Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.453
Cevap
28
Favori
88.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Avea in touch serisinin yeni telefonu İn touch 4'ü duyurdu. Yeni nesil f/p telefonu olmaya aday cihaz sahip olduğu donanıma göre uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Özellikle 64 bit Snapdragon 410 işlemci cihazın en dikkat çekici özelliği. 619 TL fiyat etiketine sahip telefon giriş seviyesi telefon pazarını oldukça hareketlendirecek gibi görünüyor.




     Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 23 Aralık 2014; 18:44:01 >







  • kardeş sen aldın mi bu telefonu yoksa konum olsun diyemi giriştin ...ben birşey sorcam pil süresi akıcılık oyun performansı kamera bana bunlar nasıl söylersen hemen al cam telefonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkem631 G kullanıcısına yanıt
    Hayır henüz almadım. Ama bayilere gelir gelmez almayı düşünüyorum. Aslında Huawei G7 düşünüyordum ama bunu görünce aradaki fiyat farkı nedeniyle fikrimi değiştirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    kardeş telefonu alınca hemen konuyu haberdar edersen bende alicam özellikle pil akıcılık kamera benim için çok önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkem631 G kullanıcısına yanıt
    Tamam telefonu alınca konuyu güncellerim. Ayrıntılı bir inceleme yapar, artı ve eksilerini yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon hakkında pek bilgi yok mu hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkem631 G kullanıcısına yanıt
    Dün hattımı Avea'ya taşıdım. Orada sordum yoktu. Yarın başka bayilere bakıp incelemeyi düşünüyorum. Özellikleri daha ayrıntılı öğrenmek istiyorum. Mesela kameranın lensi hangi marka ve model, ekran Ips mi lcd mi gibi ayrıntıları bilmek lazım. Yarın kafamdaki sorular netleşir ve cihazı bulabilirsem alabilirim. Tarifeye ek en fazla 31 TL alınıyor o da 744 TL yapıyor. Aklımda olan diğer telefon Huawei G7 ise 53 Tl'den 1272 TL yapıyor. Arada ciddi fark var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu alan arkadaşlar var. Telefon hakkındaki düşüncelerini paylaşırlarsa daha isabetli karar verebileceğiz. Beni düşündüren; kronik sıkıntıların olabileceği ihtimali ve güncelleme almayacak olması..
  • Telefon güzel bir telefon, teknik özellikleri performans/fiyat değerini yükseltecek şekilde optimize edilmiş. Ancak pili biraz küçük olmuş en azından 2500 mAh olmalıydı. Alıp da kullanan arkadaşların yorumlarını merakla bekliyoruz. Bu arada bu telefonu Huawei G7 ile karşılaştırmak pek doğru değil. Ram, depolama, ekran, pil kategorilerinde G7'nin bariz bir üstünlüğü var. Dolayısıyla fiyatı da ona göre verilmiş. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbdanisman -- 26 Aralık 2014; 14:50:52 >
  • Alan arkadaşlardan konu ile ilgilenebilecek varsa konuyu devredebilirim. Telefonu almadan konusunu açmak absürd oldu biraz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aveaya gittim baktım 619TL olan fiyat 630 olmuş ve hiç güzel değildi itici bişey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrHS

    Ben aveaya gittim baktım 619TL olan fiyat 630 olmuş ve hiç güzel değildi itici bişey

    O zaman el mahkum Huawei G7 tek seçenek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaskin77


    quote:

    Orijinalden alıntı: MrHS

    Ben aveaya gittim baktım 619TL olan fiyat 630 olmuş ve hiç güzel değildi itici bişey

    O zaman el mahkum Huawei G7 tek seçenek.

    g7 nin tasarımı yeter hocam ve cidden sağlam duruyor.ama indaç 4 replika gibi duruyor ama kamerası falan güzeldi
  • MrHS kullanıcısına yanıt
    Aslında merak ettiğim konulardan biri de kamerası . Kağıt üzerinde ikisi de aynı görünüyor ama G7 de Sony'nin son nesil lensi var diye biliyorum. Touch 4 'ün nasıl acaba? Karar vermek cidden zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben telefonu aldim. pesin alacak durumda olmadigim icin 24 ayda da120 lira pesin fiyatina fazladan odeyecegim icin mantikli geldi. oyun oynayan biri degilim whatsapp face internet gezen biriyim. kablosuz veri acik sarji yaklasik 1 gun gidiyor. 4 saat ekran verdi. telefon arka kasa biraz oval ama elde siritmiyor tek elle kullanilabiliyor. arka kapak plastik kaygan takip cikarirken elimde kalma hissi verdi. kamerasi muadillerine gore bence baya iyi. gmd ı ve gmd iki kullandim onlardan iyi. el hareketi ile selfie calistiramadim. ama galeride el hareketi ile gecis yaptirdim. ben genel olarak avea intouch 1,2,3 den sonra ilk defa duzgun bi tel cikardigini dusunuyorum. fiyat /performans olmus. launcher saf android ve avea tema diye secilebiliyor. eksikleri tabi var ama bence fena bi tel degil. root ve gereksiz programlar kaldirildignda daha iyi olacaktir. antutuda 20bin kusur aldi. bildirim led işiklarinda whatsappta vs de renk secebiliosun. on tuslarda menu ve geri tuslari nokta olarak verilmis bunun nedenide sag ve sol tuslarin yerini ayarlardan degistirebiliyor olmak.

     Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU

    Kamerası GMD I ve II den iyi. Ön kamerası yeterince tatmin edici.




  • Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan inşallah. Ben hat hala taşınmadı. Taşınınca ben de kontratlı almayı düşünüyorum. Keşke 12 ay seçeneği de olsaydı. Sonuçta çok pahalı bir telefon değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon için ilk inceleme geldi.

    http://www.techno-labs.com/avea-intouch-4-inceleme/

    Ben de Avea bayisinde inceledim telefonu. Tasarım ve malzeme kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum.

    Ön kamera şaşırtıcı derecede iyi. Arka kamera da iş görür.

    1 GB Ram miktarının verimli kullanılabilmesi adına ön yüklü olan Avea uygulamalarının devre dışı bırakılabilir olması şart. Zira fazlaca operatör uygulaması mevcut.

    İnternet performansını da beğendim. Forumda bir arkadaş bundan şikayet etmiş. Ben herhangi bir tarayıcı sorununa rastlamadım.

    Arka hoparlörün ses çıkış gücü yüksek.Kalitesi de yeterli.

    Kapasitif navigasyon tuşları sayesinde 5 inç ekrandan maksimum seviyede faydalanabiliyorsunuz. Bu kapasitif tuşlara rağmen de geri ve düzenle tuşlarının diziliminin değişebiliyor olması ve ışıklandırmalarının bulunması ayrıca güzel düşünülmüş detaylar.

    Arka kapak çıkarılabiliyor ancak bataryaya müdahele edilemiyor.

    Fiyatını kesinlikle hak eden bir telefon olduğunu düşünüyorum. Buralar değerlenir demedi demeyin.




  • foruma girdim ve gerçekten şaşırdım bu telefonun konusunu bulabilmek için baya geri gitmek zorunda kaldım..

    telefonu dün sabah peşin aldım. gri renkli olanı gerçekten çok hoş. tasarım olarak ön arkası çok güzel gerçekten, boyutları da 5 inc telefon için çok ideal..

    telefonun oyun performansı beni şaşırttı. oyunlarda takılma vs yaşamadım. sd 410 gerçekten 400e göre daha seri olmuş.. ben şahsen oyun oynamam 3 yıldır android kullanıyorum artık sarmıyor beni oyunlar dolayısıyla benim gibi düşünenler için çok çok iyi bir telefon olmuş f/p açısından şuan için daha iyi bir telefon göremiyorum.. discovery bile hala 600 tl üzerine satıldığını düşünürsek 619 tl bu telefon için sudan ucuz demek..

    ön kamera da özçekim için kameraya el hareketi yapmak güzelmiş gerçekten :) ellerim biraz tombalak ondan rahat fotoğraf çekemiyordum :) ayrıca çok kaliteli fotoğraf da çekiyor. arka kamerası da aynı şekilde çok beğendim. gece çekimleri de güzel..

    avea uygulamalarında bahsi geçen 3 ay 6 aylık denemeler peşin alımlarda geçerli değil sanırım uygulamaların hepsini kaldırdım buna izin veriyor olması da güzel bir şey..

    şarjını soru işareti görüyordum almadan önce ama ilk tam şarjdan sonra 5 saate yakın ekran süresi aldım. tabi yeni olduğu içinde baya kurcaladım sürekli 3g ve ya wifi açıktı. uygulama yükleme indirme oyun oynama vs fena değil gibi.. ancak bir türlü engel olamadığım android is çok şarj yiyor. zamanla düzeleceğini düşünüyorum ya da bi güncelleme gerekebilir. buna rağmen şarjı 1 günü rahat çıkarıyor.

    zaten 2. günün sonunu gören cihazlarda yok denecek kadar az.. çalışan bir insan gün sonunda en fazla yüzde 30 35 görüyor onu da bitirip gece şarja takmakla uğraşıyor..

    velhasıl kelam bu fiyata bu telefon çok başarılı olmuş.. discovery kadar ön plana çıkamamasının nedeni sanırım discoveriye göre rakipsiz olmamasıdır. yoksa bu donanım bu fiyatla kapış kapış gidecek bir cahaz olmuş. kronik sorunu çıkar mı çıkmaz mı bilmem ancak bu sorun en üst üreticiler de bile çıkabiliyor. sonuçta teknoloji ve elektronik biraz şans işi..




  • ahokan A kullanıcısına yanıt
    Telefonun hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullan.Değerlendirme ve yorumun için teşekkürler. Ben de en kısa sürede almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de sarj süresi düşündürüyor, bu telefonu mu alsam biraz bekleyip g7 mi alsam bilemiyorum,
    hoş bu cihazı alırsam da 1 ay sonra alırım en yakın ama. Android 5.0 g7 için kesin gelecek denmişti yanlış hatırlamıyorsam, bu cihaza biraz zor gözüküyor açıkçası
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.