Şimdi Ara

1 Ayda 5 kilo verdim. Isteyen buyursun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha fazla da verebilirdim. Oncelikle yazma amacimi aciklayayim. Forumun geneli benle ayni tip oldugu icin yazacaklarim cogu kisinin ilgisini cekebilir. Oncelikle 1.90 sarisin mavi gozlu kasli kizlarin surekli birlikte olmak istedigi arkdaslar gitsin. Benim derdim yiyip yiyp oturup dh basinda otura otura kilo almis arkdaslari kisaca asosyal de diyebilirz olanlari ilgilendirir.Yemek yedikten sonra 88-89 arasinda gidip gelen birisyken 82.5-83.5 arasinda gidip geliyorum.
    Oncelikle en onemli destegimiz kendi irademiz. Once kilo verince rahatliyacagimizi daha rahat hareket edecegimizi en azindan goruntu olarak biraz daha normal olmamiz gerektigini bilelim. Daha cok ozguvenle karsi cinsle daha rahat muhabbet kuracagimizi ve inanin herseyden onemlisi bircok saglik probleminin onune gececegini bilelim. Sivilceden şekere yağli vucuttan horlamaya kadar bircok mevzuda karsimiza cikiyor. Yani en azindan benim karsima cikti. Doktorlarin ortak dedigi sey kilo. Su an bu yazdiklarimin bircogu bende azaldi. Daha da azalticaz insallah. Bu iş inanin basit. Sadece sunu kabullenin. Bu kilolari alirken nasil rahat rahat mutlu olarak yediysek ayni zorlugu rahatsizligi goze alacaksiniz. Size fit bi vucut olacaksiniz demiyorum o ekstra bir is. Ben sadece size rakamsal olarak fazla kilolardan kurtulacaksiniz diyorum.
    Oncelikle yurume mevzusuna alisin. Uşenmeden her gun en az 30 dk hafif tempoda yurumek şart. Bu sureci hizlandirir. Temel prensip yememek. Klasik diyetisyenler gibi herseyden azar azar ama sik sik yiyin v.s demem. Dedigim yontem cok saglikli degil ama sizi sarsacak bi sikintisi da yok. Oncelikle ben kendi hayatim geregi oğun sayisini 2 ye dusurdum. Kahvalti saat 9a kadar herhangi bi vakitte olabilir. Kizartma ve hamur işini azaltmak daha hizli vermemizi saglar. Yumurtamiz şart. Tok tutmasi acisindan. Ayrica gun icinde bol bol elma yiyebilirsiniz faydasi olur. Ben iki tost bi haslanmis yumurta yerdim sadece sarisini hafif kaynatilmis olarak. Gunde alt limitten 2.5 litre su iciyorum. Domates de tuketebilirsiniz. Ama daha birsey yok. Yani yiyin ama kahvalti masasindan kalktiktan sonra saat 3-4e kadar hicbirsey yemeyeceksiniz. Kahvaltimiz saglam olabilir hatta olmalidir. Benim derdim kilo vermek oldugu icin hizlica. Kahvaltiyi da azalttim.


    dedigim gibi acikiyoruz veya acikmiyoruz saat 3-4 belki 5 de olabilir ama o zaman yiyicez sadece. Ben kafama gore yerdim farketmiyor cok. Ama ayarini tutturmak gerek. Mesela bereket donerden durum patates icecek menusu mesela Veya burgerden hamburger patates icecek olabilir. Ama 1 menu sadece. Benim zevkim boyle oldugu icin boyle yiyorum ama dedigim miktar bu. Yani bizi minimum 3 saat tutacak besinler yiyoruz. Ama dedigim gibi suya abaniyoruz. Aciktikca suyu yapistiriyoruz. Zaten genelde evde oldugum icin benim bunu yapmam kolay. Pc basinda v.s sure geciyor. En zor kisim akşam basliyor. Aksam genelde herkes yemek sofrasindayken yememek bize kiloyu verdiren nokta. Onunuzden kebaplar pilav tavuklar kofteler iskenderler gecse de yemeyeceksiniz. Sizin gidaniz su. Ekmek arasi bile olsa su iceceksiniz o derece. Normal bi insanin gunde 1.5 litre su icmesi gerekir. Biz bunu 2.5 yapip bol bol wcde takiliyoruz. Ac ac yatacaksiniz acliktan agziniz kokacak. Bol bol dis fircalayin max 4 olsun tabi. Fazlasi dişe zarar. ama sabah kalktiginizda tarti da rakamin dustugunu gorunce inanin bunu devam ettirmek icin kendinizde guc bulacaksiniz. Tekrar yaziyorum bu en dogru en saglikli en mantikli sistem degil. Ben bu yontemle 5 kilo verdim sadece. Onu yaziyorum size. Isteyen yapar devam eder kilosunu verir. Ben az once kahvalti yaptim su an net 80.9 kiloyum. Ve kurt gibi acim ama kendimi tutuyorum bu rakam yarin sabah 80.5 oldugunda devam etmek icin bi sikinti olmuyor. Sorusu olan anlamadigi bi yer olan varsa sorsun.

    Edit. Ozet falan yok. Zaten isiniz gucunuz yok. Isteyen okur zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 21 Aralık 2014; 11:43:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bekliyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e tamam da nasıl onu söylemeyeceksen neden konu açıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil verdiginide yazda ne oldugunugu bilelim degilmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde Askere gitmeden sınav maratonu yüzünden bayağı kilo aldım. Askerde 21 günlük acemi birliğinde 6 kilo verdim. Sinav zamanı günde 2.5 lt kola çerez fast food tüketen ben. Askerde; ekmek, tatlı, şeker (çayda) kola, abur cubur tuketmedim. Sözde cezaevi jandarma askeriyiz yavru komando gibi eğitim gördük. Her gün 3 km süreli koşu sınav mekik barfiks olayimiz vardı. 3 mahkum la aynı anda kapiscak hale gelmiştik. Özetle hayatınızdan 3 beyaz i çıkarın azıcık hareketle nin nabız standardın üstüne çıksın biraz gerisi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONUDAKİ ŞİŞMANLARI NOT ALIYORUM HEPİNİZİ TAKİP EDECEĞİM KİLO VERMİŞ MİSİNİZ VERMEMİŞ MİSİNİZ DİYE
  • Dinleyelim bakalım bır seyler çıkar belkı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyim
  • Guncellendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Editlendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    saat 8-9 da kahvaltı yaptıktan sonra 4-5 e kadar bir şey yemeden nasıl duruyorsunuz?

    ben 7 de kahvaltı yapıyorum ve 12 de acıkmış olup genellikle tost-ekmek arası yiyorum.

    Edit: geri kalanlar makul yapılabilir ama o öğle arası bana sıkıntı gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoL_Game -- 21 Aralık 2014; 12:25:24 >
  • son edit kısmını okudum sadece. Adam haklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet değilde ss olaydı iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzun bunu okuyacağıma şişman kalırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler arkadaş 5kilo vermiş hayatim değişti triplerine girmiş hemen

    ben 30 kilo verdim sunu bilmelisiniz ki bazı seyler sadece kafayla ilgili baska hic bir şey onu deiştirmiyor özgüven sosyallik falan iste

    ayrica adam diyorki sağlıkllı olacaz ama sağlıksız kilo veriyom hizli olunda asil olursa olsun 2 öğüm yicem falan demiş siz anladiniz ana konuyu garibime giden 5kilo veren hayat tecrübesin anlatircasina bisiler anlatiyor ya ona sasiyorum daha sen bilmiyon anlattiklarin doğrumu yanlıs mı
  • Haftada 2 kilo veriyordum sporsuz ayda 5 kilo ne ki
  • siz ne türden insanlarsınız anlamadım. doğru bazı şeyler kafada bitiyor ona birşey demem de. ben kilo verince kendimi daha iyi hissediyorum. ayrıca 3-4 defa yazdım. ben bu yöntem en doğrusu falan demiyorum. ben bu şekilde 5 kilo verdim. spor yaparsın 2-3 kilo daha fazladan verirsin. ama benim bildiğim istersen ayda 15-20 kilo ver. ideali 5 kilo. verme yöntemleri size kalmış. ben kilo verince daha rahat konuşuyorum daha güzel giyinme fırsatım oluyor. en azından siyah renk dışında birşey giyiyorum. bu beni daha rahat konuşma kendimi daha rahat gösterme fırsatı sunuyor. senden önce sınıfa giren bi göbeği kimse istemez herhalde. herkeste etkisi farklı.
    hayatım değişti triplerine girsem zaten en önce burayı bırakırım. ben bu yöntemi kendime "oturduğun yerde kilo ver" diye inandırdım ve memnunum. kimseye bunu uygulayın demiyorum. konu başlığı zaten isteyen buyursun. yanlışlar olabilir. ama ben biliyorum ki birçok kişi kilo vereyim de nasıl olursa olsun diyor. zaten benim dediğim şekilde kanser olmuyorsunuz merak etmeyin. daha düzgün metotlar elbette vardır. kendin ekstra spor yaparsın ne bileyim başka diyet programları uygularsın o senin bileceğin iş. ben çok verme heveslisi değilim. fazla olanları atarım. 75 civarına yakın durursam en azından bi sıkıntım olmaz. herkesin hedefi sıkıntısı farklı. bilmem anlatabildim mi




  • Boy kaç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okula giderken yanınıza 1 lira civarı para alın. Susadığınız da alırsınız bi su, son derslere doğru bir tane kraker tamam. Ben bu şekil hem 200 lira civarı para biriktirdim hem de 2 ayda 89 dan 74 e düştüm. Tabi akşamları yürüyüşe çıktım 30-45dk civarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.