Şimdi Ara

Ttnet pratik çözüm adware'i yüzünden sitelere giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şu zımbırtıyı engellemenin bir yolu var mı acaba sevgili arkadaşlar?
    bazı sitelere girerkenhttp://bilgi.ttnet.com.tr/ttnetpratikcozum/index.aspx?<sitelinki> çıkıyor adres çubuğunda site açılmıyor yönlendirme sayfa diyor. işin garibi linki google'dan aratıp tıklayınca açılıyor.

    yemin ediyorum bıktım şu ttnet'ten. gün geçmiyorki yeni bir saçmalık üretmesin. eskidende yandex reklamlarından gına gelmişti. parasını verdiğim hizmet karşıma reklam çıkarıyor. sanki bedava kullanıyoruz <küfür>.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p-216 -- 18 Aralık 2014; 0:43:24 >



  • http isteklerinin tümüne bu sayfa yanıt veriyor. MH arandığında ise bilgisiz MH temsilcileri modeminizin şifresini değiştirelim, ağ şifrenizi değiştirelim diye saçma salak işlemler yapıyorlar. sonuç adware hala duruyor.
  • güncelll aynı sorun bende de var
  • İllallah ettim bu sorundan modem aç kapa yapmaktan veya istediğim siteye google aracılığı ile girmekten.İşin garibi müşteri hizmetlerini aradığında abuk subuk cevaplar veriyorlar alakasız alakasız yok bilgisayarı güncelleyin yok bilgisayarda virüs vardır virüs taraması yapın türünden dayanamadım en sonunda yarın gidip aboneliği iptal ettiriyorum diye tehdit ettim ne olduysa 10-15 gün düzeldi şimdi gene başladı olacağı sigorta atacak blöfümü gerçeğe dönüştürtecekler tam bir paranla rezil olma durumu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.