Şimdi Ara

TELEFONA GELEN REKLAM MESAJLARINDAN BIKTIM USANDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba

    Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ancak şu telefona gelen reklam mesajlarından bıktım usandım. Günde 15 20 ye yakın reklam mesajı geliyor. Gecenin bi yarısında geliyor. Adını bile duymadığım alışverişimin hiç olmadığı yerlerden reklam mesajları geliyor.

    Hayatımda hiç Little ceaser tan pizza yemedim ama günde 3 kere yok bilmem ne pizza cart curt bıktım yav. O otelde kampanya bu telefonda kampanya bu nedir ya. Bana ait olan özelim olan bir şey nasıl oluyorda başkalarının reklam aracı haline dönüştürülüyor.

    İnanıyorum ki aranızda bu konudan muzdarip bir çok kişi var. Bu olayı nasıl çözeceğime dair hiç bir fikrim yok. Bu konuyu açmamın sebebi ortaklaşa fikir paylaşarak bu konuya nasıl çözüm getirebileceğimiz. Herkesin az da olsa bir yöntemi vardır.

    En uyuz olduğum konu o mesajlara bloke koyiyim diyorum ama numara yok. Sadece firma adı gözüküyor ve telefon bloke koyamıyor.

    Sizin de varsa fikirleriniz lütfen paylaşınki kolay yoldan kurtulmamın bir yolunu bulalım.

    Herkese kolay gelsin







  • takip aynen çözümü varsa bende muzdaribim
  • Ben avea yi arayip bu tarz mesajlarin gelmesini istemedigimi soyledim. Onlarda kapattilar.. Musteri hizmetlerini arayip bir sorun bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.