Şimdi Ara

Opel astra h tiptronic tekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler opel astra h twinport sahibiyim.araç benzinli.kalkışlarda sıkıntı yok ama frene dokununca tekleme sorunu yaşıyorum.sadece 1.nci viteste bu sorunu yaşıyorum diğer viteslerde sorun yok.bobin ve bujiler 1 hafta önce değişti sıkıntı yoktu..ancak benzin aldıktan sonra bu sıkıntıyı yaşamaya başladım.çözümü ne olabilir acaba.motor ikaz ışığı yanıyor şu anda.ancak depoda benzin azaldıktan sonra ışık sönüyor.fakir karışımdan olabilir mi.yoksa bobin ve bujilerimde mi sorun olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtcfli

    İyi günler opel astra h twinport sahibiyim.araç benzinli.kalkışlarda sıkıntı yok ama frene dokununca tekleme sorunu yaşıyorum.sadece 1.nci viteste bu sorunu yaşıyorum diğer viteslerde sorun yok.bobin ve bujiler 1 hafta önce değişti sıkıntı yoktu..ancak benzin aldıktan sonra bu sıkıntıyı yaşamaya başladım.çözümü ne olabilir acaba.motor ikaz ışığı yanıyor şu anda.ancak depoda benzin azaldıktan sonra ışık sönüyor.fakir karışımdan olabilir mi.yoksa bobin ve bujilerimde mi sorun olabilir.

    Arkadaşım burada soracağına arıza kaydına baktırsana. Arıza kaydı olmadan herkes kafadan söyleyecek, artık hemen hemen her tamircide bilgisayarla arıza koduna bakıyorlar, ona göre işlem yaparsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.