Şimdi Ara

Kullanışlı Cam Odalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Kullanışlı Cam Odalar


    Cam Her Zaman Şıklığın Simgesidir

    Yaşam alanlarımızı, evlerimizi özellikle her zaman çok önemseriz. Gerek şıklığı gerekse kullanılabilirliği açısından büyük önem arz etmektedir. Örneğin bir evin içi kadar, ilk izlenimi yaratan dış görüntüsü de son derece önemlidir. Nedir bu dıştan görüntüsü elbette ki ilk olarak camlarıdır. Camların büyüklüğü küçüklüğü kadar görüntüsü de bir o kadar algı değiştirici bir ölçüttür. Hatta var ise balkonlar zaman zaman camlardan daha fazla dikkat çekebiliyorlar.

    Örneğin evinizin balkonunu yaz aylarının dışında da rahat rahat kullanmak isteyenlerdenseniz balkonunuza ya da uygun gördüğünün bölüme katlanır cam yaptırabilirsiniz. Bu sayede sadece yazın serinlemek için kullandığınız balkonunuzdan kışında faydalanabilir hatta akşamları serin olduğunda katlanır camlarınız sayesinde istediğiniz kısmını kapatarak değerlendirebilirsiniz.

    Birde sürgülü cam sistemleri var ki, onları evlerinizde de yaptırıp kullanabileceğiniz gibi, özellikle dış mekanlarda daha fazla tercih edilmektedir. Kafelerde, restoranlarda özellikle çok yoğun bir şekilde tercih edilen bu sistemler kullanışlı olduğu kadar aynı zamanda da görsel açıdan da son derece doyurucudur

    Son zamanlarda hayatımıza daha fazla girmiş olan ve sergilediği şıklık ile de oldukça fazla tercih edilen cam oda yapımı sayesinde, yaşam alanlarımız artık hem şık, hem kullanışlı hem de farklı bir hal alabilmektedir. Farklı sistemleri ile birleştiğinde cam odanın hem kullanışlılığı da artmakla birlikte hem de görenlerin beğenisini de kazanabilmektedir.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.