Şimdi Ara

Nanoplug projesi dünyanın ilk küçük işitme cihazı olma iddiasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Nanoplug projesi dünyanın ilk küçük işitme cihazı olma iddiasında


















    Teknoloji dünyasında yaşanan gelişmeler sağlık sektöründe de önemli adımların yaşanmasına neden oldu. Pek çok vücut etkinliği çeşitli aksesuarlar kullanarak artık mobil cihazlar yoluyla takip edilebiliyor, anormal davranışlar tespit edilebiliyor ve gerekirse acil medikal yardım talep edilebiliyor. İşitme cihazları konusunda da gelişmeler mevcut. Nanoplug bunlardan birisi. 




    Indiegogo platformu üzerinde destek arayan Nanoplug, dünyanın en küçük ve en görünmeyen işitme cihazını geliştirdiği iddiasında. 7mmx5mmx4mm civarında boyutlara sahip olan Nanoplug gerçekten de kulağın içerisinde adeta kayboluyor. 




    Standart cihazların aksine bir cımbız ile kulağa yerleştirilen Nanoplug, kullandığı bileşenlerin özellikle bataryanın boyutlarını küçülterek böyle bir başarıya imza atmış. Nano teknolojiler kullanılan batarya voltaj kontrolcüsü sayesinde sağladığı enerjiyi ayarlayabiliyor ve 6 güne kadar kullanım süresi sunuyor. Batarya bitince USB adaptörüne takarak şarj edilebiliyor ve bu adaptör ile 4 farklı ses algılama profili ayarlanabiliyor. 




    Kullanıcı kulağını eliyle kapattığı zaman Nanoplug bunu algılıyor ve bu 4 farklı ses profilinden birisine geçiş yapıyor. Cihaz sesin nereden geldiğini anlayarak hoparlörden buna göre çıkış veriyor ve gürültü önleyici bir sistem de mevcut. 




    Geliştiriciler Nanoplug'un işitme cihazları sektöründe bir devrim yapacağı inancında. 3 ayrı boyutta gelecek olan Nanoplug ihityacı olan bağış miktarını karşılamış durumda. En az 250$ bağış yapan destekçilere ilk ürünler Mart 2015 itibariyle gönderilmeye başlanacak.  

     Nanoplug projesi dünyanın ilk küçük işitme cihazı olma iddiasında

     








  • Isitme engeli olan insanlarimiz icin cok sevindirici bir haber. Elimde olsa bagis yapar gelen urunu ihtiyaci olan birine hediye ederdim. Imkani olan arkadaslar umarim boyle birsey yaparlar. Donanimhaber ailesine yakisir

  • 250$ biraz büyük bi meblağ,ama parasını hakediyormuş gibi duruyor;umarız yaygınlaşır :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ciddimi arkadaşlar? Bende malesefki işitme cihazlarına mahkumum cocuklugumdan beri , boyle bir cihaz benim için adeta cennete giriş demek . Fakat 250 dolar foyati bana çok az geldi , suanki isitme cihazlarimin tanesine 1500 dolar bayildiktan sonra acikcasi buna pek guvenesim gelmedi , yapan firmanın gecmisini sicilini bilen varmidir?

  • Cihaz piyasaya çıkınca fiyatı artar muhtemelen bu sadece kampanya boyunca geçerli fiyat. Bağış platformları genelde projelerin gerçekleşmesini sağlıyor diye biliyorum yani aldatma olayları çok az oluyor.

  • arkadaş bakkaldan ekmek alır gibi işitme cihazı alınır mı. İşitme kaybı türü, derecesi ve en önemlisi kişiye uyumuna bakmadan işitme cihazı almamalı, aldırmamalısınız.

  • nem ortamina ozellik kriterleri uygunsa tutar,fiyat makul.
    piyasadaki kaliteli urunlerin citasini yukseltiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.