Şimdi Ara

Nissan Note 1.5 90 HP M/T dCi Tekna Paket.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese yeniden merhaba , 4 gündür 0 km araç bakıyordum. Cebimde max. 49.000 TL para vardı , bu parayla ne alınır ne alınır diye hemen hemen tüm markaların showrom larını dolaştım , kimi zaman ben aracı beğenmedim kimi zaman fiyat konusunda anlaşamadık Fiat linea mı alayım , citroen c-elysee mi , peugeout 301 mi , opel corsa mı , seat leon mu , renault clio mu falan derken en sonunda bugün aracımı satın aldım.

    Satın alınan araç : Nissan Note 1.5 dCi 90 HP Manuel Vites Tekna ( Dolu ) paket.
    Araç Bedeli : Herşey dahil nakit 50.000 TL ( Herşey den kasıt , aracımı ocağın ilk haftası gibi teslim alıcam. MTV 1.taksidi , ruhsat ve plaka işlemleri + trafik sigortası )

    Hepinize ilgi alakanızdan dolayı çok çok teşekkür ederim. Sizlerin düşünce ve yorumları da araç almam da çok yardımcı oldu. Sizlere şunu samimi olarak söyliyim , 0 km araç almak cidden zor işmiş nasıl hangisi neler var ne yok ne kadar yakıyor kasa değiştircek mi kaç yıl garanti v.s v.s sorular cevaplar pazarlıklar araç var mı yok mu ne renk var metalik olursa fark ne of of yani sıkılmıştım resmen. Şu an üzerimden büyük yük kalktı gerçekten.

    Hepimiz araçlarımızı inşallah kazasız belasız bineriz inşallah , Teşekkür ederim.







  • Hayırlı olsun. Güzel araç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 17 Aralık 2014; 18:28:55 >
  • güzel araç almışsınız güle güle kazasız kullanmanız dileğiyle.. hangi bayiden satın aldınız ? liste fiyatı 54990
  • çok teşekkür ederim çok sağolun inşallah güzel bir seçim yapmışımdır sizin de dediğiniz gibi. İzmir Bornova Kavuklar Nissan Bayii sinden son note u ben aldım 1 tane kalmıştı. 50.500 TL son fiyat denildi ama sağolsunlar bizi kırmadılar fiyatı yuvarladık 50.000 TL yaptık. Bunun üzerine aracı ocak ayında teslim alıcam MTV ve trafik sigortası da onlardan olucak işte ruhsat+plaka v.s iyi oldu benim açımdan bütçemi 1.000 TL aştım ama düşünceme göre note için değdiğini düşünüyorum.
  • masquereda M kullanıcısına yanıt
    Nazarlıklarınızı hazırlayın ve konuyu siliin bence :) güzel araç 10 numara fiyat
  • Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın inşallah. İndirim sağlam olmuş :)
  • arkadaşlar çok sağolun düşünceleriniz için cidden. Kısaca 4 günlük 0 km araç alma maceramı size şöyle anlatayım...

    1- Seat Leon 1.2 TSI style ( en giriş baz paket oluyormuş ) benzinli modeli tip olarak beğendim tamam dedim seat alayım benzinli motor tercih etmeyecektim ancak aracın karoseri v.s beğendiğim için benzinli motoru kabul etmiştim. İzmir alsancak Vosmer Seat bayisine gittim fakat ellerinde dediğim araba yoktu dizel ve yüksek fiyatlı benzinli modelleri vardı bütçemi çok çok aşıyordu. Ayrıca vosmer'e ilk ve son girişim olur çok ciddi söylüyorum. Nedeni ise çalışanları satış danışmanları herkes bir havalar da ilgisiz alakasız ve ''sen araba maraba alamazsın dayı ne işin var burada'' der gibi bakar gibi bakışlar dialoglar v.s çok rahatsız oldum anında terk ettim orayı. Böylece Seat olmadı açıkcası.

    2- Fiat Linea 1.3 Multijet urban modeli için en son 49.000 TL fiyat aldım. Ellerinde de araç vardı peki tmm dedim bütçeme de uyuyordu herşeyi hallettik , satış danışmanı ''arzu ederseniz test sürüşü yapabilirsiniz dedi'' inanır mısınız aklımda test sürüşü v.s falan hiç birşey yoktu param bu araba bu düz mantık yola çıkmıştım. Peki tamam teste çıkalım sağlıklı olur dedim , arabaya oturdugum da çok iyi gelmişti ancak kullanınca işin rengi değiştigini resmen anladım. Direksiyon aşırı sert hidrolik direksiyon bu ise diğerleri nedir acaba diye düşünmeye başladım. Motor kaputun içinde değil resmen kucağımda gibiydi öyle böyle ses çıkmıyordu motordan. 130 140 a çıktıgım da ise film kopmustu araç sabun gibi geziodu du asfallta hiç güven vermedi. konfor düşük v.s .. Kullandıgım test aracı pop paketti ben ise urban bir üstünü alıcaktım. Arabadan indikten sonra ben bu aracı beğenmedim diyip nezaket kuralları içerisin de ivedilikle bayiden çıktım. Linea benim için bitmiştir dedim.

    3- Opel Corsa 1.3 CDTI 95 HP Active miydi hani full paketi olan , 48.500 TL en son fiyata anlaştık ancak sizlere sordugum da corsa kasa değiştiricek yeni yıl da o para o arabaya verilmez dediniz ondan da vazgeçtim.

    4- Renault Clio 1.5 dCi Icon modeli için İzmir Gaziemir Ermat'tan en son 49.900 TL fiyat aldım 50 tl dahi inmediler. Peki tmm dedim ancak arabaya bindim resmen beni boğdu corsa dan bile daha küçük geldi iç kabin. Ayrıca karoseri olarak ta çok zayıf geldi kağıt helva gibi. Beni cezbeden tasarımı olmuştu. Ermat satış danışmanı arkadaşın ''biz bu arabayı peynir ekmek gibi satıyoruz işte asla inemeyiz en son 49.900 TL falan ister al ister alma der gibi v.s '' , dedim ki koton dan gömlek mi alıoz 49.90 TL falan ayrıca ben peynir ekmek almıom OTOMOBİL almak için geldim dedim , kıssadan hisse lakayit dialog ve fiyat konusunda anlaşamadık çıktım gittim.

    5- Peugeout 301 için gaziemir e gittim ancak en son 52.500 dediler inmediler bütçemi çok aşıyordu. Bugün bornova da ki pejo ya gittim dün forum da bir arkadaşla konustum 208 bak güzel arabalar demişti. 208 için gittim bugün ancak arabaya binmem le inmem bir oldu. Çünkü en son 49.850 TL ye bıraktı ama bir araba bu kadar mı dar ve küçük olur hiç ama hiç beğenmedim.. pejo 308 hoşuma gitmişti Allah var ancak 60 küsür fiyatlara çıkıyordu.

    6- Daha öncelerden Citroen c-elysee 1.6 HDI exclusive modeli için son fiyat 47.000 TL fiyat almıştım aracı da test etmiştim hoşuma gitmişti. Bugün Bornova kavuklar Citroen 'e gidip o arabayı alıp kafam dan da araba meselesini silmek istedim .

    7-Nitekim citroen e gittim arabayı almak için , benimle ilgilenen arkadaşın diğer müşterileri vardı. Bende dışarı cıkıp bi sigara içeyim dedim. Tam dibin de de nissan bayisi vardı baktım onda da kavuklar yazıyordu. Neyse yürüdüm girdim içeri , note diye bir model gözüme çarptı , içine oturdum öne arkaya , bagaja baktım , tasarımı zaten hoşuma gitti cidden. Kapılar da ağır geldi kemikli bir kasaya mevcut araç. Nese bir arkadaş geldi ''merhaba hoşgeldiniz v.s '' 54 küsür yazıyordu önünde , dedim ki ne kadar olur bu araç en son .. 50.500 TL en son fiyat dedi son arabam cünkü v.s direk masaya oturmuşum 50.000 TL herşey dahil , parayı ödedim aldım çıktım gittim bi sigara yaktım yürüdüm gittim .. :)

    Kısa net herşey böyle oldu. Bu arada note ile test sürüşü falan yapmadım inşallah güzel araba çıkar. Hayırlısı bakalım.




  • Hayirli olsun iyi tercih

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. lineanın direksiyonunda bir problem vardı heralde özellikle city mode ile ben daha yumuşak direksiyon görmedim
  • Hocam iki sigara arasi 1 araba almissin hayirli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mantikli secim olmuş ,tekna donanimda yok yok c sinifi araçlara gore çok geniş hayirli olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigaranin faydasida varmis demekki
  • Dizel+ full donanım+geniş iç hacim!kesinlikle mantıklı bi seçim olmuş.Kazasız belasız inşallah.
  • Hayırlı olsun.
    Uzun vadede kullanacaksanız iyi seçim yapmışsınız ama kısa vade sonunda ikinci el de çok zarar ettiren bir model aldığınızı belirteyim.
    Mesela benim bulunduğum ilçede Nissan bayisi var ama inanın sokaklarda henüz yeni note görmedim.Varsa yoksa Nissan adına Qashqai gezip duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-S -- 17 Aralık 2014; 22:24:18 >
  • çok sağolun gerçekten seviniyorum bende bir araç aldıgım için. Ben şöyle düşündüm 2.eli ; 50.000 TL ye satın aldım 1 yıl sonra satmak istedim 40.000 TL ye satarsam benim için zarar yok pek fazla 10 lira kullanma payına veririm.
  • Kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Bazen ne kadar şu markaýı, bu modeli alacağım deseniz bile, kader bazen ağlarını örüyor ve bakmışsınız hiç aklınızda olmayan bir araba almışsınız. Ben de aracımi alma süreci sizin ki gibi olmuştu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.

    Nissan'ın indirimi iyiymiş. 6000 TL indirim olması çok güzel.

    Baz paket 1.2 Visia olanı da herhalde 38000 TL'ye falan bırakıyorlar.

    Bence B segment alacaklar alternatif olarak bu araca da bakmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.
  • Ben test ettim hocam rahat olun İç hacim olarak c sınıfı ayarında, güvenlik donanımı tam, dci motorlu bir araç almışsınız. Baktığınız diğer b sınıfı araçlardan çok daha iyi olduğu kesin. Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun şu yazıyı beyaz yapan harbi saygısız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.