Şimdi Ara

ZindanadaM - Dünyanın ilk fantistik CSB'si (Kasiyer Adam içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
5
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ZindanadaM - Dünyanın ilk fantistik CSB'si (Kasiyer Adam içerir)


    DİZİ JENERİĞİ

    SEZON 1 - BÖLÜM 1
    ARAMAYA İNANMAK


    Merhaba, bu yazımda paralel evrende yaşadığım olayları anlatacağım. Bu anlattıklarımı ilk kez birilerine anlatıyorum, şunu da ekleyeyim ki beni tanımamanız başımdan geçenleri çok rahat bir şekilde anlatmamın en büyük sebebi. Nerden başlamalıyım bilmiyorum, olaylar geçen yaz sanırsam 27 Haziran'da başladı. Okullar yeni kapanmıştı ve ben kendime yapacak bir iş arıyordum, arkadaşlarla sokağa çıktık. Amacımız bir Ps3 kafeye gidip fifa oynamaktı, oynadık da. Dönüş yolunda çok güzel bir kız bana çarptı ve kitaplarını yere düşürdü, şu filmlerde olan klişe tarzında gerçekleşti olay. Yere eğildim kitaplarını topladım ve kıza uzattım bana "Teşekkürler." dedi. İlk başta kavrayamadım, bu kadar güzel bir kız nasıl olur da benim suratıma bakıp iğrenmeden "Teşekkürler." diyebilirdi ki? Neyse ben de "Rica ederim." deyip yoluma devam ettim. Arkadaşlarım çıldırmıştı, benimle hem dalga geçip hem de beni gaza getiriyorlardı. İçimde garip bir his vardı, nasıl anlatabilirim sanki içimde nalet olası bir zebani çığlık atıp vücudumu tırmalıyordu. En sonunda dayanamadım, suratım kıp kırmızı oldu bunu hissedebiliyordum. Ondan sonrasını hatırlamıyorum fakat arkadaşlarımın dediklerine göre zebaniye dönüşmüştüm ve arkadaşım Memo'yu midemde ki zindana indirmiştim.

    Evde uyandım her yerim sızlıyordu. Sanki güneşli bir gün plajda 9-10 saat uyumuş gibiydim. Etrafımda arkadaşlarım vardı, birisi elini boğazıma sokmuş midemde Memo'yu arıyordu. Az önce de dediğim gibi başımdan geçenleri ve Memo'ya olanları bana anlattılar. Memo için çok üzülmüştüm, hemen Memo'yu kurtarmanın bir yolu olmasının gerektiğini düşündük ve aramaya başladık. En sonunda bir yerlerde bir şeyler bulacağımıza inanıyorduk fakat ne yazık ki 2 hafta boyunca hiç bir şey bulamadık, okuldan atılmıştım devamsızlıklarımdan dolayı. Bu durumdan şüphelenen Biyoloji hocam beni ziyarete geldi, başımdan geçenleri herkese anlatmamam gerektiğini biliyordum fakat biyoloji hocam herkes değildi, ona güveniyordum, daima güveneceğim de. Anlattım başımdan geçenleri, bir anda göz bebekleri büyüdü hocamın. Cebinden telefonu çıkardı ve birisini aradı. İngilizce konuşuyordu, anlayamadım dediklerini telefonu kapattı ve bana döndü "Her şey düzelecek." dedi. Hocama güveniyordum, içimde sönen umut tekrar yanmaya başlamıştı. Sonrasında derin bir uykuya dalmıştım, biyoloji hocam ise çağırmamdan bu yana hep yanımdaydı. Uyandığında bana yaptığı kemik suyu çorbasını getirdi, bir kaç yudum aldım ve odama birden Morgan Freeman girdi. İnanamıyordum, Morgan Freeman! Nasıl benim odama kapıyı çalmadan girebilirdi ki? Ben onun saygılı biri olduğunu düşünüyordum. Onu eleştirmeme fırsat vermeden söze girdi "Evlat, senin şuan içinde olduğun karmaşık durumu ancak şöyle izah edebilirim. Vücudun en son evrenin varoluşunda gerçekleşen bir tepkimeye girdi! Big Bang'da oluşan tepkime yeniden senin vücudunda şekilleniyor. O gün o kıza çarptığın gün, o kızın sana "Teşekkürler." dediği gün vücudun kendini inkar etti. Vücudun fiziksel ve ruhsal olarak 2 boyuta ayrıldı. Paralel evrende ki sen ve burada ki sen. Şuan vücudunun içersinde bulunduğu tepkime senin vücudunun içerisinde bir evren oluşmasını sağlayacak, ve Memo o evrenin içerisinde kaybolacak. Bunu önlemenin tek yolu sensin." dedi.

    Aydınlanmıştım. Şimdi taşlar yerine oturmaya başlamıştı. O gün o kız bana "Teşekkürler." dediğinde vücudum böyle bir olayı başlangıcından beri hesaplamamıştı, yani vücudum güzel bir kızın bana "Teşekkürler." demesini hazmedemedi. Tepkime bozuk bir algoritma gibi kendi içinde büyük bir döngü yarattı. Ee.., olayı anlamıştım fakat sorunu nasıl çözebilirdim? Memo'yu içimde ki zindandan nasıl çıkarabilirdim? Tam bunu da Morgan Freeman'a soracak iken. Yok oldu. Biyoloji hocasına teşekkür ettim. Bana neden teşekkür ettiğimi sordu. Ben de "Morgan Freeman'ı siz çağırmamış mıydınız? Ondan teşekkür ediyorum." dedim. Biyoloji hocası "Senin kafa gitmiş bro." deyip evden koşarak uzaklaştı..

    SEZON 1 - BÖLÜM 2
    ANLAŞILMAYAN SEBEPLER


    Kendimi çok sarsılmış hissettim. İhanete uğramıştım sanırsam. Kendi Biyoloji hocam beni takmamıştı, hem de başımda böyle büyük bir sorun varken. Gördüklerimin bir halüsinasyon olduğunu düşünsem de kendime acımayı kestim ve gördüğüm halüsinasyonu değerlendirmeye ve araştırmaya başladım. Bing'e girdim ve bu konu hakkında bir kaç şey öğrendim. Morgan Freeman halüsinasyonu görenlerin %95'i beyinsizmiş ve kendi açıklayamadıkları şeyleri hayali bir karakter uydurup onlara açıklattırıyormuş. Bu karaktere en uygun şeklin de Morgan Freeman olmasının sebebi İlluminatiymiş. Hmm.. Zebaniler, İlluminatı, Zindanlar sanırsam hikayede ki taşları yerlerine oturtturmaya başlamıştım.

    2-3 Gün içersinde vücudumda ki tüm ağrı ve sızılar kaybolmuştu, ben de Memo konusunda bir ilerleme kaydedemediğim için, hayatıma devam etme kararı aldım. Bu arada Memo'nun ailesi Memo'nun midemde ki zindanda olduğunu bilmiyordu ve açıkcası Memo ailesinin umrunda değildi. O yüzden biraz şanslıydım, yani ailesi Memo'nun kaybolduğunu polise bildirseydi, en son nerede görüldüğüne ulaşılır kameralar incelenir ve Memo'yu midemde ki zindana indirdiğim anlaşılabilirdi. Ondan sonrasında da büyük ihtimal beni yakalayıp üzerimde deneyler yaparlardı.

    Ertesi gün Biyoloji hocamla konuşmak için okula gittim, mâlum bana neden yardım etmediğini ve beni bırakıp gittiğini merak ediyordum. Tüm bunları düşünürken kendimi Mr. Davut'un yanında buldum, eski okul müdürümdü beni severdi fakat devamsızlıklarımdan dolayı beni atmak zorundaydı okuldan, biliyordum. O yüzden bir şey diyemedim atılmam hakkımda. Ufak bir sohbet üzerine Biyoloji hocamın nerede olduğunu sordum. Bana "Alaska'ya babaannesinin yanına taşındı." dedi. Şaşırmıştım Biyoloji hocamın bir babaannesi olduğunu bilmiyordum. Neden taşındığını sorduğumda Mr. Davut "Bilmiyorum." diye cevapladı. Aklımda bir çok soru işareti vardı. "Acaba bana ne olacak?" Bunlardan en önemlisiydi.

    SEZON 1 - BÖLÜM 3
    KASİYER OĞLAN


    2 Hafta boyunca hayatımı düzgün bir şekilde idame ettirebildim. Cuma akşamı annemle ufak bir sürtüşme yaşadım, okuldan atıldığımı bilmiyordu. Ona birisi telefon etmiş olmalı ki bu durumu öğrenmiş. Beni yanına çekti ve azarladı. Ona başımda şuan büyük dertler olduğunu söyledim fakat beni takmadı. Azarlamaya devam ediyordu, söyledikleri çok ağrıma gitmişti. En sonunda dayanamadım ve ağzımdan şu sözler çıktı "Memo'yu yedim.". Annem dona kalmıştı. Gözlerinin dolduğunu anlayabiliyordum. Sanırsam onu çok üzmüştüm. Bana şunu dedi "Sana yaptığım onca türlü yemek, tatlı yerine Memo'yu mu tercih ettin?" ben de ardından "Anne, bildiğin gibi değil durumlar çok karı-.." diyordum ki sözümü kesti ve beni en çok yaralayan şu sözleri söyledi "Evimden git! Sen artık benim oğlum değilsin.". Haklıydı, bir kaç eşyamı topladım ve evden ayrıldım.

    Artık bir evim yoktu sokakta yatıp, sokakta kalkıyordum. Bu halimi fark eden tek kişi ise yan sokakta ki BİM'in sahibiydi. Beni yanına çağırdı, olay hakkında konuştuk, dertleştik. Zebani olup Memo'yu mideme indirdiğimi anlatmadım, o kadar da ileri gidemezdim. Durumuma üzülmüş olmalı ki beni BİM'e davet edip Le' Cola ısmarladı. Çok mutlu olmuştum. Uzun zamandır Le' Cola'ya hasrettim. Susuzluğumuzu Le' Cola ile giderdikten sonra bana "Eee, planın ne? Nerede kalacaksın artık?" dedi. Ben "Bir planım yok, bilemiyorum." dedim. Bana BİM'de iş teklifi sundu. Bir an göz bebeklerim büyüdü, sandım ki kasiyerlik teklif ediyor bana fakat öyle değilmiş. Temizlikçilik teklif etti bana. Hayır diyemezdim, bir işim daha da önemlisi bir evim yoktu. İş beğenmemezlik mi yapacaktım? Kabul ettim ve ertesi gün iş başı yaptım.

    2 Adet kasiyer vardı biri erkek biri kadındı. Kasiyerler harıl harıl çalışmakta, saniyede onlarca ürün satmaktaydık. Ben ise etrafı temizliyordum. Erkek ise sıkılmış olmalı ki beni kesmeye başladı, haraketinden vazgeçmesini bekledim fakat vazgeçmedi. En sonunda dayanamayıp ona rahatsız olduğumu söyledim o ise sırıtarak "Tamam." dedi. Ne için tamam dediğini bilmiyordum, tamamlık bir soru sormamıştım ki? Saat 14:30'da mola verdi kasiyerler. Kasalara başka bir görevli bakıyordu. Erkek olan bana seslendi ve yere kola döktüğünü söyledi. Paspası aldım ve yere dökülen kolayı temizlemeye başladım. Erkek olan arkama geçip bana tarif edemeyeceğim hareketlerde bulundu. Çok sinirlenmiştim, ek görevlinin bakış açısında olmamam ve diğer kadın kasiyerin lavaboda olmasını fırsat bilerek zebaniye dönüştüm, bunu nasıl yaptığımı bilmiyordum! Zebaniliğimi kontrol altına alabilmiştim. Zebaniye dönüştükten sonra erkek kasiyer çok korktu kaçmaya yeltendi fakat o kaçamadan onu sağ elimle kavrayıp midemde ki zindana atmıştım bile.

    Üzgündüm, bunu yapmak istemezdim fakat sinirlerime hakim olamadım. Anlamıştım artık vücudumun içersinde ki tepkime büyüyordu ve ruhsal yapımı alt üst ediyordu. Eskisinden çok daha sinirli, çok daha agresif biri olmuştum. Bunun önüne geçmeliydim, yoksa olacaklar tahmin bile edilemezdi.

    SEZON 1 - BÖLÜM 4

    *FRAGMAN*

    KASİYER OĞLANA NE OLDU? BİM'İN SAHİBİ KAMERA KAYITLARINDA NELERE ŞAHİT OLDU?
    YAKINDA!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZindanadaM -- 21 Aralık 2014; 18:01:50 >







  • 0 mesajlı konu tuttu
  • Ahaha tuttu gel



    Okumayin icinde memo olan zebani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maktusso -- 21 Aralık 2014; 12:44:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu tutar csb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralel evrende yaşadım diyorum. Yani bir çok şey önceden hesaplandı, her ihtimal düşünüldü. Bu konu tutacak. Reklam yeri kapmanız size bir çok şey kazandıracaktır.
  • hele bir tutsun okuruz
  • Tuttu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başımdan geçenleri anlattığım konu düzenlenmiştir.
  • Hepsini okudum, sanırım DH'li değilim.

    Ekleme: Bu mesaj, "Bu kadar uzun bir yazıyı DH'li okumaz." olağan cümlesine binaen yazılmıştır. Yazı güncellendikçe okumaya da devam ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 21 Aralık 2014; 18:10:43 >
  • Çöp,leş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken karar vermeyin, paralel diyorum.
  • başını tuttu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Bölüm ve 3. Bölüm yayınlandı. 4. Bölüm fragman da konumuzda mevcut.
  • Rez alalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın csb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım bu konu seni benim kadar popüler yapmayı başaracak mı? ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB Serim gün geçtikçe güncellenecek.
  • Reklam alanı. Reklam büyüklüğü farketmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söz veriyorum okuyacağım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.