Şimdi Ara

Bravo hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhabalar, forumda daha önce araba tercih kıyaslama bölümünde actıgım baslıklar mevcut. Ancak gerek niyetlendigim arabaları alamamam gerekse engellenmem dolayısıyla hala arayıştayım. Bravo'yu en iyi bravocular bilir diyerek yorumlarını duymak istiyorum. Kısaca şartlarımdan bahsedeyim ilk aracım olacak haftada belki bir belki iki kez yapmam gereken bol virajlı 80 km civarı yol olacak, asfalt ama cok da düzgün bir yol degil aslında yer yer virajlarda kötü eğimler mevcut o yüzden esp'li bir araç olması şart gibi. dizel veya benzinli ya da otomatik veya manuel farketmez.


    Bravoların arasından yorum bekliyorum, hangi motoru niçin seçmeli hangi donanım seviyesine bakmalıyım? arastırıp okdugum gördügüm kadarıyla kimi arkadas mjet motora duologic şanzumanın gitmedigini yazmış mesela. bunun gibi nasıl durumlar var. tjet-multiair- turbo motorlar arasında nasıl farklılıklar var. yakıt ve güc bakımından. yorumlarınızı bekliyorum.



  • 105 lik ve 120 lik dizel manuel kullanıcısıyım.. yüksek devirlerde kullanmazsanız az yakıyorlar ikisi arasında cokta bi fark yok bence..yol tutuşu mükemmel arac yola oturuyo resmen.. bi arkadaşımın 150 bğ olan versiyonuna bindim o biraz fazla yakıyor ama o araba ucuyor resmen ohaa bu ne lan dersiniz resmen... bravoda benim sevmediğim 2 şey var.. 1.si kapı döşemelerinin alt kısımları kalitesiz basit plastikten yapılmış hoşuma gitmiyor 2.side ön direkler cok kalın dönüşlerde görmeyi engellemiyo ama beni rahatsız ediyo.. onun dışında mjet için söylüyorum TAŞ GİBİ ARABA eşşek biner gibi bin hiç bişey olmaz.. sorunsuz arıza neyim yapmaz tık demez.. bakımını yap yeter.. arac ESP nin hakkını veriyor.. yani espyi laf olsun diye koymamışlar harbi harbi yapmışlar yani.. boş modellerini almayın satışı zaten yavaş olan bi arac bide boş olursa dahada zor olur! ESP ve HIZ SABİTLEYİCİ olan paketlerini alın... hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.