Şimdi Ara

iOS 8 benimsenme oranı yüzde 63'e ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • iOS 8 benimsenme oranı yüzde 63'e ulaştı





    Apple'ın Eylül ayında kullanıma sunduğu iOS 8 işletim sistemi, kullanıcılar tarafından indirilmeye devam ediyor. Devam ediyor diyoruz çünkü halen kullanım oranları çıkışa geçebilmiş değil.




    Bir ara haftalık yüzde 1 artış rakamına kadar düşen iOS 8 güncellemesi Apple'ın yayımladığı son rakamlara göre aylık olarak yüzde 7 artış seviyesine çıkmış durumda. iOS 8 geçen hafta itibariyle yüzde 63 seviyesine ulaştı. Bir önceki ay bu rakam yüzde 56 seviyesindeydi. 




    iOS 8.01 ile gelen hatalar kısa süre içerisinde düzeltilmiş ve iOS 8.1 güncellemesi ile Apple Pay gibi bazı önemli yenilikler gelmiş olsa da kullanıcıların önemli bir kısmı iOS 8'den uzak durmayı seçiyor. 




    Aynı dönemlerde iOS 7 işletim sisteminin benimsenme oranı çok daha yüksekti. Bunun en büyük sebebinin ise yenilenen tasarım nedeniyle iOS 7'nin daha çok ilgi görmesi olarak gösteriliyor. Zira halen yüzde 33 civarında kullanıcı iOS 7 üzerinde ısrarcı durumda.  

     

     








  • Ulan sanki guncelledigimizde geri donebiliyoruzda bir guncelleme yaptin mi geri donusun yok artik hep ios 8 desin.

  • Güncelleme yapan kullanıcı geri dönemiyor. Yüksek şarj tüketimi ile de her yeni sürüm, iOS kullanıcısına zulüm oluyor. iPhone 3GS'den beri iPhone kullanıcısıyım; bu son iOS 7 ve iOS 8 tam bir felaket.

  • Adamlar güncelleme diyor ama zorlama aslinda ve geri donus yok ya biraksin bu isleri apple destek veriyor ama verdiğini alma olayi goruyoz eski serileri oldurme ile eskilere uygulama destek verse daha iyi olur ios 6 ile iphone 4 ve 4s 5 cok guzel caliyor adamlar ios 7 de 2 saat kullanim kaybi oldu bu nasil güncelleme anlamadim 4 ler ise çöp

    oldu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreek

    Adamlar güncelleme diyor ama zorlama aslinda ve geri donus yok ya biraksin bu isleri apple destek veriyor ama verdiğini alma olayi goruyoz eski serileri oldurme ile eskilere uygulama destek verse daha iyi olur ios 6 ile iphone 4 ve 4s 5 cok guzel caliyor adamlar ios 7 de 2 saat kullanim kaybi oldu bu nasil güncelleme anlamadim 4 ler ise çöp

    oldu

    İOS 7 ile iPhone 4 çöp oldu. İOS 8 sonrası 4S kullanan tanıdığım da şikayetçi. Herkes şu çürük elmayı savunuyor ama bu adamlar verdiklerini ortalama 2 sene içinde geri alma peşindeler. Kötü malları yok ama ömürleri uzun değil. Zaten akıllı telefonların ömrü güncellemelerinin gittiği yere kadar devam ediyor, cep telefonu gibi bozulana kadar gitmesi gibi bir durum yok. Bu yandan akıllı telefonlar bence hâlâ zenginlere hitap eden cinsten. Hele hele Apple, iş adamı ya da sosyete değilsen bulaşılacak bir ağ değil.




  • Bos istatistikler. Son surum son guncellemeden sonra en iyisidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorla benimsetilme demek istediniz herhalde :)

  • aynen katılıyom ama android biraz daha iyi yanları var apple cihazlara göre seçenek vs şansı var fiyat açısından daha alınabilirler 2. el olayı appleda yine saçma olsada pahallı android cihazlar baya uygun alabiliyon güncelleme işi biraz uğraşıyosan cynogen mod vs var yine seçenek var yada sıkıntısı var ise eski yazılıma dönebilme şansı var lg p880 vardı bende 2 ay öncesine kadar kullanıyordum yine işimizi görüyordu
  • Direnen %33 lük kısımda olmak gurur verici.
  • Bunun tek sebebi guncellemenin 5.5 GB bos yer istemesi.16 GB cihazlarin cogunda bu durum soz konusu degil. Insanlar da ugradmak istemiyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 7 ve 8'de bir tek docku sevmedim. Eski dock olsa benim için ios 8'de sorun yok.
  • Neredeyse her yeni ios sürümünü yüklediğimde, bir sonraki güncellemenin kararlı olması için beklemeye başlıyorum. İos sürümleri en iyi kendi ile çıkan cihazlarla birlikte iyi oluyor. Sonradan güncellenen cihazlarda hep sorunlar oluyor. Muhtemel apple ios'u son çıkan cihaza göre optimize ediyor ve diğer cihazlarda bu yüzden sorun çıkıyor.
    Bir ipad kullanıcısı olarak artık cihazımı ne zaman stabil hale getirebilirim demekten usandım. Apple böyle devam ettiği sürece, müşteri kaybetmeye başlayacaktır.

  • Benimsememek isterdim çünkü 7 daha iyi batarya süresi sunuyordu :(

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlar çok güzel
  • Batarya su gibi akıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 6 dan ios 8.1.2 ye geçtiğime pişmanım.. Bilinçli olarak cihazları ağırlaştırma politikası güdüyorlar.. Apple kaybeder..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski cihazlar ağırlaşıyor niye kurayım ki, zaten birdaha apple cihazı almaya tövbeliyim, abuk subuk destek veren bir firma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imzalar açılsın hepsi o zaman bu saçma degerler hepsi değişir isteyen istediği sürüme geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzaları hayatta açmazlar. Açsalar dediğiniz gibi bu degerler tersine doner. Adamlar her guncellemede telefonu geriye goturuyorlar sadece son cihazlara gore isletim sistemini ayarliyorlar. Diger cihazlara uygulama destegini bile kesiyorlar. İphone 4 ios 7 ile bitti. İphone 4s ios 8 ile. İphone 5 buyuk ihtimalle ios 9 5s-5c de ios 10 ile bitecek. Telefonlari yavaslatacaklar bu boyle surup gidecek eger bu kotü stratejiyi degistirmezlerse..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne benimseyecem be?.her update de ipad 3 umun performansi yerlerde geziyor.imkan olsun ios 6 surumune donerim. 1 dakika durmam. android guncellemeleri bence cok daha makul.ios guncellemeleri eski cihazlari tedavulden kaldirmak icin yapilmis. kasitli yavaslatma var.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.