Şimdi Ara

Sözcükte Anlam 114 Soru 10 Yanlış 2 Boş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karekök YGS Türkçe Soru Bankasını çözüyorum, daha dün aldım ilk konumu bitirdim, içinde 10 test bulunan sözcükte anlam konusunda 114 soruda 10 yanlış 2 boş var, hedef ygsde 32+, sizce nasıl?



  • çok kötü
  • Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi basım hocam bi sorum olucakta
  • her şeyi geçtim soru bankası la bu, sanki deneme çözer gibi niye boş bırakıyorsun ki, birde tai çatlasa 2 soru gelecek konudan 114 soru çözmüş. Ygs deki sözcükte anlam soruları zaten paragraf uzunluğunda olur gi paragraf çöz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxlunch

    her şeyi geçtim soru bankası la bu, sanki deneme çözer gibi niye boş bırakıyorsun ki, birde tai çatlasa 2 soru gelecek konudan 114 soru çözmüş. Ygs deki sözcükte anlam soruları zaten paragraf uzunluğunda olur gi paragraf çöz

    Her gün 1 test paragraf çözüyorum zaten yeterli oluyor. Kitabı bitirmek istiyorum o yüzden çözdüm hocam

    Ayrıca hiç bir şey anlamadığım soruları boş bırakıyorum sallamak yerine



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 19 Aralık 2014; 7:23:26 >
  • ya o 10 yanlısın hepsi aynı denemede karsına cıkarsa ve o deneme ygs olursa ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini çözmeniz biraz saçma olmuş günde 2-3 tane test çözseniz her gün daha faydalı olucağı kanısındayım.
  • Bana kalsa gereksiz. Paragraf veya sözcükte anlam okuduğunu anlama kabiliyetidir. Çok soru çözmekle bunun gelişeceğini zannetmiyorum. Bunun yerine kitap oku, süre tutarak paragraf denemesi çöz vs. vs. Çünkü her soru farklı, bunun bir formülü, kolay noktası yok. Üstüne üstlük bana kalsa 4-5 yanlışın anca olmalıydı, çünkü paragrafın yarı uzunluğunda sorulardan bunca yanlışı yapıyorsan, paragraflarda ne yaparsın bilemiyorum.
  • Ygs' de 37-3 türkçe yaptım. Bence anlam sorularına çok abanmanin anlamı yok. eğer bu yasa kadar çok gelistirememis iseniz bundan sonra da cok gelişmez. Onun yerine dilbilgisi çalışmak bence daha mantıklı. Çünkü 0 dilbigisi ile başlayıp bile 2 ayda dilbilgisinden tam yapacak hale gelebilirsin.

    Anlam da çözmek lazım tabii fakat bence anlam konularına abanmak mantıksız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentisel -- 19 Aralık 2014; 13:18:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta dil bilgisi calistim sonuc 38-2 gelmeye basladi.Bence paragraf sozcukte anlam cumlede anlam herkesin saglam kafayla okuyarak yapabilecegi bolum
    Bana kalirsa dil bilgisi yuklenin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemtas

    Bana kalsa gereksiz. Paragraf veya sözcükte anlam okuduğunu anlama kabiliyetidir. Çok soru çözmekle bunun gelişeceğini zannetmiyorum. Bunun yerine kitap oku, süre tutarak paragraf denemesi çöz vs. vs. Çünkü her soru farklı, bunun bir formülü, kolay noktası yok. Üstüne üstlük bana kalsa 4-5 yanlışın anca olmalıydı, çünkü paragrafın yarı uzunluğunda sorulardan bunca yanlışı yapıyorsan, paragraflarda ne yaparsın bilemiyorum.

    "Üstüne üstlük bana kalsa 4-5 yanlışın anca olmalıydı, çünkü paragrafın yarı uzunluğunda sorulardan bunca yanlışı yapıyorsan, paragraflarda ne yaparsın bilemiyorum."

    Sorunun zorluğu uzun olup olmamasıyla alakası yok. Sözcükte anlam soruları genellikle kelime haznesini ölçmek için vardır ve o kelimeyi bilmezseniz soruyu yanlış yapma olasılığınız artar. Paragrafta kelimeden çok konsantre ve anlama yeteneğini ölçer. Bunlar tabi ki benim fikrim ama bence iki konu mukayese edilmemeli.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.