Şimdi Ara

Teslim almadığım modem parası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen cumartesi ttnet bayisine gidip üniversiteli yalın internet kampanyasına başvurdum. Şuan bu interneti kullanamayacağım için iptal etmek istedim ve müşteri hizmetlerini aradım. Bana iptal için ön başvuruyu aldığını ve ttnet ofis veya bayilerinden iptal dilekçesi yazmam gerektiğini ve cayma bedeli olarak 2-3 TL gibi bi miktar ödeyeceğimi söylediler. bugün telekom müdürlüğüne gittim, iptal dilekçesi yazdım. Oradaki görevli iptal işlemini bayiilerde de yapabileceğimi söyledi birden. Bende hazır buraya gelmişim burda yapalım bari dedim. Resmen başından savmak istiyodu beni. neyse, bilgilerime falan baktı, modem de aldığımı söyledi, bende kampanya dahilinde taksitle modem verildiğini ama modemin henüz elime ulaşmadığını, modemi ve internet hattını henüz hiç kullanmadığımı söyledim. iptal işlemini bayide yapmanız gerekiyo, eğer bir sorun olursa tekrar buraya gelip şikayet dilekçesi yazabileceğimi falan söyledi. baktım bunun benle ilgileneceği yok en iyisi bayiye gideyim dedim. gitmez olaydım Bayide, aboneliği iptal etmem durumunda 200 tl modem parası vermem gerektiğini söyledi. tekrar müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım, bana şikayetimin kaydedildiğini ve geri dönüş yapılacağını söyledi. Şikayetvar ve BTK üzerinden de şikayetimi ilettim. şuan için bekliyorum ne olacak diye. bilen arkadaşlar varsa hukuken haklılık payım nedir acaba? ne gibi bir sonuç olur sizce?







  • Modemin sana teslim edildiğini belgelesinler. Öte yandan sen de modem geldikten sonra tutanak karşılığı teslim ederek iptal edebilirsin.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    modem, abonelik başvurusu yaptığım bayiye gelmiş. Başvuru yaparken, oradaki görevli modeminiz bayiye geldiğinde size bilgilendirme mesajı atılacaktır sizde bayiye gelip modeminizi alacaksınız demişti ama mesaj falan gelmedi bana. "modem geldiğinde bana mesaj atacaktınız" dediğimde ise "hayır biz öyle birşey demedik" demezmi . Modem parasını ödemek zorunda değilim yani öylemi..
  • mahabad kullanıcısına yanıt
    Tutanak yoksa para da yok. Tabi bayi sahte imza ile tutanak düzenlememişse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Tutanak yoksa para da yok. Tabi bayi sahte imza ile tutanak düzenlememişse

    Yok artık! bu kadarda olmaz herhalde Şimdi ben bayiye modemi almak için gitmiş olsaydım bana modemi aldığıma dair bir belge imzalattıracak mıydılar? Eğer öyleyse, ortada böyle bir belge ve imza olmadığı için 200 TL yi ödemekten yırtarım belki bi şekil Söylerlerdi de inanmazdım, birdaha TTNET bayisinin önünden bile geçmem. Bulaşmaz olaydım arkadaş..




  • mahabad kullanıcısına yanıt
    Size bir teslim tutanağı imzalatmış olmaları lazım evet. O olmadan teslim aldığınızı kanıtlayamazlar. İtiraz eder haklı çıkarsınız gerekirse. Zaten benim tavsiyem sadece Ttnet'e değil, hiçbir yere bayiler kanalıyla abone olmayın. Mümkünse genel merkezden ya da bölge/ilçe müdürlüklerinden abone olun. Aracı olmasın yani.
  • mahabad kullanıcısına yanıt
    Olur da faturaya modem ücretini eklerlersehttps://tuketici.btk.gov.tr adresinden şikayet oluşturun. Size verilen herhangi bir modem olmadığını, tutanak imzalamadığınızı belirtin.
  • Metronet durduk yere süperonline a devredince ortada kalmamak adına yaptık bi hata. Acemilik işte.. BTK üzerinden ve şikayetvar dan şikayet ettim zaten. yarını bekleyecem artık, bakalım ne olacak. yorumlarınız için teşekkürler..
  • Başvuru evrakların arasında eslim tutanağını çaktırmadan imzalatma durumu varmı acaba? Bi ton evrak imzalanıyordur arada işi sağlama alamak için vs..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_alp

    Başvuru evrakların arasında eslim tutanağını çaktırmadan imzalatma durumu varmı acaba? Bi ton evrak imzalanıyordur arada işi sağlama alamak için vs..

    Başvuru yaparken sadece abonelik sözleşmesine imza attım. Başka bir evrak imzalamadım. Ayrıca dün yaptığım abonelik iptal başvurusunu da işleme koymamışlar henüz. Yeni yasalara göre abonelik iptal başvurusunu aldığına dair TTNET ten tarafıma bilgilendirme mesajı falan gelmesi gerekiyor. yanlış mı biliyorum yoksa? eğer öyleyse, ttnet i nereye şikayet etmem gerekiyo? başvuru dilekçemi hiç etmişler bayide herhalde
  • eelli liralık modem veriyorlar 125 lira paha biçiyolar

    bunu şikayet etmek lazım
  • dün bayide abonelik iptali için form doldurdum ama bayideki hanımefendi zahmet edip dilekçeyi işleme koymamış telekom müdürlüğüne gittim durumu izah ettim, hemen bayiyi arayıp "dilekçeyi işleme koyun ben takip ediyorum burdan" demesiyle, telefonuma iptal başvurusunun alındığına dair mesajın gelmesi bir oldu bu kadarda olmaz yahu..
  • Müşteri hizmetlerinden aradılar. Şikayetim haklı görülmüş ve modem parasını ödemeyecekmişim. başvuru esnasında 8TL x 12 ay diye anlaştığımız modem taksitlerinin kendilerince 4TL x 24 ay olarak değiştirildiği için haklı görmüşler beni demek bu hatayı yapmasalar 200 TL kitleyeceklerdi, ucuz kurtulduk valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.