Şimdi Ara

Kerbal Space Program Beta Aşamasına Geçti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•        Uzay simülasyonu Kerbal Space Program, bildiğiniz gibi uzun bir süreden beri alfa sürecindeydi. Geliştirici ekip oyun için yayınladığı bir güncellemeyle Kerbal Space Program'i beta sürecine taşıdı.

Yayınlanan 0.90.0. güncellemesi  son üç yıldır oyun için yayınlanan güncellemelerin en büyüğü. Bu güncellemeyle birlikte yeni geliştirme tesisleri, yetenekler, biomelar ve pek çok küçük yenilik oyuna ekleniyor. Geliştirici ekip artık oyuna yeni içerik eklemeye, oyundaki hataları düzeltmeye ve oyunu dengelemeye odaklanacağını belirtiyor. Bahsettiğimiz güncellemenin getirdiği tüm yenilikleri aşağıdaki videodan detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

• Paylaştığınız için teşekkürler. Gerçekten süper bir oyun olacak. Bir diğeri ise Project Zomboid.
  • modlar ile acayip bir oyuna dönüşüyor. 10/10

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çok merak ettiğim bir oyun ama işte Early Access olduğu için alasım gelmiyor. Yapımcıya güven yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keras

modlar ile acayip bir oyuna dönüşüyor. 10/10

denemek istediğim bir oyun amaç nedir acaba oyunda?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: Keras

modlar ile acayip bir oyuna dönüşüyor. 10/10

denemek istediğim bir oyun amaç nedir acaba oyunda?

Oyunda uzay araçları yaparak (tabi bunu yaparken farklı değişkenleri hesaba katmak gerekiyor) uzaya yolluyoruz, yörüngeye yerleştiriyoruz veya başka gezegenlere gidiyoruz. Gerçekten güzel bir oyun tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Youtube dan Gri Reis e baksın adam açıklamalı videolar yayınladı

• Şahane bir oyun. Tüm hesaplamaların gerçekle örtüşen şekilde yapılması oyuna ayrı bir hava katıp simülasyon kıvamına getiriyor.
  • Uzay gemisini kendi kafana göre dizayn etmek, bir gezegene gitmek için yörünge hesaplamaları yapmak, gemiyi atmosfersiz bir gök cismine indirirken itiş gücünü yerçekimi gücüne göre ayarlamak falan oyunda en çok hoşuma giden şeyler. Uzaya merakı olanlar kesinlikle oynamalı.

• yapımcı firma diğer early access'e oyunlarını açan firmalar gibi değil kesinlikle. ilk çıktığı zamanlarda aldım pişman değilim uzaya merakınız varsa kesinlikle almanız, oynamanız gereken bi oyun. ayrıca modları inanılmaz derecede fazla modlarda ayrı bi hal alıyo oyun grafik modları da ayrı bi güzel :)

• yapımcı firma diğer early access'e oyunlarını açan firmalar gibi değil kesinlikle. ilk çıktığı zamanlarda aldım pişman değilim uzaya merakınız varsa kesinlikle almanız, oynamanız gereken bi oyun. ayrıca modları inanılmaz derecede fazla modlarda ayrı bi hal alıyo oyun grafik modları da ayrı bi güzel :)
  • NASA'nın New Horizons programına baktığım şu günlerde karşıma çıkması çok iyi oldu be. ilk torrentten indirip baktım sonra devamı gelir bunun diyerekten steam'den aldım hemen. Gerçekçiliği başarılı cidden.
    Yalnız ben Mac'de oynuyorum, yine mod yükleyebilir miyim?

edit: çatır çutur yükleniyor. bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 14 Şubat 2015; 15:52:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.