Şimdi Ara

Yalın İnternet+Tivibu kaç para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TTnet yalın internet 16 Mbit 54 tl ödüyorum; 24 ay taahhütlü, bir kaç önce taahhüt verdim. Yılbaşına kadar malum tivibu da kampanya var. Tivibu da alırsam ikisi bir ne kadara açtırabilirim. Belgesel ya da uygun gelirse full paket alabilirim. İkisi bir 60-65 e razıyım. Daha önce bu işlemi yapan arkadaşlardan fiyat rica ediyorum, yarın telekom müdürlüğüne gidip konuşmak istiyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirchem

    TTnet yalın internet 16 Mbit 54 tl ödüyorum; 24 ay taahhütlü, bir kaç önce taahhüt verdim. Yılbaşına kadar malum tivibu da kampanya var. Tivibu da alırsam ikisi bir ne kadara açtırabilirim. Belgesel ya da uygun gelirse full paket alabilirim. İkisi bir 60-65 e razıyım. Daha önce bu işlemi yapan arkadaşlardan fiyat rica ediyorum, yarın telekom müdürlüğüne gidip konuşmak istiyorum.

    tivibu ev mi web mi ona göre değişir fiyatı.

    hızınız kaç geliyor onu iyi bakın 12mbit ten aşağısına tivibu ev verilmiyor tabi alt yapıda desteklemesi gerek
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Hız 12 civarı geliyor, tivibu ev almak istiyorum,
  • Mudurluge sorman gerek altyapi uygun mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Altyapıyı sorarımda, merak ettiğim fiyat konusu, durumu benim gibi olup işlem yapanlardan. Kazık yemeyelim açtırmaya karar verirsek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirchem

    Altyapıyı sorarımda, merak ettiğim fiyat konusu, durumu benim gibi olup işlem yapanlardan. Kazık yemeyelim açtırmaya karar verirsek..

    Sitesinden baktığıma göre en üst paketi full olan 20-25 tl arası. Müdürlüğe gitmen şart net fiyatı onlar ayarlıyor.

    Abonelik yılına göre fiyatlar değişiyor.
  • 31 Aralık'a kadar üye olursanız 24 ay taahhütle 24.90 TL'ye HD Full Paket alabilirsiniz. İnternet fiyatınız da 54 ise yaklaşık 80 TL'ye mal olur. Eğer sporla ilgileniyorsanız Full Paket almanız daha mantıklı olur ilerde CL ve diğer kupalar Spor Paketi gibi bir paket oluşturularak satılacak siz Belgesel Paketi alırsanız spor kanallarını seyredemezsiniz.

    Ayrıca Belgesel Paketi de 31 Aralık'a kadar üye olursanız HD 17.90 TL'ye seyredersiniz. Altyapınız ve santralden sizin eve/apartmana ne kadar hız verilebildiğine bakılır öyle Tivibu bağlanır.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlar ttnet in sitesinde yer alıyor. Benim merak ettiğin 2 li 3 lü fırsat olarak daha önce yapılan kampanyalar var. Ben şimdi nete 54 veriyorum, tivibuyada 25 toplam 80 vermem. Ama üye olanlara ayrı avantaj yok mu ?, Benim bu durumuma benzer durumda abonelik yapan olmadımı yakın zamanda.. Yani neti varken tivibu alan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.