Şimdi Ara

Dizilerdeki Konular ve Amaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diziler de genelde uçlarda yaşanan hayatlar konu ediliyor.

    Amac subliminal mesajlar vermek mi?

    Yoksa ticari bir zorunluluk mu?

    Sonucta sabah isine giden aksam tv-pc ile gecen siradan tipleri kim neden izlesin.

    Pek supheci bir insan degilim komplo teorilerine itibar etmem.Dolayisiyla uluslararasi duzeyde insanlari uclarda yasamaya itiyorlar diyerek global boyutta komplo teorilerine itibar etmiyorum.Ticari olarak da mantikli buluyorum bu konularin islenmesini ancak bir ohh diyecek dizi de aramiyor degilim.Kismen bunu My name is Earl de yasamadim degil.O da reytinge kurban gitti zaten.

    Hayatin dizi mi oldu cik hava al diyenlere;

    Son zamanlarda diziler cag atladi.Ayrica kanimca film bir hikayeyse dizi uzun bir roman gibi.İzledigim yuzlerce film var en iyileri olmasa da iyi olanlarin bircogunu hatirlamiyorum.Ama izledigim 30 dan fazla diziyi hepsini hatirlayip alinti yapabiliyorum.Diziler modern zamanda daha etkili ve 19-20. Yy roman edebiyatinin yerini bence coktan aldi biz ise bu gercegi goremeyecek kadar gunumuzde yasiyoruz.

    Dolayisiyla evet hayatim dizi degil ama onem veriyorum.

    Konuyu uzatmak istemedim pek okuyunca sikilmasin kimse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Medya toplumu yönlendirme konusunda en önemli etken. Çoğu dizi alttan alttan bir mesaj veriyor zaten ama hangi amaçla bilinmez belki de illüminatinin oyunları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 16 Aralık 2014; 0:11:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    Medya toplumu yönlendirme konusunda en önemli etken. Çoğu dizi alttan alttan bir mesaj veriyor zaten ama hangi amaçla bilinmez belki de illüminatinin oyunları

    Ne illumati oyunu ya saçmalama :D
  • Clint Eastwood, bir röportajında şöyle birşey demişti..
    Bir filmin yönetmenliğini yapıyorsan, yüksek bir riskin altına giriyorsundur. Çünkü bu film ortalama 70-80 milyon dolar gibi bir maaliyete sahiptir. Bu parayı batırırsan, ciddi bir ticari kayba uğrarsın belkide birdaha böyle projelere el uzatamazsın bile.
    O yüzden sinema dediğimiz şey bir üründür. Onu güzelce üretip, paketler ve doğru şekilde servis edersiniz. Sanat dediğimiz şey ise; bu ürün hazırlanırken harcadığınız emektir, fazlası değil...

    Bugün, en büyük amerika karşıtı olan ruslar bile hollywood tarzı filmler çekiyor, rus gençleri, amerikan toplumuna özeniyor ve her 10 rusdan 8 inin hayalinde abd tarzı bir yaşam varsa. Bunların hiçbiri tesadüf değildir. Tıpkı dünyaca ünlü markaların logolarında kullandıkları renkler ve semboller gibi.




  • Bence de illumematinin işi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin gibi basit şeyleri kim izlesin? Batman olup psikopatça hayat sürmek varken neden öğrencinin teki olup evden okula okuldan eve gidesin?
  • Bir dizi için, Fatih Sultan Mehmet istanbulu feth edecek gibisinden bir yorum yaptım. O konudan uzaklaştırma vermişler.
    Forumdaki adminlerin alnından öpüyorum.
  • En çok aksiyon,bilim kurgu tarzı izlendiği için(özellikle türkiyede) sanki dizi sektörü bundan ibaretmiş gibi görülebilir.Elbette konular ağırdır,bir mesaj vermeye çalışıyordur.Çok fazla gündeme gelmeyen birçok dizide bu tarz kaygılar güdülmüyor ve bana göre mesajda vermiyorlar.The middle,Bored to death,Raising hope,Malcolm in the middle,Deadwood,what reamins vb diziler bunlara örnek olabilir.Basit şeylerde gayet güzel izleniyor,ülkemizi saymazsak.(not:kıyıda köşede kalmış diziler daha çok ilgimi çekmekte.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dawinter

    Bir dizi için, Fatih Sultan Mehmet istanbulu feth edecek gibisinden bir yorum yaptım. O konudan uzaklaştırma vermişler.
    Forumdaki adminlerin alnından öpüyorum.

    Oha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tarih dizisi, spoiler saymışlar. Onu okuyan T.C vatandaşı zaten bilmiyorsa, gitsin kendini köprüden atsın.
  • awsalli kullanıcısına yanıt
    Mahalle kültürünü yansıtan diziler oldukça başarılıydı. Ne zaman zengin hayatları, ergenlerin saçma sapan ilişkilerini anlatan diziler çekilmeye başlandı, içine ettiler herşeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dawinter

    Tarih dizisi, spoiler saymışlar. Onu okuyan T.C vatandaşı zaten bilmiyorsa, gitsin kendini köprüden atsın.

    Hocam yazık olmuş ya allah sabır versin ne diyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süleyman şah meselesi, suriye, Fırat... Hepsini geçtim, bu konu zaten Suriye iç savaşı başladığından beri gündemden düşmemişti. Neyse, belliki forum adminleride yeni duymuş ki, spoiler dan saydılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.