa karşılaştım" diye konuştu.

    Sony'nin siber saldırıya uğramasının ardından birçok tartışmayı da beraberinde getiren filmi izleyenler ise "Röportaj"ın "başyapıt" olarak değerlendirilemeyeceğini ifade etti. İzleyiciler, filmin etrafındaki siyasi tartışmaların büyük bir ilgi uyandırdığını düşünüyor. Filmi "milliyetçi" bulduğunu söyleyen Kaite Fisher, "Çok iyi bir film olduğunu düşünmüyorum ama hafta boyunca süren tartışmaların ardından sinemada izlemeye güdülenmiştim" dedi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.