Şimdi Ara

Oyundaki uyuzluklar dert yanma topiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4.sezondayım başarılıyımda ama oyun çok uyuz değil mi yahu. bi kere rakip kim olursa olsun bi 5 dakkada golu yiyosunuz once. sonra rakip sert oynuyo sizin 3-4 adam sakatlanıyo kırmızı fln hak getire bazen penaltı oluyo onlarında yarısı mutlaka kaçıyo bug var.

    -biz one geçtiğimizde oyunu 20 dakka izliyoruz can çekişerek kazanıyoruz maçı alsakta, ama biz bi gol yiyelim 1 dakkada maç bitiyo spikerle 90+3 te 10 saniye gösteriyo hoop düdük yeterki biz yenilelim.

    -çok gereksiz abartı skorlar oluyo ulan bi kerede 1-0 kazanayım her maçım 7-3 5-2 şanslıysam 4-2 fln.gol bu kdr ucuz değil futbolda.

    -rakip amatorde olsa mutlaka ilk 10 dakkada bi gol yiyosunuz şaşırmayın.

    -şerefsiz rakipler 5-4-1 sistemiyle oynayıp kapanıyo ben gerdek geceyimiş gibi gol atmaya uğraşıyom farklı varyasyonlarlaö maçtan sonra kaleciye peygamberlik geliyo gol atamıyom ama rakip bi atakta 2 gol atıyo maçı alıyo.

    -200 lük regen buldum 18 yaşında 150 lik oldu şimdiden oyun fifa 15 ultımate team deki gibi yenilmeme karar verdiyse oyun bu adam yan pas bile atamiyo bende sandalyeyi duvara firlatıp kırdım.

    -10 penaltının 7 si kaçıyo maç içinde ama penaltılara kalınca tamamı gol 23-22 maç aldım yahu.

    -16 yaşında regene 30 milyon verdim klüp bırakmıyo gerçekçi değil. anasını babasını mı kaçırayım adamların ne yapiym.

    -oyun siz yenilin diye yapğmadıgını bırakmıyo hayatımda hiç bi fm de bu kdr sinir olmamıştım.

    - her hafta 3-4 oyuıncu sakat 8 ay 5 ay en az 2 ay. bide uydurma adam veriyo çok iyi niyetli oyun.

    -u19 daki adam yeter artık ilk 11 oynamak istiyom diyo A takımda ulan adamın ismini ilk defa duydum. satcam diyom kiraliycam diyom neyse teklf gelmiyo sonra adam söz vermiştin alçaaak modunda dolaşıyo. ulan senin için add manager yapıp transfer mi yapiym yeteneksizsin kimse istemiyo hasta bakıcı olarak bile ben ne yapayım.

    Sizde oyundaki uyuzluklardan dert yanabilirsiniz.







  • Şu oyunu zorlaştırma işini bir türlü bırakmadılar. Yav kardeşim gerçekçi düşündürtün oyuncuyu. Gerçek hayatta uygulayıp başarılar kazanacağınız taktik ve yöntemleri oyunda uyguluyorsun hiçbir moka yaramıyor. Sakatlıklar, oyuncu transfer fiyatları, antrenman saçmalığı ve daha fazlası. Piyasada başka Menejer oyunu olmadığı için tepemize çıkıyorlar. Fifa Manager'da çıkarmıyor artık oyun. Bu saatten sonra ümidim yok.
  • Ben 20 şut atıyorum gol yok adamlar 2 şut atıyor ve sadece 1 tanesi kaleyi buluyor oda gol gelde delirme
  • FührerHitler kullanıcısına yanıt
    +++

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip kaleciler, defanstaki kornerler. 12 serbest vuruşu olan adam bana her maç frikikten yazıyor, 17 olan Enes kale arkasındaki her koltuğa isabet ettirdi geçen sezon. Ba, Cardozo, Ronaldo, Cavani bi maçta 10 tane atsa bana gıkımı çıkartmayacam, 11 bitiricilik 9 kararlılık 11 soğukkanlılık olan herif 3 gol atıyor. Sezon sonu kim kaç gol atmış diye bakıyorum, listedeki adamların 5 golü varsa 3-4 tanesi istisnasız bana. Herif bize 2 maçta 6 gol atıyor, kalan 32 maçta 2 gol atıyor Geçen gün denemek için oyununun 1 tane daha saveini aldım, Enes'e Juventus kanca attı savelerin birinde sattım Enes'i dinleyip, takımdaki elemanlar kapıma dayandı Enes'i nasıl yollarsın diye. 2. savede satmadım, bu sefer Enes'e yaptığımın doğru olmadığını söyleyip adamın geleceğini kararttım dediler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.