Şimdi Ara

KESİNLİKLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN ?ÜZÜLMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlarwww.mionbuy.com adlı siteden kesinlikle alışveriş yapmayın ..Arkadaşım bu sitede gördügü UMI Zero marka telefonu 199 dolara aldı aliexpres vb sitelere nazaran baya ucuz görünsede yapılan dolandırıcık ta sınır tanımıyorlar ..Kısaca özetliyorum telefonu sipariş verdi telefonu aldıktan bir gün sonra kargoya verildi ne kadar hızlılar falan muhabbetler konuşmalar falan aradan 20 gün geçti kargo piyasada yok neyse en yakın Pim de bulduk kendımızı neyse verdık barkod numarası yetkılı 1 saat kargoyu arıyor sistemde geldı gözukuyor ama kargo yok neyse yetkılı bulmuş bır yerden elınde gelıyor baktık ama baktıgımız la kaldık elınde kucuk bır zarfla gelıyor işin komık tarafıda bu şaşırdık tabi neyse uzattı telefon nıyetıne gelen zarfı beyfendi bu olmaması lazım falan tabı telefon gelıcektıde dıyemıyoruz ....:)yetkılı zarfı uzatttı gençler verdıgınız barkod numarası bu baktık ger.ektende oyle neyse hiç bozuntuya vermeden aldık zarfı ama arkadaşın halını bır görsenız kendı kendını yıyor şaka bır yanada allah kımsenın basına vermesın ..Zarfı açmayada gerek yok dışardan yoklayınca ıcınde ekran jelatını oldugu bellı oluyor ...İşin özü yenı nesıl dolandırıcık su adresi alaksız kafadan atnış yazmıslar ama şehir ismi dogru maksat yerıne ulaşmasın veya ne kadar geç ulaşırsa benım karıma o süre zarfında paybaldan parayı alırım düşünüldü ama yemedı tabi hemen itiraz açtık hemen cevap verdı satıcı parayı iade etti ..Bulaşmayın üzülmeyin kalın saglıcakla







  • gecmıs olsun.
  • bu durumun benzeri benim de başıma geldi. Aliexpress dem Hongmi Note aldım. Aldığım eleman epey bi yollamadı. Sonra bana mesaj yolladı yok ben sana güvenmiyoeum. yok senin iaden çok diyor. Neyse yolladı. Ürün geldi. Tabi ben bundan epey kıllandığım için kutuyu kamera ile açtım sağını solunu barkodunu videoya çekip video ile açtım. Kutudan çakma İphone çıktı. Neyse Aliexpressden para iade talep ettim eleman kabul etmedi ben ona istediği ürünü yolladım dedi. Ben videoyu yollayınca çinli morardıtabi aliexpress üç dört gün içinde paramı iade etti. dolar yükselmiş bu arada 30 lira fazla yattı param :) bir de çakma İphone bana kaldı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celik44

    bu durumun benzeri benim de başıma geldi. Aliexpress dem Hongmi Note aldım. Aldığım eleman epey bi yollamadı. Sonra bana mesaj yolladı yok ben sana güvenmiyoeum. yok senin iaden çok diyor. Neyse yolladı. Ürün geldi. Tabi ben bundan epey kıllandığım için kutuyu kamera ile açtım sağını solunu barkodunu videoya çekip video ile açtım. Kutudan çakma İphone çıktı. Neyse Aliexpressden para iade talep ettim eleman kabul etmedi ben ona istediği ürünü yolladım dedi. Ben videoyu yollayınca çinli morardıtabi aliexpress üç dört gün içinde paramı iade etti. dolar yükselmiş bu arada 30 lira fazla yattı param :) bir de çakma İphone bana kaldı :)

    Hocam iyi yapmışsınız helal olsun Zaten bilinmedik sitelere ve satıcılara da güvenmemek lazım ben ilk defa mionbuy diye bir site duydum mesela.




  • Aliexpressi tavsiye ederim. En azından sıkıntılı bir durumda sizi dinleyecek aracı kurum var. Ürün çeşidi bol. Sırf gıcıklık olsun diye dolandırıcı olduğunu bildiğim satıcılardan bile alış yaptım. Hiç bir zararım olmadı. Hep uyanık geçinen çinliye girdi. Yeter ki adımlarınızı bilerek atın. Yapacağınınz en önemli husus ürünü kamera ile açmak olacak. Gerisini çinlli düşünsün. Haa forumlarda Aliexpresin satıcıyı tuttuğu söyleniyor ama ben henüz o şekilde bir tavrını görmedim. Tabi ki farklı deneyimler olmuştur. Farklı deneyimlerde beyana göre iade istenmiş olabilir. Beyan doğrultusunda hak istemek biraz sıkıntı. Beyanınızı biraz delillendirirseniz pek bi sıkıntı ile karşılaşmazsınız.
  • Geçmiş olsun. Öyle bilinmedik yerlerden alışveriş yapmayı kesinlikle uygun bulmuyorum zaten. Buradan da not yollamış olalım tüketicilere :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site açılmıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.