Şimdi Ara

Satılık Steelseries H Wireless 7.1 Dolby Digital Kablosuz Kulaklık ( SATILMIŞTIR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Öncelikle herkese iyi günler;
    Yaklaşık 1,5 ay önce yine forumdan "byzantium" nickli arkadaşımızdan edinmiş olduğum "Steelseries H Wireless 7.1 Dolby Digital Kablosuz Oyuncu Kulaklığı" tarafımdan satışa çıkarılmıştır.

    Ürün malzeme kalitesi olarak çok iyi olup boyutlarına nazaran kuş gibi hafif ve son derece ergonomik yani rahattır.Playstation 3-4,Xbox 360,Pc ve Mac ile entegre bir şekilde kullanılabilmektedir.Optik çıkışı sayesinde tüm optik girişli cihazlarla çalışmakta ve bu şekilde dolby digital ses teknolojisini desteklemektedir.Tek batarya ile yaklaşık 20 saatlik bir kullanım vaad etmekte olup yedek bataryası sayesinde kesinti yaşamadan kullanıma devam edilebilir ve biten batarya istasyon üzerinden şarj edilebilir.

    Ürün kozmetik olarak çok iyi durumda olup yalnızca istasyon kısmı benden önceki arkadaşın kutularken dikkatsiz davranması poşetlemeden ve ters bir şekilde yerleştirmesi neticesinde bir çok çiziğe maruz kalmıştır bunun dışında kozmetik açıdan herhangi bir kusuru yoktur kaldı ki ürünün siyah olması sebebi ile 10-15 cm'den bakılmadıkça bu kusuruda göze çarpmamaktadır.Ürün Media Markt'tan 15.05.2014 tarihinde edinilmiş olup halihazırda 17 aylık bir garantisi bulunmaktadır.Ürünü satmak istememin herhangi başlıca bir sebebi yoktur kaldı ki kulaklık da kalitesi ile buna imkan vermemektedir.Yani satış tamamen keyfidir.Bir de kulaklık tarzında tamamen göreceli olabilecek bir konuda beyanda bulunmamı isteyen mesajlar atmayınız lütfen nette zibil gibi incelemesi var bu şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.

    Kutusunda eksiksiz kutu içeriği,faturası ve garanti belgesi ile teslim edilecektir.Kargo ücreti tarafıma aittir.İstanbul içi elden yalnızca Kadıköy ve Üsküdar'da teslimat gerçekleştirilebilir.Alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını temenni eder,saygılar sunarım.

    - DONANIM HABER İNCELEME -
    http://www.donanimhaber.com/tasinabilir-ses-sistemleri/haberleri/Steel-Series-H-Wireless-Test-Masamizda.htm

    500 TL -ÜCRETSİZ KARGO- ( SATILMIŞTIR )
    (532) 330 11 21 Cep Numaram


    PAZARLIK VE TAKAS SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.FİYAT SONDUR.

     Satılık Steelseries H Wireless 7.1 Dolby Digital Kablosuz Kulaklık ( SATILMIŞTIR ) Satılık Steelseries H Wireless 7.1 Dolby Digital Kablosuz Kulaklık ( SATILMIŞTIR )
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayden_s -- 17 Şubat 2015; 18:49:53 >







  • hayırlı satışlar , ürün gerçekten çok güzel bir ürün. ürüne talibim ama telefonda yarın detayları konuşuruz . kaç gibi müsait olursun ?
  • TAKİP
  • Merhabalar urun satildimi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çılgın bir kulaklık mesajım bulunsun bir atak yapabilirim belki :)
  • "lordaxe" nickli arkadaşımıza satılmıştır,iyi günlerde kullanmasını dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.