Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 ANA KONU - Kullanıcılar Kulübü [Marshmallow ÇIKTI] (811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.864
Cevap
152
Favori
727.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kal Hoo Na Ho

quote:

Orijinalden alıntı: Ahaha_Abicim_Ahaha

yaptığın temayı severek kullanıyorum ellerine,emeğine sağlık. kilit ekranındaki kurt resmini rica etsem paylaşır mısın ?

Hocam temayı nasıl kuruyorsunuz beceremedim ben

indirdiğiniz .hwt uzantılı dosyayı dahili hafızadaki hwthemes klasörünün içine atıyorsunuz. Sonra temaların içine geliyor
  • Ben lollipop kullanıyorum. Güncelleme görünüyor. Ama yükleme sırasında hata veriyor. Telefonu sıfırladım, kurulum sırasında otomatik gördü güncelleme yi. Yine yüklemedi. Sorun nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EMIUI isimli bir tema linki vermişti bir arkadaş
    şimdi bulamıyorum, günelleme sonrası varsayılan temaya döndü telefonum
  • Çift tıklama sorunu için.
    Hard format atin.
    Duzeliyor

• güncellemeyi yukleyıp telefon kapanıyor ve emui güncellemeyi işlerken %27 de install aborted dıye hata verıyor :(
  • Çift tıklama çizim ve ekrani kapatma çalışmıyor yine ve Skypeda ses gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkilk -- 1 Aralık 2015; 12:11:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan2114

İlk günlerden bu yana klavyedeki emoji eksikliğindwn bahsediliyordu. Aslında ilk aldıgımızdan bu yana klavyelerimizde emoji varmış. Google ya da huawei klavyede emoji tuşunu göremediğiniz sitelerde veya uygulamalarda enter tusuna basılı tutun emojileri açacaktır. İyi günler✋

Dostum sagol.

• Güncelledim.

Hala ekran kapalıyken yükleme yapmıyor.
    Mesela play store'da uygulama güncellemeye başlıyorum. Başlar başlamaz ekranı kapatıyorum. 30mblık güncellemeyi ekran kapalı 10 dakika bekliyorum.
    Sonra ekranı açıyorum, uygulama güncelleniyor diyor 3-4 saniye sonra güncelleme tamamlanıyor.

Yahu arkadaş kaba taslak 3-4 sorunumuz var.
    Bu kadar mı zor bu sorunları çözmek , halletmek.

Bakın abartmıyorum, Xda'dan 2-3 kişiye verseler bu cihazı.
    15 gün süre ve 500'er dolar da ücret verseler çatır çatır adamlar yazılım yapar.
  • arkadaşlar yeni güncelleme paket boyutu 1.14 GB olarak görünüyor fakat ilk güncellemedeki gibi yavaş inmedi birden hızlı bir şekilde indi bitti. Kuruluma geçtiğim zaman cihaz download modunda hata verdi ve yüklemedi. Sorun bende mi yoksa yine güncelleme hatası mı anlamadım ?
  • Bende mobilyayayım 39.99 mn02 lok güncellendi kur.dedim rehberiyle geçince hata veriyor. Telefona hard format attım tekrar denedim gine hata verdi aynı yerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: sidar2000

Çift tıklama sorunu için.
    Hard format atin.
    Duzeliyor

Hard format dediginiz fabrika ayarlarina donmek mi? Degilse nasil yapiliyor acaba?

• %80 iniyor. yine eski hatalar varsa her saat merkeze mail atacagim. bu kadar sorumsuzluk olmaz. sanki telefonu almamiz icin ustune para verdiler. milyarlik alet. ya 4.4 ü tamamen sorunsuz yap ya da 5.1 i be kardesim.
    bakalim bu nasil olmus.

• Su son bi kac hafta Ben utandim huawei adina. Telefonu kime tavsiye edip aldirdiysam simdi kendimi suclu gibi hissediyorum. İnsallah bu guncellemeyle sorunlar gercekten hallolur. İndirmeye baslayalim bakalim.

• mgulay M kullanıcısına yanıt
    merhaba, @mgulay, bilgi için teşekkür ederim.

bahsettiğiniz rom yuklu iken, cihazinizda arkadaşlarımızın bahsettiği güncelleme bildirimini alabiliyor musunuz?

Yoksa bahsedilen güncellemelerin alınabilmesi için; standart oynanmamıs ROm mu yuklemeliyiz?

Huawei ascend g7 için ; hem radyo hemde guncel 5.1.1 kullanabilmek mümkün müdür?

teşekkürler
  • Sonunda guncelledim
    Recovery modunda hata aldım en az bi 20 kere denedim hem de hep hata aldım yukleyemedim

Su şekilde cozdum sorunumu
    Kigroot u unistall etmiştim yuklemeden önce .
    Tekrar kurdum kingroot u
    Hemen rootlayip tekrar unistall dedim
    Ancak unistall seceneginde continiue demeden ince altta bir tik yeri var kutucuk.
    Backup root diye
    O tik isaretini kaldırıp devam dedim untoot etti hemen girip guncellemeyi tekrar demedim sorunsuz guncelledi.
    Benim gibi guncellemede hata alan varsa denesin. Tabi daha önce root lu ise cihazı.

• Bizde güncelleştirme görünce denize ama yok
  • Güncellemeyi indirirken şöyle bir uyarı verdi. Bu resmi paketi nereden indireceğiz arkadaşlar tam download linkini verebilirmisiniz. Cihaz root suz ve orjinal. Sadece eski güncellemeden vazgeçip 4.4.4 e geri dönmüştüm sorun bu sanırım ama emin değilim tabi. Lütfen manuel olarak güncellemek için dosyaları indirebileceğimiz bir link verin arkadaşlar.

Huawei Ascend G7 ANA KONU - Kullanıcılar Kulübü [Marshmallow ÇIKTI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gringoow1 -- 1 Aralık 2015; 12:46:41 >
  • Bu telefonu alıcam n11 üzerinden kötü panel boe sarı ışık çıkarsa iade etmek isterim o şekilde kullanmak istemiyorum.Birde hemen heryerde cihaz türkcell romlu sanırım lollipop gelmiyor mu turcell romlu olunca?bugun alıcam teli acil cevap lütfen
  • Güncelleme yi dosya olarak atabilecek var mı rica etsem

• oscartiger kullanıcısına yanıt
    Aynen fabrika ayari oluyor.
    Telefonu kapatin.
    Acmadan once ses yukseltme tusu +
    Ve guc dugmesine basin
    Acilan ekranda ses tuslarini kullanarak
    Wipe data reset deyin. Sonra guc dugmesi ile ok. Yapio telefobu fornatlayin.
    Ayrintili anlatim nette vardir.

• 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.