arkadaslar ben dun sony yi aramimis bu KDS-55A2000 modelinde kilanilan HDMI nin v1.1 oldugunu soylemislerdi bunun bize herhangibi bir zatiyati olurmu cunku ben bunun yanina beklemekde oldugum dreambox8000 almayi dusunuyom eger bu cihaz da daha farkli bir hdmi kulaniliyorsa sorun olurmu
arkadaslar ben dun sony yi aramimis bu KDS-55A2000 modelinde kilanilan HDMI nin v1.1 oldugunu soylemislerdi bunun bize herhangibi bir zatiyati olurmu cunku ben bunun yanina beklemekde oldugum dreambox8000 almayi dusunuyom eger bu cihaz da daha farkli bir hdmi kulaniliyorsa sorun olurmu
şu anda zaten hdmı v1.3 olan cihaz yoknuş heralde, ama ps3 bu özellikte çıkacakmış... bu konudaki bi kaç konuyu okudum mevcut versiyonla yenisi arasında uyum sorunu olmayacakmış, sadece senin alacağın reciever eski versiyon olunca o kadarlık veri transferi gerçekleştirebilecek ve sadece v1.3 ün özelliklerini kullanamayacakmış, benim anladığım bu, umarım sorunuza yanıt olmuştur...
arkadaslar sony kdf serısını kım kotuluyorsa ısı bılmıyor demektır bu cozunurlukte bu buyuklukte 2hdmı gırıslı tv KELEPIR KELEPIR valla(almayı dusunenler hele bıde hd yayında ızleyın agzınız acık kalsın bakalım plazma ve lcd tv den bır farkı varmı )Cevahır ep center da eskı modelı kdf 50a12 samsung hd yayın ıle baglı o bıle super ınanmayan gıtsın ızlesın
bu arada arkadaslar KDS serısını dusunen dostların arasında ıngılızce bılen yokmu su sony kanada sıtesındekı ozellıklerını tercume edıp yazabılecek acaba?
dostlar almanya da bu tv yı kullananların yorumlarına baktım cat pat anladıgım kadarıyla goruntu performansından dolayı SONY KDS 55A2000 e ıkı tane lakap takmıslar cok guldum LCD TV PITBULL!!! ve LCD TV KILLER!!!
bence de çok haklısın dostum, bu kdf'leri niye kötülüyo ki bu satıcılar, işi bilmiyolar, ilk zamanlarda sxrd ler ile kdf serisinin yeni modeli gelecek diye ellerindeki kdf leri bitirmek için ne kampanyalar düzenlediler ne övdüler şimdi kötülüyorlar, ne iş anlamadım... bence övgüyü de hakediyordu... büyük ihtimalle ilk parti gelen kds serisi mallar biraz pahalı gelince hemen satıp belki sonrakinde uygun fiyat bekliyor olabilirler mi acaba ???
ben biliyorum ama ona bi hafta sonra bakayım, şu sıralar biraz yoğunum, sanki bu muhabbet daha önce de geçmişti.. bakalım bildiğim kadarıyla çevirmeye çalışayım.
bu kullananların görüşlerini ben de crutchfield ' den okudum adamlar çok güzel şeyler söylemişler ama orda lakap takmamışlar... almanlar iyi benzetmişler..
şu anda zaten hdmı v1.3 olan cihaz yoknuş heralde, ama ps3 bu özellikte çıkacakmış... bu konudaki bi kaç konuyu okudum mevcut versiyonla yenisi arasında uyum sorunu olmayacakmış, sadece senin alacağın reciever eski versiyon olunca o kadarlık veri transferi gerçekleştirebilecek ve sadece v1.3 ün özelliklerini kullanamayacakmış, benim anladığım bu, umarım sorunuza yanıt olmuştur...
tesekkurler verdigin bilgiler icin bir sorum daha var arkadaslar bu 55a2000 arkasinda bir giris var resimdede goreceginiz gibi SERVICE ONYL bunu cozemedim
"service only" yazan bağlantı tv'nin yazılımlarını değiştirmek veya tv'de bir problem varsa bunun nerden kaynaklandığını öğrenmek için yapılmış bir bağlantı noktası olsa gerek..
@ArcA ve @marmaris cevabladiginiz icin tesekkurler arkadaslar bende sizler gibi dusunmustum ama si var neden derseniz bundan once bende bir lcd LG vardi LG sitesine girildiginde Pc ili tv arasinda baglanti kurmak icin bir yazilim vardi orda benim tv icin ben deneyemedim cunku yazilim xp ye olmuyor du sizlerin dedigi gibi olsa sony sitesinde buna benzer bir yazilimin olmasi lazim hadi diyelimki bunlar yeni model olmuya bilir yakinda gelir ya eski model ler icinde gormedim sony sitesinde yada soylemi dusunulmeli sadece servis (tamirci ) ler icin gecerli bir baglanti ?
aslinda boyle bir yazilimla tvmizi guncelesek menu lerin yeni versionlari ciktikca yuklesek ne bilim uydu cihazlari gibi cok iyi olurdu bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felek -- 8 Kasım 2006; 12:04:45 >
@ArcA ve @marmaris cevabladiginiz icin tesekkurler arkadaslar bende sizler gibi dusunmustum ama si var neden derseniz bundan once bende bir lcd LG vardi LG sitesine girildiginde Pc ili tv arasinda baglanti kurmak icin bir yazilim vardi orda benim tv icin ben deneyemedim cunku yazilim xp ye olmuyor du sizlerin dedigi gibi olsa sony sitesinde buna benzer bir yazilimin olmasi lazim hadi diyelimki bunlar yeni model olmuya bilir yakinda gelir ya eski model ler icinde gormedim sony sitesinde yada soylemi dusunulmeli sadece servis (tamirci ) ler icin gecerli bir baglanti ?
aslinda boyle bir yazilimla tvmizi guncelesek menu lerin yeni versionlari ciktikca yuklesek ne bilim uydu cihazlari gibi cok iyi olurdu bence
Kendi sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten:) "service only" yazdığına göre sadece servisler için geçerli:) bilgisayar yerine farklı bi cihazla yapıyo olabilirler tabi o işide..
Bu arada sxrd önceki kdf serisinden gerçekten farklıymış.. Carrefourdaki sony mağazasında eskiden vitrinde kdf serisi duruyodu o zaman görüntünün net olması için baya bi uzaklaşıp eğilmek lazımdı.. şimdi aynı yerde sxrd duruyo ve çok fazla eğilmeden çok daha net bir görüntü görülebiliyor.. doğrusu bayıldım kalitesine
ARCA DOSTUM hangı carrefourdakı sony de gordun lutfen yazarmısın nısanlımın evıne yakınsa SONY ı GÖRÜCÜYE CIKARICAMDA cıhazı begendıgıne sevındım hakıkaten benım gozume gorede kdf den oldukca farklı eeeee hafta sonu ola hayrola bakalım dogubankta once kım gorecek
ARCA DOSTUM hangı carrefourdakı sony de gordun lutfen yazarmısın nısanlımın evıne yakınsa SONY ı GÖRÜCÜYE CIKARICAMDA cıhazı begendıgıne sevındım hakıkaten benım gozume gorede kdf den oldukca farklı eeeee hafta sonu ola hayrola bakalım dogubankta once kım gorecek
Maltepe Carrefour'daki Sony bayisinin vitrininde duruyor. İçerde de bir kdf 50 duruyor.. öylesine fiyat sorduk kdf 3.500ytl, sxrd 6.500ytl dediler.. Vitrinde durması kötü ama vitrinin camı parlıyo biraz.. bi de orası benim olsa o aleti biraz yükseğe koyardım.. görüntüyü incelemek için orta yerde eğilip bükülmek biraz komik oluyo çünkü.