Şimdi Ara

Bose® AM10 Acoustimass 10 Series IV Kutu ile kaç kg?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Yurtdışın dan Bose Acoustimass 10 Series IV getirtmek istiyorum,Ebay dan satın alıcam,Yanlız gümrük de 30 kg yi geçtiğinde ekstra maliyeti oluyor,İnternet siltelerin de baktığım da ürün 28 kg gözüküyor heryer de ama kutulumu kutusuz mu görünmüyor sizde 30 kg yi geçermi?

    Teşekkürler,



  • 27 kg kargo ağırlığı
  • Çok teşekkürler,Veriyorum Ebay dan siparişi bugün bakalım nasıl olucak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zerkan1907

    Çok teşekkürler,Veriyorum Ebay dan siparişi bugün bakalım nasıl olucak.

    Gümrüğe takılacak biliyorsunuz değil mi?
  • Evet yüzde 20 vergisi var,Yine de türkiye fiyatının yarısına denk geliyor.
  • Belli bir firma ile gondersin satici bari hic degilse gumruk takip islerinde faydalari olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zerkan1907

    Evet yüzde 20 vergisi var,Yine de türkiye fiyatının yarısına denk geliyor.


    Sakın özel firma kullanmayın, o vergi %100 olur o zaman.
    Ayrıca bence daha iyi seçenekleriniz var Bose yerine. Polk TL 350 ,Klipsch Quintet gibi
  • Yok hocam özel firma kullanmıyorum posta ile gelicek alırsam,Henüz almadım Dali Lektor serisi de aklımı karıştırıyor şuan,Yarın gidip bir yerde dinlemek istiyorum aslında.
  • zerkan1907 Z kullanıcısına yanıt
    Dostum lektör düşünüyorsan o zaman kule tipi de olabilir diye anlıyorum. Tahmimce lektör serisi 5.0 bir set 3-4bin aralığındadır. Aynı paraya Magnat supreme 1002-2002, Heco Victa 702 yada Heco Music Style serileri de alınabilir. Ki bu modelleri Lektör'den daha başarılı buluyorum.

    Bir de bu seti kullanacağınız alan 20m2'den büyük ise kule tipi bir set çok daha iyi olur. Ayrıca yurtiçi garantisi olması ve öngörülemeyen kargo-vergi masrafından da kurtulmuş olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heco victa Prime 702 1950 lira gözüküyor Magnat 2002 ile aynı para aşşağı yukarı,Ben daha çok film izlicem hangisi ağır basar bu konuda heco mu Magnat mı? O ayar da birde jbl var studio 190 serisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerkan1907 -- 19 Aralık 2014; 0:47:49 >
  • zerkan1907 Z kullanıcısına yanıt
    Victa 702'de 17cm'lik bas sürücüleri var. Magnat 2002'de 20cm'lik bas sürücüsü olduğu için baslar daha belirgindir.

    Ben çok bas düşkünü bir adam olmadığımdan Mediamarkt'ta dinlediğimde victa'nın daha detaylı çaldığını hissetmiştim ve bu sebeple Victa'yı daha çok beğenmiştim. Bu karşılaştırmayı 1,5 sene Heco Victa 601 kullandıktan sonra yaptığımdan kulağım Heco'ya daha alışkın olduğundan Heco'nun daha güzel gelmesi de normal aslında. Fakat aralarında çok büyük bir fark yok, o yüzden diğerini mi alsaydım diye düşünmezsiniz.

    Ama ben denemeleri müzik üzerine yapmıştım. Eğer oda çok büyük değilse Magnat 2002'yi alıp sub bile kullanmayabilirsiniz.

    Jbl'in sesini Heco'lar ile karşılaştırdığımda ise Heco daha yumuşak ve daha uzun süreli dinlenebilecek bir hoparlör olarak gelmişti. Bu sebeple Jbl'i elemiştim. Ama forumda Jbl'i beğenerek kullanan kişilerde mevcut.

    Yalnız şunu unutmayın. Bu hobi pahalı bir hobi olduğundan ortalama kullanıcının deneyimi kısıtlı oluyor ve genellikle çok karşılaştırma şansı olmadığı için de genelde kendi kullandığı ürünleri öneriyor.

    Benim Heco tercihim bilmeden de olsa farklı alternatifler ile karşılaştırma yapma şansımın olması ve bana göre denediklerim içinde en güzel olanı olmasından kaynaklanıyor. Ki Heco'yu aldıktan sonra da birkaç karşılaştırma yaptıktan sonra doğru karar verdiğime ikna oldum.

    Ama herkesin zevki farklı olduğu için tercihleri de değişebiliyor. Bu sebeple mutlaka dinleyip alın derim.

    Bu arada sistemi kuracağınız oda kaç m2? Eğer 20m2'den küçük ise kesinlikle kule tipi hoparlör almayın. Bu sefer yankı gibi sorunlarla uğraşanilirsinşz ve alan küçük olduğu için ses sizi yorabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam oda 14 m2 ama ailem Nisan da Antalya ya taşınıyor ev bana kalıcak Nisan dan sonra Salon da 30 m2 civarı,Rahatsızlık vericek düzeyde bir yankı mı olur diyosun?
    Ben bugün den başlayarak Heco,Magnat ve JBL i dinliyebileceğim yerlere bakıcam,İlerde ayrı bir sub alırım illa ki kendimi biliyorum,O markaların efsane subları var,Dediğin gibi dinliyerek kendim karar vericem tavsiyeler için çok saol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerkan1907 -- 19 Aralık 2014; 14:13:43 >
  • zerkan1907 Z kullanıcısına yanıt
    Dostum oda 14m2 ise kule hoparlör alma. Yada şöyle bir yol izleyebilirsiniz.

    Önce AVR ile 2 tane raf tipi hoparlör ve merkez hoparlörü alırsın. Küçük odada 3.0 olarak kullanırsın. Daha sonra salona geçeceğin zaman istediğin gibi bir kule hoparlör alıp sistemi tamamlarsın. Çünkü 14m2 odada kule tipi ile boğulursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Heco ve Magnat dinleme umudu ile 2 Media Markt'a uğradım ama ikisinde de yoktu Anadolu yakasın da nerede dinliye bilirim bilgin varmı?
  • zerkan1907 Z kullanıcısına yanıt
    Valla İstanbul'da benim bildiğim Heco satan bir yer yok. Bir dönem Saturn ve Mediamarkt satıyordu. Onlar da artık getirmiyor. Belki bazı mağazalarda hala duruyordur ama nerede vardır allah bilir. Onun için telefon ile merkezi ara nerede stokta olduğunu sorup öğrenebilirsiniz.

    Bu arada Heco önerdim ama ne tarz müzikler dinlersiniz? Eğer caz, blues gibi temiz tonlu müzikler dinliyorsanız tam aradığınız tip hoparlörlerdir. Fakat en azından bendeki Victa 601 modeli metal tarzda diğerleri kadar başarılı değil gibi geliyor. Bu sebeple sistemle film dışında ne tarz müzikler dinleyeceğiniz de önemli bir kriter.

    Ama şunu söyleyebilirim ki bu fiyat seviyesinde DALİ Lektör mü Heco mu derseniz kesinlikle Heco derim. Ki ben de hanımı ikna edebilirsem Heco'nun daha üst bir modeline geçmek istiyorum, aklımda HECO MUSIC STYLE 900 var ama biraz tuzlu.
    http://gsaelektronik.com/urun/heco-music-style-900-kule-hoparlor_1949.aspx?CatId=249




  • Bose acoustimass 10 fiyati 1000usd ve %20 gumruk vergisi yaklasik 450 tl toplamda 2650 tl civari bitir isi derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.