Selam arkadaşlar, maddi nedenlerden dolayı tv mi satılığa çıkarıyorum 4-5 kadar oldu alalı günde 1-2 saat kullanıldı öncesinde teşhir ürünüydü 3990 liradan almıştım. sehpasıyla falan satıcam burası satış forumu değil biliyorum ama en kolay bu konuda görünür diye düşünüyorum.(fiyatı burda yazmıyorum) eğer almak isteyen yakınınız varsa yönlendirirseniz sevinirim. açıkçası içim gidiyo ama napalım... iyi günler
Ben hala çok memnunum hocam :) Bir de TVIX HD M-6500A alabilsem çok daha memnun olacağım... Yalnız agrimo arkadaşın bahsettiği digiturk plus memnuniyetssizliği beni ciddi şekilde endişelendirdi. Bu konuda başka tecrube eden var mı acaba?
Ben kds'yi sd sinyal ile kullanmıyorum. Daha doğrusu, sd sinyali panasonic dvd recorder ile 1080p'ye yükseltip (upconvert) öyle kullanıyorum. Bu şekilde, ps2 ve dvd oynatıcının görüntüleri kesinlikle çok farkediyor ve ekranda piksellenme kesinlikle olmuyor. Ancak bizim evde tv yayını olmadığı için, uydu alıcı ile performansı için bir şey diyemeyeceğim. Ancak eğer uydu alıcı bağlayacak olursam, onu da dvd kaydedici üzerinden bağlayarak upconvert edeceğim için bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Forumdakilerin kullandığı televizyon marka ve modellerini listeleyerek paylaşım ve yardımlaşma ortamı oluşturmayı düşünmüşler. İsterseniz sizde kendi Tv nizi ekleyebilirsiniz...