Şimdi Ara

Az Önce Evde Akrep Öldürdüm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
12.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az evvel akrep öldürdüm evde, bezdim bu akreplerden son 1 ayda 3.Akrep vakası oldu maşallah..
    SAkın photoshop filan demeyin gülmekten kırılırım burda.Merak etmeyin devamlı çıkıyo piyasaya akrepler gördükçe çekerim fotolarını telle.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

04.06.2007

Yeni bir akrep vakası, malum yaz geldi sıcaklar başladı akreplerde yerlerinden çıkmaya başlıyor...
    Bu da farklı bir akrep türü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRSrL -- 5 Haziran 2007; 11:23:33 >

• Amanın one öle bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnerMaxTeo

Amanın one öle bea

Tanıştırım akrep EnerMaxTeo
    bey..Memnun oldunuzmu :) Hiç görmedinmi yaww
  • Nerede yaşıyorsunuz siz???

Öldürmek günahtır ayrıca,üzerine kap ya da kavanoz gibi bir şey koyup öyle etkisiz hale getirin...

Benim evde de hamam böcekleri cirit atıyor,daha birini bile öldürmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Rudebox*** -- 25 Ekim 2006; 21:19:05 >
  • intikama gelcekler hazırlan
  • Trabzon.Ben kendimi bildim bileli evde akrep olur.Sebebi ise bizim ev iki katlı zemin le birleşik olduğu için sağdan soldan içeri akrep girebiliyor.Ama şuana kadar allah korudu bizleri hiç herhangi bir sorun yaşamadık allahta yaşatmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRSrL -- 5 Haziran 2007; 11:24:14 >
  • Gaffur un işine benziyo ama hade nese....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yuh be dikkat et savaş haberi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRaHSaRaL

Trabzon.Ben kendimi bildim bileli evde akrep olur.Sebebi ise bizim ev iki katlı zemin le birleşik olduğu için sağdan soldan içeri akrep girebiliyor.Ama şuana kadar allah korudu bizleri hiç herhangi bir sorun yaşamadık allahta yaşatmasın...Son 2 ay filan kaldı yeni eve geçince kurtulacağız bu evden bende dört gözle bekliyorum o günü.

Dayı bune küçük bişey sandım öldürür bu be beklemeyim 2 ay geçin direk :S
  • Biz de Giresun'da yaşıyorken çok akrep çıkardı evde.

Bir keresinde annem çay demliyordu.Babam akrepi görünce farklı bir şekilde öldürmek istedi ve çay için kaynattığımız suyu akrebin üstüne döktü.
    Hızlı hızlı yürüyen hayvan bir anda kaynar suyun altında durdu kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rutless_Slayer

quote:

Trabzon.Ben kendimi bildim bileli evde akrep olur.Sebebi ise bizim ev iki katlı zemin le birleşik olduğu için sağdan soldan içeri akrep girebiliyor.Ama şuana kadar allah korudu bizleri hiç herhangi bir sorun yaşamadık allahta yaşatmasın...Son 2 ay filan kaldı yeni eve geçince kurtulacağız bu evden bende dört gözle bekliyorum o günü.

Dayı bune küçük bişey sandım öldürür bu be beklemeyim 2 ay geçin direk :S

Bundan daha büyükleri de var merak etme valla.Beklemek zorundayız evin içi bitmesi lazım..
    Bu allahtan kalebodurun üstündeydi, geçen son 1 ay içinde deiklerimin arasında bir tanesi ben sabah kalkıp işe gidiyorum annem de yatağı toplamak için odaya geliyor ve çarşafın üsütnde bunun gibi akrep.İşte böyle o akşam yatana kadar canım cıktı..Bişe olcak korkusuyla...

• Ben olsam o eve bir daha girmezdim,ama siz bilirsiniz tabii,anladığım kadarıyla,alışmışsınız bu duruma,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Biz de Giresun'da yaşıyorken çok akrep çıkardı evde.

Bir keresinde annem çay demliyordu.Babam akrepi görünce farklı bir şekilde öldürmek istedi ve çay için kaynattığımız suyu akrebin üstüne döktü.

Bende bu sefer öldürdüm dışarı çıkardım kağıdın içinde yaktım..Öyle bir tabir vardır akrebi yakacaksın diye.Yada etrafını kağıtla çevirip kağıdı yakacaksın oda kendini sokacak buda oluyor.
  • Allah sabir versin nasil yaşiyon onlarla birlikte, şansin varmiş batmamiş sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Rudebox***

Ben olsam o eve bir daha girmezdim,ama siz bilirsiniz tabii,anladığım kadarıyla,alışmışsınız bu duruma,

Dediğin gibi sen tabi ilk gördün alışamassın ama ben 19 babam ise 48 senedir bunlarla yaşıyoruz işte.Çok yakın zamanda allahın izniyle kurtaracağız bu sıkıntıdan...
  • quote:

quote:

Bende bu sefer öldürdüm dışarı çıkardım kağıdın içinde yaktım..Öyle bir tabir vardır akrebi yakacaksın diye.Yada etrafını kağıtla çevirip kağıdı yakacaksın oda kendini sokacak buda oluyor.

hımm ..

yaktığın için mi bu rengi aldı yani bu ?

hayır siyah akrep biraz tehlikelidir de hani we Türkiye de ne kadar mewcut onu merak ettimde..

• Ben de hamam böceklerine alışkınımda,akrep aşıyor beni...Can tehlikesi var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak47_kirilenko

Allah sabir versin nasil yaşiyon onlarla birlikte, şansin varmiş batmamiş sana.

Valla şans mans yada Allah koruyor işte.Ben sabaha kadar o akreple nasıl uyumuşum düşünmek bile istemiyorum doğrusu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

quote:

quote:

hımm ..

yaktığın için mi bu rengi aldı yani bu ?

hayır siyah akrep biraz tehlikelidir de hani we Türkiye de ne kadar mewcut onu merak ettimde..

Bu yakmadan önce ki hali.Akrepin en tehlikelisi sarı olanıdır oda g.Doğu da.Çöllerde çok görülür.Onun zehiri çok kuvvetlidir hemen öldürür.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.