Şimdi Ara

Note 3 Neo (İthalatçı) vs Huawei G7 (Distrübütör)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, sıkıldığımdan ve özellikle karanlık ortam çekimleri inanılmaz kötü olduğundan dolayı Lg G2 mi geçenlerde sattım. Şimdi 1000 tl civarında telefon almak istiyorum.


    benim için kamera (özellikle skype için ön kamerası), batarya ve maalesef avea kullandığım için anteni iyi bir telefon almak istiyorum (çok iyi demiyorum çünkü ayrılan bütçe belli).bunların dışında inanın güncelleme, tasarım vs. hiç bir şey beni ilgilendirmiyor.


    iki telefonu da teşhirde inceledim. note 3 neo kamera performansı dışında (yine de bu bütçeye göre idare eder) galiba benim istediğim telefon ama G7 yi incelediğimde özellikle kamerası yani inanın ben böyle bir ön kamera galiba 2000 tl altı hiç bir telde görmedim. iyinin de ötesinde görmeniz lazım. G7 nin sevmediğim özelliği ise pikselleri sayılıyor olması bu durum g2 den sonra hiç alışamam galiba.

    siz ne dersiniz sadece kamera performansı için G7 almaya değer mi. benim bilmediğim birbirlerine göre artı ve eksileri nelerdir. bir kaç gün içinde almak istiyorum. şimdiden teşekkürler.







  • Note3 neo kullanıyorum,özellikle şarj konusunda çok iyi,bence ön kamerası da gayet basarili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z1'i de seçenekleriniz arasına katabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.