Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KONU İÇERİKLERİ TARAFIMCA SİLİNMİŞTİR
    SAĞLICAKLA KALIN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 16 Mayıs 2016; 19:57:31 >

• 2-3 saniyelik donma yaşayan var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Driverlar kurulu olmayabilir, bunu kurun ve pc yi yeniden başlatın. Cihazı normal olarak açıp pc ye bağlamayı deneyin ek olarak görüyor mu?

http://download.clockworkmod.com/test/UniversalAdbDriverSetup.msi
  • şuan cihaz bu yöntem ile stabil bir şekilde 5.0 ile çalışıyor . Avea'da çekim gücü sanki biraz daha az gibi geldi kitkat'a göre ancak psikolojik olabilir

Xt1032 demesinin sebebi cihazın GPE'ye çevrilmesidir , cihaz xt1033'tür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 29 Aralık 2014; 16:34:00 >

• Hocam 10. adımı ne yaptıysam geçemedim komut satırına yazıyorum 'adb' iç ya da dış komut çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor hatası veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JW2

Hocam 10. adımı ne yaptıysam geçemedim komut satırına yazıyorum 'adb' iç ya da dış komut çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor hatası veriyor

Hocam indirdiğini güncelleme dosyasini adb klasorunun içine atıp daha sonra shift e tıklayıp sağ klik ile komut bölümünü acip gerekli kodu giriniz olacaktir.

• JW2 kullanıcısına yanıt
    mfastboot - adb dosyalarını güncelledim. bu adb klasöründe bulunan dosyalarda mfastboot içerisine atılmalı. bir arkadaş dosya linki bozuk dediği için yeni sürümleri ile güncelleme yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Efsane DH Forum Mesajları
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncellemeyi flashlama kısmında cannot read 'sideload' hatası alıyorum, nedeni nedir?
  • firtilli kullanıcısına yanıt
    Dosya aktarımını başarılı olarak gerçekleştirdin mi? PC cihazı görüyor mu?

adb devices

veya

mfastboot devices

yazarak öğrenebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 30 Aralık 2014; 21:34:26 >
  • cihazi goruyıor gormese oraya kadar gelmezdi zaten, gpe ye çevirdikten sonra ayarlardan usb hata ayıklanmasını açmadım şimdi açıp deniyorum
    Deneyin o zaman. Birkaç kişi GPE e dönüştürdükten sonra cihazı görmedi şeklinde pm attı, farklı pc ve eski aygıt yöneticisinden aygıtı kaldırıp tekrar denediklerin sorun kalmadı.
  • olmassa öyle yapalım hocam, birde sistem güncellemerinden güncelleyip gpt.bin flashlayayım. OTA dosyası kaç mb hocam belki indirmede sıkıntı olmuştur?
    380mb eğer yükleme yapıyorsa, cmd ekranında transfer ediliyor %1 - %2 şeklinde mesaj gözükmekte zaten. Bu adıma hiç gelmemişseniz adb cihaz ile bağlantı kurmamıştır.
  • Gerek kalmadı, sideload da hata alanlar ota dosyasının adını değiştirirken sondaki ''.zip'' kısmını silip tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtilli -- 30 Aralık 2014; 22:08:30 >
    İlginçmiş, sorunun çözüldüğüne sevindim. L deneyimlerini buradan paylaşırsan sevinirim.
  • Teşekkürler, biraz kurcaladıktan sonra yorum yaparım ilk dikkatimi çeken uygulama menüsünün arkaplanın beyaz olmaması, çok iyi olmuş bence
  • Hocam ben GPE'ye çevirip otadan yükledim.Bir şey olmadı.
  • hocam burada 1. maddeyi anlamadım masaüstüne bi klasör açıp fastbootu tamamen o klasöre çıkartsak olmazmı ?. bide 10. maddeyiaçıklarmısınız :)
  • 10. maddede mfastboot klasöründe sağ tiklayip komut penceresini burda aça basip verilen komutu yazin, 1. maddede adb klasorundekileri mfastboot klasorune kopyalayin klasor masaustunde olursa olur sadece komut penceresini dedigim yolla açarsiniz

adb sideload komutunu nasıl yazacagım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.