Şimdi Ara

LG'den WebOS 2.0 işletim sistemli yeni televizyonlar geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • LG'den WebOS 2.0 işletim sistemli yeni televizyonlar geliyor


     

     

    Yeni yılın ilk büyük fuarı olacak CES 2015 için geri sayım başladı. Donanimhaber.com olarak bizim de yerinde takip edeceğimiz fuar kapsamında üretici yeni ürün ve teknolojilerini tanıtacak. İşte o firmalardan biri olan LG oldukça geniş bir ürün yelpazesi ile sahneye çıkacak.

     

    Gelen bilgilere göre LG'nin televizyon bölümünün en büyük sürprizlerinden biri, WebOS 2.0 işleitm sistemini kullanan modeller olacak. Aynı fuarda geçen yıl WebOS'lu televizyonlarını tanıtan ve büyük ilgi gören LG, bu defa yepyeni tasarım ve yazılımla karşımıza çıkacak.

     

    Elime ulaşan bilgilere göre WebOS 2.0 kapsamında özelleştirilmiş yeni bir arayüz ve ciddi performans iyileştirmeleri sunulacak. Yeni işletim sistemini kullanan televizyonların hem açılış süresi hem de uygulama çalıştırma hızlarının dramatik bir şekilde arttığı ifade ediliyor.

     

    Bir önceki jenerasyona göre sıfırdan televizyon açılış süresinin %60 hızlandırıldığı WebOS 2.0'lu modellerde, Youtube ve benzeri uygulamalarının yüklenme süreleri de %70'e varan oranda geliştirilmiş. Tabi böylesi performans artışında yeni donanımların etkisi de büyük.

     

    WebOS 2.0'lu yeni nesil LG televizyonlar aynı zamanda My Channels isimli özelliğe de sahip olacaklar. Bu özellik kapsamında kullanıcılar, favroi kanallarına başlatma çubuğundan hızlı bir şekilde erişebilecek. Buna ek olarak çok sayıda yeni TV uygulaması da geliyor olacak.

     

    LG'nin en büyük rakibi olan Samsung da CES 2015 kapsamında yeni nesil TV serilerini duyuracak. Rakibinin WebOS'lu modellerine karşı Samsung'un da, Tizen işletim sistemli modeller duyurması bekleniyor. Samsung ayrıca 55-inç altı kavisli modellerde kavis oranını da arttıracak.

     








  • Umarım 2014 yılı TV ürünlerine WebOs 2.0 güncellemesi gelir. Ayrıca Samsung'un 55" altı kavisli TV'lerde konkav (iç bükey) oranını arttırması yansıma açısından çok riskli değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 18 Aralık 2014; 11:29:10 >
  • Vay be. Televizyonlar nerelere gelmişte haberimiz yok. Koreliler televizyonda çok başarılı.

    Son oled bükücüler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Havayı büktükten sonra sıra TV'lere geldi.
    Güzel espri. :-)
  • iyi güzel de lg sırf satışlarını artırmak için webosun sürümünü güncelleyeceğine tvlerindeki vertical banding bulutlanma dengesiz ışık dağılımı vs engellemek için uğraşsa daha iyi değil mi? 2 aydır takip ediyorum bi tv alacağım her ürün ve markada benzer sorunlar var. bir tane marka sıyrılsa ve yukarıda saydığım hiçbir sorunu olmayan tvleri satmaya başlasa rekor kırar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: profecco

    iyi güzel de lg sırf satışlarını artırmak için webosun sürümünü güncelleyeceğine tvlerindeki vertical banding bulutlanma dengesiz ışık dağılımı vs engellemek için uğraşsa daha iyi değil mi? 2 aydır takip ediyorum bi tv alacağım her ürün ve markada benzer sorunlar var. bir tane marka sıyrılsa ve yukarıda saydığım hiçbir sorunu olmayan tvleri satmaya başlasa rekor kırar.

    önce adam gibi panel üretsinler ıps paneller son demlerini yaşıyo bu aradada piyasadan ne kopardık kardır düşüncesindeler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel de Pardus sistemli TV ler yapmaya çalışsın. Akıllı tahtalarda felan kullanılıyordu galiba.

  • Görünen o ki 3 işletim sistemi ile sınırlı kalacak telefon dünyası. İzleyecek içerik yok 4k monitörler televizyonlar var. Teknoloji nereye gidiyor anlamak mümkün değil. Telefonlar içinde ekstra işletim sistemleri lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene CES 2014 öncesi, sırası ve sonrasında da aynı reklamlar yapıldı, Webos övüldü, satış rekorları kıracak dendi...Gittik Webos'li 670 model bir LG aldık, ne kanal değiştirebiliyoruz, ne uygulama açabiliyoruz, ne de menüye girebiliyoruz. Webos ister 1.0, ister 2.0 olsun, kullanım kolaylığı, hızı ve rahatlığı sağlayan bir işletim sistemi değil. 2014'de webos'li TV'ler Mart'da piyasaya çıktı, Temmuz'a kadar uygulama yoktu. İnsanlar 3000 TL'ye yakın para ödüyor bunlara, lütfen insanları yanlış yönlendirip reklam içerikli haber yapmayın. Donanım Haber'in şanı teknik içerikli inceleme yapması idi, işi bu kadar da kör gözün parmağına şekilde reklama dökmeyin.

  • Alın webos;


    http://www.youtube.com/watch?v=4pq8lbY9eyc




  • Şuan ki tv'lere bir güncelleme yollarlar inşallah.
  • Webos ve Tizenin varlığı yokluğu belli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğerki LG 2014 modellere webos 2.0 vermesin birdaha LG nin bi ürününü alırsam veya aldırırsam neyim.

  • WebOs iyi güzelde tvye koydukları donanım yetmiyor malesef. Sürekli yetersiz bellek hatası almaktan bıktım. 2-3 (uygulama) pencere açtığınızda kitleniyor.
    Kanal düzenleme atlama vs çok uğraştırıyor ve pratik değil. Hele uydu özelliğini tvden kullanırsanız çok daha hantallaşıyor.

    Büyük umutlarla aldım fakat pişmanım diyebilirim. Fakat diğer akıllı tvleri deneme şansım olmadı. Belki onlar daha kötüdür bilemem.

  • kızı nerden alıyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Masquerade89

    Webos ve Tizenin varlığı yokluğu belli değil

    Webos artik tamamen tv odaklı asıl tizen belirsiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba weboslu ilk tvlere heralde güncelleme verir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisg

    Geçen sene CES 2014 öncesi, sırası ve sonrasında da aynı reklamlar yapıldı, Webos övüldü, satış rekorları kıracak dendi...Gittik Webos'li 670 model bir LG aldık, ne kanal değiştirebiliyoruz, ne uygulama açabiliyoruz, ne de menüye girebiliyoruz. Webos ister 1.0, ister 2.0 olsun, kullanım kolaylığı, hızı ve rahatlığı sağlayan bir işletim sistemi değil. 2014'de webos'li TV'ler Mart'da piyasaya çıktı, Temmuz'a kadar uygulama yoktu. İnsanlar 3000 TL'ye yakın para ödüyor bunlara, lütfen insanları yanlış yönlendirip reklam içerikli haber yapmayın. Donanım Haber'in şanı teknik içerikli inceleme yapması idi, işi bu kadar da kör gözün parmağına şekilde reklama dökmeyin.

    O kadar haklı bir yorum olmuş ki taa buralardan duydum "taşın gediğine oturma" sesini... Helal olsun Bariş arkadaşım.




  • İşletim sistemlerini yenileyerek müşterinin gözünü boyamaya çalışacaklarına adam gibi panel yapsınlar önce. Sonra da hatalı olarak piyasaya sundukları ürünleri, üretici ahlakını sergileyerek değiştirsinler. Resmen vurkaç yapıyorlar.
    Bu eleştirim LG ile birlikte aynı zamanda piyasanın diğer hakimi olan SAMSUNG firmasınadır. Bu iki marka bu şirket zihniyetinde dvm ederler ise bir kaç yıla kadar VESTEL bunları toz eder gibime geliyor.
  • Kendimden bahsedecek olursam orta seviyede geliri olan basit bir vatandaşım. Bir tv alalım desek 10 senede bir ancak değiştirip alabiliyoruz.

    Onca araştırma inceleme sonucunda varımızdan yoğumuzdan kesip biraz ekleyip kredi kartı çekip en üst modellerden biri olan LG 670v tv aldık:)

    Benim gibi çok vatandaş var bu şekilde çalışıp tv alan veya niyetli olan. Bizim paramız çok değerlidir verdiğimizin karşılığını almak isteriz.
    bu her müşterinin hakkıdır. Tv den o kadar şikayetçiyimki sayfalara sığmaz.

    Şimdi LG webos 2.0 çıkarıyormuş. Sen tv nin kendi sorunlarını hallettinmiki diğer sürüme geçmeye calışıyosun.
    Bende diğer arkadaşlarım gibi eğerki bu tv de güncelleme görmesse LG yi kapıdan içeri sokmam kimseyede aldırmam.Kimseyi enayi yerine koymaya hakları yok.

    Donanım Haber olarak sizinde tv nin reklamını değil incelemeler yaparak sorunları anlatarak ve kesin çözümler sunarak burdaki arkadaşlarımızı bilgilendirmeniz gerekir.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.