Şimdi Ara

İşte Muhtesem Free Server Orjinalde Oynamama Ragmen Böyle Bişey Görmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda kurmakla mesgulum uyelik night elf resmine tıklayın (sağda pek gozukmuyo)
    sitesi

Ucan Mount Var !!!!!!!!!

http://www.daveswowserver.co.nr/

İnanmayanlar Google Video

http://video.google.com/videoplay?docid=-6900625702098126424&q=lvl+255&hl=en
    +youtube

http://www.youtube.com/watch?v=4zcUGI0Prx4

edit : heyeceandan yaziim hatasi daha denemedim çalısır mi bilmem bi video daha youtubede var sag koşsede

Bu arada Birisi Bana Account Alıp PM den Atabilirmi Firefox Kullaniyorum IE coktude

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDarTheMan -- 28 Ekim 2006; 9:47:41 >

• up
  • güzel paylaşım. iyi acıklama
  • uçan mount bnm serverımdada vardı

Sadece yerde gidiyor uçmuyor.

Serverın emusu AFG
  • ya şöyle level 200 olunca falan boss kesebilecegin fun servefr var mı? boss kesmeyeli cok uzun zamn olduda
  • boss kesiliyo rahat teleport sistemi var (googledeki videoyu izleyin) tıklıyon orda boss vardı sanırsam ,her lvl icin ayri yerler var %700 daha hızlı kosma ve darnassusa portal var stormwinde ogrimmara thunderbluffa bedava ve ogrimmara alliancede gidebiliyor birsuru yeni silah var server bazen kapalı
  • Up PLs ACC ALIN BANA PLS Sıfresi Acc Name onemli degil alin lutfen Lutfen yalvariyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • int exporer yükle alırsn
  • Bozuk CWS Bulasti Firefox Kullaniiyom biri alip gondersin
  • Eeee bi serverda ucan moun olunca bişi mi oluo super mı oluo abi ne alaka bi kere fun bu server.
  • o deilde bc ye server i blizzard dan once acacak bu fun serverlar demedi demeyin :D
  • orjianl den kopmayın bence en iyisi orjinal
  • yok daha neler :D bc yi önce yapacaklarmış...
  • şu anda oyundayım bayadır mesaj atmadim Oyun Çok süper Herşeyi dogru yaparsanız hic bug yok ssadece hunterler 1 pet (kaplan) alabilyo başka hiç bir bug yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkachin

Eeee bi serverda ucan moun olunca bişi mi oluo super mı oluo abi ne alaka bi kere fun bu server.

+1

bu server gibi 10 tane bulursun ama seni wow dan sogutmaktan baska bi işe yaramaz. %700 hızı kim naapsın.
    kastın 200 lvl ee sonra napacan
  • Ben anlamış değilim bu şimdi parasız wow mu ???
  • hesap alamiyorum
  • o kdr da heyecanlanmaya gerek yok.sadece model dosyalarıyla oynamışlar o kadar.yoksa uçan mountun bi özelliği yok kaçaklarda.yani normal bi at gibi.
    orj de uçan mount hakkaten uçuo.
  • Harika bence fun server da olsa *olsun* server server'dir . Zaten ayni adamin bi kac tane daha videosu var onlari da izlemek lazim...
  • ille de beleş olsun ister çamurdan olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.