eros33 ben kesin alacağım.hatta kendim gelip alacagım,bu arada bu benim arabaya sığar mı? Gemişken seninlede tanışmak isterim. tv konusunda bu kadar yardımından sonra bir yemek söylerim artık
sagol dostum eksık olma tabıkı tanısırız ınsallah hele bı muradımıza erelımde yemek kolay bu arada tıcarı arac lazım onu koymak ıcın soyleyeyım sımdıden
arkadaslar bırsey ıtıraf edıcem kızmayın ama basta ben tamamıyle kds 55a2000 e odaklandık sıze bu partıde gelecek olan baska bır CEVHERI soylemeyı unuttum ıyımı
eeee belkı bazı arkadaslarımızı 55ınch te kesmez ama su XBR dıye tabır ettıgınız model varya yanı benım gecen ay fuarda sony stand ında gordugum serı evet evet yanlıs okumuyorsunuz XBR SERISININ 70ınch ıde gelecek arkadaslar gayet cıddıyım haberınız olsun
neyse hemen aaa maaa demeyın canım ne demısler aza(140ekran) kanaat getırmeyen cogu(70ınchx2.54=177,8 ekran)bulamazmıs ıdare edın artık canım
bu arada aklınızdakı fıatları beklıyorum dostlarım bakın saat 10da kapatacagım dukkanı sabaha kadar sızı burada bekleyemem valla ona gore
eeee belkı bazı arkadaslarımızı 55ınch te kesmez ama su XBR dıye tabır ettıgınız model varya yanı benım gecen ay fuarda sony stand ında gordugum serı evet evet yanlıs okumuyorsunuz XBR SERISININ 70ınch ıde gelecek arkadaslar gayet cıddıyım haberınız olsun
vay be XBR serisi de geliyor demek, hadi bakalım hayırlısı, yav bunun 60" lik olan modelini getirecekler mi acaba
arkadaşlar fiyatlar ne zaman belli oluyor bilgisi olan varsa sevinirim kdf-50e2010 sony magazalarına gelmiş 3200 ytl diyorlar bu akşam paarlık yapmaya gidiyorum 3.000 ytl ye kadar almayı düşünüyorum en azından 5 fazla veririz ama 3 yıl garantili olur hemde 15 taksit
dostlar dogubanktan 1saat evvel geldım malla kısmetse cumartesı sergılenmeye baslanacakmıs ama almanyadan dun aksam gelen faxı gordum maalesef kds 55 ve xbr70 modellerı bu partıde yokmus 20 gun sonrakı partıde gelecekmıs toshıbalar gelmıs sony nın 40 ve 46 ınch lcd tv lerı ve phılps ın lcd ve plazmaları gelmıs bu arada kds 55 modelını 4400-4750 ytl arasında satmayı dusunuyorlarmıs bu urun daha yenı avrupada satıldıgı ıcın fıatın dahada dusmesı 3-4 ay daha alabılırmıs hepınızın bılgısı olsun
bu arada kdf serısının fıatları almanya ve burada asagı yukarı aynı oldugu ıcın sımdılık gtırmeyeceklermıs haberınız olsun