Şimdi Ara

Corsair Graphite Serisi Kullananlar Klübü ( 230T-730T-380T-600T-600Tm-760T-780T) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
9
Favori
20.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.deepcool.com/product/gamerstorm/2016-01/6_4561.shtml

DEEPCOOL GENOME The worldwide first unique PC case with integrated 360mm liquid cooling system White case with Blue helix

Kasa dediğin böyle olacak özel su soutmalı kasa.Gerçi bundada plastik var ama kaliteli bir kasaya benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 19 Şubat 2016; 1:58:27 >

• quote:

merhaba arkadaslar, birkac ufak degısıklık yaptım konu canlansın biraz :)

Kasa çok harika görünüyor da bir şeyi merak ettim seasonic için sleeve kablo arıyorum bende acaba en güvenilir olarak nereden bulabilirim, sizinkiler oldukça güzel görünüyor.
  • Arkadaşlar selamlar. 780t alarak aranıza katıldım. Üstünde gelen fanları silent fanlarla değiştirmek istiyorum. Ön ve Üst için 6xAF120 Quiet mi almak mantıklı yoksa 4xAF140'mı?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

Arkadaşlar selamlar. 780t alarak aranıza katıldım. Üstünde gelen fanları silent fanlarla değiştirmek istiyorum. Ön ve Üst için 6xAF120 Quiet mi almak mantıklı yoksa 4xAF140'mı?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hayırlısı olsun hangi rengini aldiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinerfru kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir soğutma kullanıcağınıza bağlı sıvı soğutma düşünüyosanız radyatörü nereye konumlandırıcağınıza da bağlı.sıvı soğutma kulaanıcaksanız şayet radyatör için af serisi değil sp serisi fanları tercih etmenizi öneririm.

• Hava soğutma ve sessizlik düşünüyorum

• ozamn AF serisi 140 lık fanlar tercih edebilirsiniz
  • Thehunt kullanıcısına yanıt
    Hocam neden af120 onermediniz. Ozel bir sebebi var mı? 6xaf120 nin 4xaf140 gore hava akisi kagit ustunde daha fazla gibi ustelik daha ucuza alabiliyorum amazon uzerinden.

Büyük fanlar daha az ses yapar tecrübeyle sabittir ufak fanlar daha çok ses yapar.Eğer sessizliğe önem veriyorsanız 140 lık af serisinden alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 5 Mart 2016; 23:48:09 >
  • Peki hocam. Bende 2 onde 2 ustte 1 arkada af140l var. Af140 quietle değişsem ses açısından çok fark yaşar mıyım
    Af140l ile ilgili hiç ses bilgisi bulamadim

• Bence masraf yapmayın çok bi farkı olmucaktır stok fanlarla herhangi bir yazılımla devir hızlarında oynama yaparsanız muhtemelen tatmin edicektir ses seviyesi

AF140 Quiet Edition: 67.8 CFM ürettiği ses seviyesi: 24 dBA
    AF140L : 67.43 CFM
    Hava üflüyor yani arada fazla bir fark yok 140L benim kasanın egzosunda vardı onu çıkartıp ledlilerden aldım fazla birşey farketmiyor.
    140L'nin ses seviyeside quiet edition olana yakın olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 6 Mart 2016; 19:17:05 >
  • Cango69 kullanıcısına yanıt
    24dba'lar kağıt üzerinde çok iyi hocam. Elimde kaliteli bir ses ölçer var. 1m mesafeye sabitledim. Tek tek fanları iptal edip geceyarısı ölçüm yaptım.

Ortamda hiçbirşey çalışmıyorken 28dba gürültü var.
    Sadece GPU fanı çalışırken (%20 devir) 32dba gürültü var.
    Sadece CPU fanı çalışırken 36dba gürültü var.
    Kasa fanları için ise (AF140L) > Min:39dba / Med: 41dba / Max: 44dba ölçüm aldım. Fanlar kasanın kontrolcüsüne bağlı.

Bu adamların ölçüm kriterleri mi farklı acaba? Mesafe vs.
    https://www.youtube.com/watch?v=9uUXt7mE6Qg
  • S a arkadaşlar. 780t için vatana gittim malasef stokta yok. Bana en yakın topkapı magazasında mevcut. Aramzıda 1 saat 20 dk fark var. İnternette hiçbiryerdede yok. Bende 760t ve 600t den birini almayı düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz.

• 760t
  • 760t nin alttaki 5.25 lik sürücü yuvasını yukarı alabiliyosun yer açılıyor.
  • arkadaşlar bende corsair kasa almayı dusunuyorum ama bir türlü kara veremedim 230t ile 400r arasında cok kararsız kaldım.Gtx 970 ekran kartı kullanıcam ama ılerde 980ti yapma ihtimalim var.Oyuncu kasasına hangisi daha uygun yada sizin tavsiyeniz ne olurdu?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.