Sony nin eskisini getir kampanyası maalesef SXRD yi kapsamıyor.3800 ytl lik fiyat bazı bayilerin kendi inisiyatifleriyle oluşturdukları bir fiyat.Şu anda böyle bir fiyat yok bildiğim kadarıyla.En uygun fiyat MORFARE de o da 5278 ytl sehpa hediyeli..
Valla bende en ucuz 3600 ytl ye gördüm ama değer bir tv bende kdf var ben ondan bile bu kadar memnunken KDS daha güzel tabi ama benim gözüm 70 inç olanında onun fiyaatı düştümü acep 12000 e görmüştüm en son(başlığıda hortlatayım )
Arkadaşlar az daha bekleyin acele etmeyin tecrübe konuşuyor SONY KDF-E50A11E 3LCD 2 sene önce 12 taksitle sehpa dahil 4150 YTL'ye almıştım.Sabreden muradına erer.
Arkadaşlar bende aranıza katılıp bir kds almak istiyorum artık.Paramı da biriktirdim ve beklemedeyim.Fakat bu söylenen fiyatlara cihaz bulamıyorum ne yazıkki.Lütfen bir yardımcı olun ey kds'ciler.beni de aranıza alın.3700 ytl bütcemi uzun bir süre sonunda biriktirdim.Tek dileğim bulduğunuz an bana pm atmanız. Teşekkürler.
nokta atışı yer vereyim ben alamayacağım bari siz faydalanın Adana tepe home de peşin fiyatti 3600(ama orası gene pazarlık yapıyo ben yapmıştım ) daha 1,5 hafta önce gördüm başka şehirden arasanızda tepe homedan alabilirsiniz heralde ama tepe home de teşhir ürünü olmamasına dikkat edin taksitli fiyatı da 4000 ytl idi heral
maslak taki tepe home da da var lakin 3000 saat calısmıs teshir urunu. 8 aydır teshirdeymis. ilgilenen varsa 3600 pesin veriyorlar. bana kapalisi lazim yardimci olacak herkese simdiden tesekkurler ...
Yanında bir de lambasını verseymişler.3000 saat kullandıktan sonra yarı ömrü gitmiş zaten. Mayıs ya da haziran aylarında 3000 ytl civarında bir fiyatla bu TVlerin alınabileceğini düşünüyorum. Haziran ayındaki avrupa futbol şampiyonası öncesi bütün panellerde çok ciddi indirimler göreceğimizi dzannediyorum.KDS 55 de bu furyada yukarıda bahsettiğim fiyata düşebilir.
KDS-55A2000 kullanan arkadaşlardan TV'lerinin çalışma saatlerini öğrenmek isteyenler olabileceğini düşünerek bunu yapmanın yolunu yazayım dedim.
Öncelikle TV'nin servis menüsüne gireceğiz. Bunun için TV açıkken sırasıyla ve hızlı bir şekilde,
power off (sağ üstteki yeşil düğme) display (üzerinde i+ yazan düğme) 5 (üzerinde 5 yazan düğme ) volume up (ses açma düğmesi) power on (sağ üstteki yeşil düğme)
düğmelerine basacağız. İlk seferde beceremezseniz tekrar deneyin, çünkü tuşlara ara vermeden basmak gerekiyor.
Servis menüsü içinde kullanılan tuşlar şunlar:
1 ve 4 düğmeleri: Bir menü içindeki parametreleri kaydırmak için 2 ve 5 düğmeleri: Menüleri kaydırmak için 3 ve 6 düğmeleri: Parametrelerin değerlerini değiştirmek için Önceki kanal düğmesi (0 düğmesinin sağındaki düğme): Farklı 3 adet menü sistemi arasında gezmek için
Öncelikle belirteyim, bu tv'nin servis menüsü korkunç karışık (abartmıyorum, menüye girip içinde dolaşınca ne demek istediğimi anlayacaksınız). Benim size tavsiyem, eğer ne yaptığınızı bilmiyorsanız 3 ve 6 tuşlarından uzak durun. Eğer istemeden 3 ve 6 tuşlarına basarak bir parametrenin değerini değiştirirseniz hemen panik olmayın (ben olmuştum ). 0 ve enter tuşlarına basarak yaptığınız değişikliği eski haline alabilirsiniz. Yok ben illaki yaptığım değişiklikleri kaydedip dertsiz başıma dert alacağım diyorsanız mute (ses kapama) ve 0 tuşlarına sırasıyla basarak bu emelinizi de gerçekleştirebilirsiniz.
Bu genel bilgilerden sonra gelelim lamba çalışma saati konusuna.
1) Servis menüsüne girin. 2) İlk gelen menü ekranında 2 defa önceki kanal düğmesine basın. 3) 14 defa 5 düğmesine basın. 4) Eğer yanlış birşey yapmadıysanız 21 numaralı Timer menüsüne gelmiş olmalısınız. 5) Bu menü içinde 1 ve 4 düğmeleriyle dolaşarak 0) Lambanın çalışma saatini, 1) Lambanın kaç defa değiştirildiğini, 2) TV'nin çalışma saatini görebilirsiniz.
Lambanın çalışma saati bende TV'nin çalışma saatinden 2 saat eksik görülüyor. Niye diye sormayın, ben de bilmiyorum.
Sizlerde tv'nizin çalışma saatini ve herhangibir görüntü kaybı olup olmadığını bizlerle paylaşırsanız sevinirim. İlk ben yazayım 96 saat.
maslak taki tepe home da da var lakin 3000 saat calısmıs teshir urunu. 8 aydır teshirdeymis. ilgilenen varsa 3600 pesin veriyorlar. bana kapalisi lazim yardimci olacak herkese simdiden tesekkurler ...
Demek artık en azından teşhir ürünü olduğunu söylüyorlar!!!
Aşağıdaki daha önce forumda yazdığım yazıyı okuduysanız o TV'yi bana yeni diye sattıklarını da biliyorsunuzdur. Ertesi gün iade etmiştim.
Sonunda TV'yi bugün aldımmm... Ve gelir gelmez ilk baktığım servis menüsünden kullanım süresi oldu haliyle Bu seferki SIFIR Doğubankta bir çok yere sordum ve sonunda bir tane buldum. Başka da yok sanırım. Bu arada fiyatı 4100 YTL peşin Umarım diğer arkadaşların arayışları da benimki gibi mutlu sonla biter!!!