Şimdi Ara

Superonline konusunda acil yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonline fibernet abonesiyim. İş değişikliği dolayısıyla K.Maraş iline taşınıyorum ve orada fiber altyapısı yok. Taahhütün dolmasına 14 ay filan var Erken kapatma konusunda nasıl bir yol izlemeliyim.. Tamamen iptal edip cezasına mı katlanayım? Yoksa başka bir yol mu izleyeyim?

    Şimdiden teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Süperonline ile görüştüm. Taahhütüm devam ettiği için 750 küsürlük bir ceza ile karşı karşıya kalacağım söylendi.. Ama, Süperonline ile devam edersem ve Fiber interneti de ADSL ye dönüştürüp devam edersem 75 TL her ay ödeme koşuluyla 2 senelik yeni bir taahhüt yapabileceğim söylendi.. Bu nasıl bir şirkettir.. Bu nasıl bir adalettir. Abonelerini yolmak için her yolu denedikleri gibi kaçış şansı da tanımıyorlar..

    Ne yapacağımı bilmiyorum..
  • Herşey yasalara uygun. Bu arada fiber internetin detaylarını vermeden yorum yapıyorum. Tarife adı vs?

    İmzaladığınız tahhütnamede 2 yıl Superonline abonesi olacağım değil, "2 yıl, x tarifedeki fiber internet ürününü y fiyat ile kullanacağım" başlığının altında imzanız var. Superonline taşındığınız yere altyapı sunmak zorunda da değil.
  • aylık 49 TL 50 GB AKK 25 mbit Fiber kullanıyorum hocam.. Bende biliyorum Süperonline'ın her yere hizmet verme zorunluluğu yok.. Ama bunu fırsata çevirmeye çalışmaları da çok insafsızca.. Ben taşıdığım interneti neden kaldığım yerden (13. ayımdan itibaren) değilde yeniden 24 ay taahhütlü olarak yeni başlıyormuş gibi yapıyorum.. Resmen soygun bu.. Ellerine düşen herkese yaptıkları şey bu. Allah belasını versin bizi buna zorunlu tutan hizmet politikasının..

    ben daha yavaş bir interneti daha pahalı olarak ve kalan 11 ay değilde yeniden 24 ay olarak satın alıyorum.. neymiş efendim bıdı bıdı bıdı bla bla bla.. Türkcell ve ürünlerinden nefret ediyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asparuh

    aylık 49 TL 50 GB AKK 25 mbit Fiber kullanıyorum hocam.. Bende biliyorum Süperonline'ın her yere hizmet verme zorunluluğu yok.. Ama bunu fırsata çevirmeye çalışmaları da çok insafsızca.. Ben taşıdığım interneti neden kaldığım yerden (13. ayımdan itibaren) değilde yeniden 24 ay taahhütlü olarak yeni başlıyormuş gibi yapıyorum.. Resmen soygun bu.. Ellerine düşen herkese yaptıkları şey bu. Allah belasını versin bizi buna zorunlu tutan hizmet politikasının..

    ben daha yavaş bir interneti daha pahalı olarak ve kalan 11 ay değilde yeniden 24 ay olarak satın alıyorum.. neymiş efendim bıdı bıdı bıdı bla bla bla.. Türkcell ve ürünlerinden nefret ediyorum..

    Hizmeti 3 ay dondur sonra da yeni taşınanlara devir et hocam Ya uydunet kullanan ne yapsın? İki sokak ilerideki mahalleye taşınsa altyapı yok. ADSL gibi alternatif de sunmuyorlar iptal ettirip paşa paşa tahhüt bozma bedelini ödüyorlar. En azından superonline adsl alternatifi sunuyor.




  • haklısın hocam ona sözüm yok.. 3 ay dondurma ve yeni abone olacak bir tanıdık ya da akraba bulmak da mesele.. neyse araştıracaz..
  • asparuh kullanıcısına yanıt
    Dostum aynı konu çok kere konuşuldu. Kendi açından baktığında elbette kendini haklı görüyorsun ama tüm bunların hepsi imzaladığınız taahhütnamelerde yazıyor zaten. Taşınma ihtimaliniz varsa taahhüt vermeyin, çok basit.

    Fiber ve dsl teknik olarak farklı hizmet türleri olduğu için ve taahhüdünüzü yerine getirmediğiniz için taahhüdün baştan başlaması da mantıklı açıkçası. Öbür türlü taahhüdün bir esprisi kalmıyor.
  • Herkese teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.