Şimdi Ara

Arena Draft/Play Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Arena Draft/Play Rehberi

(En Son Oy Tarihi: 22.7.2018)
Giriş
  • Evet arkadaşlar böyle bir konu açmak istedim,rehber derken bunu en üst seviye gibi algılamayın.Üst ve orta seviye oyuncuların yapabileceği draftlar ve oyunlardan bahsedeceğim,kendimi bu konu hakkında ders verecek gibi görmüyorum fakat arenada aldığım winlerle ilgili fotoğraflar paylaştığım zaman " draftı beceremiyorum ya,board kontrolüm iyi değil sence ne yapmalıyım" gibi mesajlarla karşılaşıyorum o yüzden yeni başlayanlar veya öğrenecek birşeyleri olanlar için böyle bir konu açmak istedim. Arena nedir,nasıl girilir gibi konular daha önceki üst konularda zaten anlatıldığı için tanım işine girmiyorum.

Micim bozuk olduğu için ilk videoyu yazarak anlatacağım.

SHAMAN ARENA DRAFT

Videonun 3.karttan başladığının farkındayım,kayıtla ilgili bir problem yaşadım :)

Shaman Draft 1/30 : Flametongue- Argent Squire - Windfury Harpy
    arasından Argent Squire almamamın sebebi kötü bir 1 drop olmamasına rağmen rakibin coin 2/3 veya 3/2 sine karşı shamanın squire için extra damage sağlayamaması dışında kötü durumda kalacağı. Windfury Harpy shaman ile iyi olabilir ama 6 manalık minionlar arasında en zayıf health ve atağa sahip olduğu için boarddan hiçbir minion temizleyemeden ölme lüksüne sahip. Tabiki Flametongue seçiyoruz çünkü totemlerimizi ve daha düşük ataklı minionlarımızı efektif kullanabilmemiz için çok önemli bir class kartı.

Shaman Draft 2/30 : Feral Spirit - Wild Pyro - Ancient Watcher
    Wild Pyro board controlden çok boardımıza zarar verebilir,çünkü çoğalma üzerine bir oyun düzenimiz var ister istemez hero powerımız yüzünden.Ancient Watcher'ı efektif kullanmamız tamamıyla sonraki drafta bağlı o yüzden onu es geçiyoruz,Feral Spirit gerçekten boardda çoğalmak ve earlyde aggrolara karşı ipleri ele almak için önemli bir kart bu yüzden feral spiriti seçiyoruz.

Shaman Draft 3/30 : Flametongue - Gnomish Inventor - Ghoul

Ghoul arenada kötü bir 2 drop sayılmaz,Inventor da shaman deckleri için harika bir card draw.Fakat Flametongue gibi değer alabileceğiniz harika bir class kartı dururken ve draftın bu kadar başındayken onu almanızı öneririm,eğer son kartlar olsaydı ve deckte kart draw bulunmasaydı inventor düşünülebilirdi.

Burdan sonrasını videodan takip edebileceğiniz için kart isimlerini yazmıyorum.

Shaman Draft 4/30 : Bluegill gibi kartları mecbur kalmadıkça yada kendinizce deck içinde combolar yaratmadıkça almamanızı öneririm,burdaki seçim AXE ile Zapomatic arasında Zapomatic'in statlarının ne kadar güçlü olduğu göz önüne alındığında ve turn 1de coin ile atıldığında rakibin cevabının olmaması halinde early burste sahip olduğu için burda seçim zapomatic tabiki.

Shaman Draft 5/30 : Silvermoon yerine Darkscale alıyorum çünkü flamestrike vb. aeo damagelerden sağ çıkabilmesinin yanında boardda çoğalan bir class olduğum için trade sonrası minionlarımı eski haline getirmek için çok önemli bir kart.

Shaman Draft 6/30 : Forked lightning de alınabilir bu seçimde fakat spider tank turn 3de yada turn 2de coinle beraber atıldığında çoğu zaman 2ye 1 trade girebilecek kart.Yani bir bakıma forked ile aynı işi görüyor diyebilirim.

Shaman Draft 7/30 : Burda Lightning Bolt'u almamın sebebi diğer 2 kartın gerçekten kötü olması ve shamanın gerçekten board clear açısından düşük kalması.Çoğu draft da lightning storm vermeyebiliyor o yüzden bu speller çok önemli.

Shaman Draft 8/30 : Lightning Bolt yerine Healbotu tercih etmemin sebebi aggro matchuplara karşı shamanın zayıf kalışından dolayı biraz olsun heal gücü kazanabilmek.

Shaman Draft 9/30 : Dire Wolf almamın sebebi diğer 2 karttan iyi olması ve aynı flametongue gibi totemlerimi daha efektif kullanmamı sağlaması.

Shaman Draft 10/30 : Burda pek açıklayacak birşeyim yok Sunwalker 3lünün arasındaki en iyi kart 2. olarak swordship 3. olarak ise deathlord çünkü deathlord shaman gibi tüm olayı board olan classlarda rakibe resmen board controlünü sunmak bana göre.

Shaman Draft 11/30 : Faerie Dragon gerçekten güçlü bir 2 drop özellikle arenada çok sayıda mage olduğunu düşünürsek fakat Unbound Elemental elimde lightning bold ve Feral varken gerçekten değer alabileceğim bir kart o yüzden faerie yerine onu alıyorum.

Shaman Draft 12/30 : Burda Spellbreaker yerine Stormforged Axe'yi seçmemin sebebi 1. olarak extra board control 2.olarak earlyde kullanıldığında rakibin elini kitleme 3.olarak ise unbound elemental ile uyumu söz konusu.

Shaman Draft 13/30 : Spellbreaker gerçekten güçlü bir kart rakibin güçlü minionlarına karşı ya da deathrattle efektlerine karşı kullanabileceğiniz ayrıca 4-3 gibi iyi statları olan bir kart her ne kadar bir yeti olmasa da deckinizde en az 1 adet silence bulunması gerçekten iyi. Rakip tirion atar belki,belli olmuyor arena işleri :)

Shaman Draft 14/30 : Bloodfen Raptor yerine Rockbiter almamın sebebi daha efektif olması hem kendi minionlarıma hem karakterime basabileceğim bir spell ayrıca 1 mana aşağıya eşit damage olarak görebilirsiniz bloodfen ile. Axe ile de uyumu var, Axe - Rockbiter 5 damage gibi.

Shaman Draft 15/30 : Burda Cult Master almamın sebebi deckimde gerçekten hiç card draw bulunmaması ve shaman gibi boardda her zaman çok olan bir class için bütün card draw mekaniğine yetebileceği. Axe de düşünülebilir ama genelde ooze instapick olduğu için 2x axenin biri büyük ihtimal ooze a kurban gidecektir.

Shaman Draft 16/30 : Lord of the Arena bence gerçekten kötü bir 6 drop öbür 6 droplarla karşılaştırdığınızda en kötüsü diyebilirsiniz.Yeri geldiğinde rakibin bir dahaki turn sizi öldürme şansı olduğunda işinize yarayabilir fakat yine de kötü bir kart. burda 2-3 * 2 mana cost minionu almak en doğrusu,hpsi yüzünden 2-1 minionlarla trade girebilir ve sağ çıkabilir ve her zaman board da çoğalmanızı sağlar düşük costlu minion olduğu için.

Shaman Draft 17/30 : Tabiki HEX,öbür iki kartın kötülüğünü bırakın büyük minionlara karşı shamanın başa çıkabilmesi için en çok hexe ihtiyacı var.

Shaman Draft 18/30 : Sheep genellikle bizim zararımıza olabilir çünkü boardda çoğalıyoruz ister istemez,Fire Elemental gerçekten oyunun en güçlü 6 droplarından biri,arenada boardı sizin kontrolünüze çevirebilecek kapasiteye sahip her zaman.

Shaman Draft 19/30 : Clockwork 1 drop olmasına rağmen earlyde gelmediği zaman büyük ihtimal hero powera ölebilecek bir kart.Earlyde bile ölebilir aslında,genelde 1 hp minionlardan kaçınmanızı tavsiye ediyorum.Brewmaster güçlü bir 4 drop olarak gözükebilir shamanda totemi yerden alıp bunu oynayabilirsiniz bir sorun çıkmaz.Fakat yine de 5 droplarımın 2si de heal yani duruma bağlı kartlar olduğu ve boardda çoğalmayı esas tuttuğum için burdaki en iyi kart Silver Hand Knight

Shaman Draft 20/30 : Bunu anlatmaya gerek yok bence tabiki Ravenholdt Assassin

Shaman Draft 21/30 : Frostwolf Warlord gerçekten shaman için muazzam bir kart fakat bunu oynarken big game hunterı düşünmenizi öneririm çünkü çoğu zaman arenanın sunduğu epiclerin içinde yer alıyor.

Shaman Draft 22/30 : Tabiki 2.Rockbiter çünkü gelme ihtimalini 15/1 e indirmesinin yanında earlyde size sanki constructedmış gibi bir temizleme gücü sağlıyor.Flametongue da harika fakat zaten elimizde 2 tane olduğunu ve earlyde işimize yaramayacağını düşünürsek Rockbiter daha önemli.

Shaman Draft 23/30 : Tabiki 2.Hex tartışma konusu bile olamaz .

Shaman Draft 24/30 : Burda bize sunduğu card draw,boardda kalma ve earlyde yüksek damage.Burda Salty dogu eliyorum çünkü genelde 2.turnu göremeden ölür. Card Draw veya Harvesti seçebilirsiniz,ben draw açısından çok kötü durumda kalmam deyip şansıma güvenip harvesti seçtim.Çünkü gerçekten en iyi 3 droplardan biri.

Shaman Draft 25/30 : Sen'jin çünkü diğer 2si yararımızdan çok zararımıza olacaktır ve senjin güçlü bir kart play mode,arena farketmiyor.

Shaman Draft 26/30 : Tiger'ı seçtim çünkü gerçekten 5 manaya göre özellikleri çok iyi ve stealth olması rakibin onu temizleyememesi anlamına geliyor flamestrikedan bile sağ çıkma özelliğine sahip.Burda tek düşünülecek şey Windspeaker - Ravenholdt combosuyla latede iş bitirebilir miyim olacaktır fakat buna bel bağlamak istemeyeceğimizden tabiki Tiger'ı seçiyorum.

Shaman Draft 27/30 : Burda Stormwind'i seçmemin sebebi 4-5. turnlerde tradelerden sağ çıkabilmesi ayrıca rockbiter ile combolayabilirsiniz.Öbür 2si gerçekten mana costlarına göre biraz useless kalıyorlar.

Shaman Draft 28/30 : Burda Ghoul'u Crocolisk'e tercih etmemin sebebi zaten ghoulun statlarının crocoliskle aynı olması ve üstüne bir de tüm boarda bu damage'i yayması.

Shaman Draft 29/30 : Burly Rockjaw almamın sebebi senjin statlarında olması ve rakibi spell kullanmamaya itmesi.

Shaman Draft 30/30 : 2 drop istiyorsanız mana wraith kötü bir seçim değil aslında fakat deckin mana curve ine dikkat ettiğiniz zaman sadece rakibi değil kendinizi de kitliyorsunuz. Elimde spell damage ihtiyacı olan sadece bir kart olduğundan ancient magede useless kalıyor. Bomb Lobber rakip boş boarda azure drake veya benzeri kartlar attığında gerçekte boardı bir anda ele alabilecek bir kart,3-3 değil 7-3 gibi bakıldığında gerçekten gücü ortaya çıkıyor.

Okuyanlara zaman ayırıp okudukları için teşekkür ediyorum dediğim gibi bana pek ikilemde bırakacak card draftları sunmadı önüme yani genelde 3 karttan alınacak kart açıkca belliydi orta seviye arena tecrübesi olan birinin de oluşturabileceği bir deckti.Fakat yine de bu işe bir yerinden başlamak istedim.

Öbür classların draftlarını ve oynadığım arenalardan oyuniçi videolarını da yayınlamaya devam edeceğim yeni başlayanlara veya arena öğrenmeye çalışanlara yardımım olduğu sürece.Sorularınız olursa sorabilirsiniz,ekleyecekleriniz olursa ekleyebilirsiniz.Bunu kendi rehberim gibi değil de forumun rehberi gibi görelim istiyorum. Tabiki Trump,Amaz,Kripp gibi ünlü streamerlerinin draft öğrettikleri videolar benimkilerden iyi fakat foruma özel türkçe anlatımı olan birşeyler paylaşıp yeni oyunculara yardımım dokunsun istedim,inşallah dokunmuştur.

Hangi kartı seçeceği konusunda kararsız olan arkadaşlarımız

-http://www.liquidhearth.com/guides/arena-tier-list
    -http://www.arenavalue.com/

sitelerinden de yararlanabilirler.

DRUID ARENA DRAFT

Sesli anlatım yapmak istedim,bazı kelime telaffuzlarımda yanlışlıklar olabilir dilim dolanmış yanlış da söylemiş olabilirim bazı şeyleri kusra bakmayın :) komik gelebilir izleyen arkadaşlarla bende izlerken güldüm kendime,15/2 demişsin 30/2 diyeceğine falan.Neyse,iyi eğlenceler

MAGE DRAFT

PALADIN DRAFT

PALADIN DRAFT 2

MAGE DRAFT 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 29 Aralık 2014; 23:59:00 >

• SSS yaptım, üst konuya ekledim. Diğer oyuncularımızın da katkılarıyla kapsamlı bir Rehber oluşturacağız umarım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Elinize sağlık baya emek vermişsiniz keşke mic olsaydı daha rahat olurdu Arena kart seçiminde yardımcı siteleri de belki koyabilirizwww.arenavalue.com gibi, bence oldukça faydalı oluyor ikilimde kalınan durumlarda.
  • Ercello E kullanıcısına yanıt
    hocam o kartları valuesine göre seçtiği için bazen deck çok alakasız olabiliyor,ama ekleyeyim tabi yararlanmak isteyenler için. Mic olsaydı bu kadar sıkıcı uzun bi yazı haline dönüşmezdi tabiki ama napalım artık :/ gerçi bu kadar şeyi videonun üzerine söylemeye kalksam yine baya uzun bir video olurmuş
  • ortalamam 7win

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden yerimi alayım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Olsun arena hakediyor uzun videoları bence, constructed a göre daha derin bir kavram

Evet dediğiniz gibi sadece o sitelerdeki değerlere bağlı kalarak tüm kartları ona göre seçmek çok yanlış olabiliyor. Genel anlamda bir arena deck'i oluştururken dikkat edilmesi gereken şeyler olan Mana curve, card draw - silence olup olmaması, removal olup olmaması, aoe olup olmaması, yüksek statlı birkaç minyon olup olmaması vs vs. gibi şeyleri de düşünmek gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yararlı bir konu tek tek inceleyeceğim siteleri.

• arena oyunlarımı ana başlığı editlemek yerine bu şekilde post olarak paylaşmamın daha yararlı olacağını düşünüyorum çünkü ana başlığı şişirmek ve kirlilik yaratmak istemiyorum. İsteyen arkadaşlar izleyebilirler şuan acemi olduğum için nerde ne yaptığımı anlatmayı unutuyorum hep ( şurda şu trade'e girdim çünkü,şu kartı saklıyorum çünkü şu olabilir gibisinden ) zamanla olur diye umuyorum. Sizde bu şekilde videolarınızı paylaşabilirsiniz isterseniz,arena rehberi / video günlüğü gibi bir konu olabilir.Yeni başlayanlara rehberlik etsin birşeyler öğrenebilirler diye uğraşıyorum bu konularla,tecrübeli arkadaşlarımızın " orda yaptığını yapamayan mı var,o kartı herkes oynardı zaten" tarzı yorumlarına saygı duyarım yine de.Amacım sadece forumu ve oyunu daha eğlenceli hale getirmek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 10 Aralık 2014; 15:54:59 >

• Konu güzel olmuş benden de bi destek olarak video hazırladım mikrofon benimde sıkıntılı sesim çok kısık geldiği için kendi sesimi beğenmedim bende yazarak yapıyorum

PRIEST ARENA DRAFT

1.Kart: Goblin Sapper-Secret Keeper-Emperor Cobra Seçim:Goblin Sapper
    Secret keeper kötü bi kart.Goblin iyi bi kart rakibin elini boşaltmasını sağlıyor mecbur bırakıyor normal statlarıda gayet iyi.Emperor Combrada iyi bi kart ikiside tercih edilebilir kartlar ben Goblini tercih ediyorum.
    2.Kart: Holy smite-Divine Spirit-Silver Hand Knight Seçim:Silver Hand Knight
    Holy smite iyi bi kart earlyde size gelicek 3-2 lik minyonlara karşı bordu tutmanızı sağlar.Divine Spirit kötü bi kart alınmaması gereken kartlardan.Silver Hand Knight çok iyi bi kart bordda çoğalmak için tercihim bu yönde hatta 5 mana 6-6 gibide düşünebiliriz bu kartı.
    3.Kart: Bluegill Warrior-Silverback-Spiteful Smith Seçim:Spetiful Smith
    Bluegill ortalama bi kart diyebiliriz çok işe yaradığı durumlar olabilir.Silverback oyundaki en kötü kartlardan bi tanesi.Spiteful Smith çoğu tradeden sağ çıkar burda önemli olan silahınıza enrage +2 vermesi değil statları gayet iyi bu kartın tercihim bu yönde arenada kaçırılmaması gereken kartlardan diyebiliriz.
    4.Kart: ThoughtSteal-Tauren Warrior-Nightblade Seçim:ThoughtSteal
    ThoughtSteal ortalama bi kart çok zevkli bi kart çok işe yaradıgı durumlarda olabiliyor.Tauren warrior çok kötü bi kart aynı statlara sahip amani berserker 2 mana Nightblade ortalama bi kart statları kötü attıgı damage yerine göre kullanışlı olabiliyor her zaman değil bu yüzden tercihim thoughtstealdan yana.
    5.Kart: Goldshire Footman-Novice engineer-Flying Machine Seçim:Novice engineer
    Goldshire çok kötü bi kart zaten 1 manada bunu attıgınızda rakibiniz 3-2 veya 2-3 lük minyon atıcak tradeden sağ çıkamıcak.Novice engineer ortalama bi kart kart çektirme özelliği sayesinde tercihim bu yönde olucak.Flying Machine priest için kötü bi kart shamanda belki rockbitter ile kullanımı olabilir onun haricinde zayıf bi kart.
    6.Kart: Gurubashi Berserker-Shrinkmeister-Elven arcer Seçim:Shrinkmeister
    Gurubashi arena için bi kart ama genelde kodo hedefi ki kodo görüldüğü yerde alınması gereken kartlardan.Shrink priestin en büyük düşmanı olan 4 atacklı kartları yok etmede kullanabilirim veya minyonlarımı tradeden sağ çıkarmak için bu yüzden tercihim bu olucak.Elven arcer ortalama bi kart genel olarak 1 hpli minyonlardan uzak duralım.
    7.Kart: Ship's Cannon-Frost Elemantal-Shadow word pain Seçim:Shadow word pain
    Ship's Cannon iyi bi kart ama deckimde pirate olucakmı belli değil duruma bağlı biraz.Frost elemantal ortalama bi kart arenada.Pain arenada çok iyi bi kart ve shrinkmeister bi önceki seçimimle çok uyumlu bi kart bu yüzden tercihim bu yönde.
    8.Kart: Haunted Creeper-Dalaran Mage-Ancient Brewmaster Seçim:Haunted Creeper
    Haunted Creeper iyi bi kart 2 manalık eksiğim oldugunu düşünürsek en iyi tercih bu.Dalaran mage kötü bi kart alınmaması gereken kartlardan.Ancient Brewmaster arena için iyi bi kart ama 2 manalık minyon sıkıntısı çekmek istemediğimden tercihim haunted.
    9.Kart: Dark İron Dwarf-Jungle Panter-Shadow Word pain Seçim:Dark Iron Dwarf
    Dark Iron çok iyi bi kart arenada alınması gereken kartlardan +2 atack çok kullanışlı oluyor ve statlarıda 4 mana 4-4 gayet iyi,Jungle panter ortalama bi kart rakip orda oldugunu bildiği için 4 hp li bi minyon atmaz.Shadow word pain iyi bi kart ama tercihim dark irondan yana.
    10.Kart Echoing Ooze-Molten Giant-Southsea Captain Seçim Echoing Ooze
    Burda kötü tercihler geldi malesef Tercihim ooze dan yana giantları arenada beğenmiyorum arenada sea giant hariç ve sunfury im olmadıgı için molten tercih etmiyorum moltende alınabilir.Captain zaten kötü bi kart pirate kartlarınız yok ise.
    11.Kart: Circle of healing-River Crocolisk-Reckless Rocketeer Seçim:River Crocolisk
    Circle soulpriest gelmeme ihtimaline karşı almıyorum yoksa pek kullanışlı değil aynı şekilde cleric te yok.River ortalama bi kart.Reckless çok kullanışlı bi kart değil tercihim 2 lik daha fazla minyonumda olması için Riverden yana.
    12.Kart: Holy Fire-LightWell-Ancient Watcher Seçim:HolyFire
    Holy fire çok iyi bi kart gerekse minyonu öldürmek gerekse hp toparlamak için.Ancinet watcher silence ve argus sunfury gibi kartlarla kullanılabilir yoksa ölü kart.Lightwellde kötü kartlardan birisi tercih edilmemesi gerek.
    13.Kart: Bloodfen Raptor-Annoy-o Tron-Raid Leader Seçim:Annoy-o Tron
    Raptor ortalama bi kart tercihim bu yöndede olabilirdi Raid leader aggro tarzı oynamıyorsanız kötü bi kart paladinde alınabilir.Annoy tam rakibi engelleme kartı divine shield ı ve tauntu sayesinde bu yüzden tercihim bu yönde.
    14.Kart:Frostwolf grunt-Shadow Word Dead-SilverMoon Guardian Seçim:Shadow Word Dead
    Seçim burda basit frostwolf çok kötü bi kart silvermoon ortalama bi kart shadow dead ise 2-3 arası rahatlıkla gördüğünüzde alabiliceğiniz bi kart.
    15.Kart: İronforge Rifleman-DarkScale Healer-Holy Smite Seçim:DarkScale Healer
    İronforge kötü bi kart Darkscale ortalama bi kart holysmite da öyle tercihim darkscaleden yana seçme nedenimde hep minyon tradeine giricek olmam buda minyonlarımın hpsinin azalması demek holysmiteda alınabilir burda.
    16.Kart:Holy smite-Silvermoon-Tinkertown Seçim:Tinkertown
    Burda tinkertown u seçme nedenim mech geliceğini düşünmüş olmam 14 kart daha var önümde gelmeyedebilir tabi bazen denemek lazım.
    17.KartAbusive Sergent-İronfur Grizzly-MechWarper Seçim:Mechwarper
    Mech eksikliğimi kapatmak için mechwarper seçiyorum burda abuseve iyi bi kart ironfur ortalama bi kart tercihim mechwarper.
    18.Kart:Stormwind Champion-Bloodsail raider-Thrallmar Farseer Seçim:Stormwind Champion
    Burda tercihim Stormwind Champion çok iyi bi kart arena için. bloodsail iyi bi kart silahınız varsa thrallmar çok kötü bi kart alınmaması gereken kartlardan belki shamanda rockbitter ile kullanılabilir sağ kalırsa.Birazda late game kartı almamız gerekiyordu.
    19.Kart:Mind Control-Dalaren Mage-Mind Blast Seçim:Mind Control
    Mind Control oyun late giderse çok iyi bi kart dalaren mage bahsetmiştim kötü bi kart Mind blast ortalama bi kart işe yaradığı nadir durumlar olabilir direk heroya attıgı için çok kullanışlı değil.
    20.Kart:Sunfury Prodetector-Wild Pyromancer-Violet Teacher Seçim:Wild Pyromancer
    Burda çok zor bi tercih 3üde çok iyi kartlar bord clear imkanım olmadıgı için şansımı denemek istedim burda wild pyroyu alarak belki power word shield gibi kartlar gelebilir diye.
    21.Kart:Power word:Shield-Bloodfen Raptor-Tauren Warrior Seçim Power word:Sheild
    Biraz önce dediğim gibi hemen power word shieldı aldım.Tauren kötü bi kart bahsetmiştim.Bloodfen ortalama bi kart.
    22.Kart: Tinkertown-Thougsteal-Wargolem Seçim:TinkerTown
    Burda 3 üde ortalama kartlar ben tercihimi tinkertowndan yana kullanıyorum Wargolemde alınabilir burda biraz daha midgame decki oluştugu için tecihim bu yönde.
    23.Kart:Kobold-Dire wolf Alpha-Lightspawn Seçim:Lightspawn
    Kobold kötü bi kart spellimde olmadıgını düşünürsek dire wolf alpha iyi bi kart çoğu kart seçiminde seçilebilicek bi kart lightspawn çok iyi bi kart hero powerlada tekrar healleyip sağ kalabiliyor girdiği tradelerde bu yüzden bi adım önde dire wolf alphadan.
    24.Kart:Windfury Harpy-Dark iron dwarf-Shrinkmeister Seçim:Dark Iron Dwarf
    Harpy çok kötü bi kart 6 mana olması sebebiyle dark iron mükemmel bi kart shrink de alınabilir burda ama shadow maddness veya cabal ım olmadıgı için tercihim dark iron.
    25.Kart:Bloodfen Raptor-Ogre Magi-Dark İron Dwarf Seçim:Dark Iron Dwarf
    Raptor ortalama bi kart.Ogre magi ortalama bi kart spellimde olmadıgı için benim için çok kötü bi kart.Dark iron yine en iyi tercih burdaki.
    26.Kart:Youthful brewmaster-Shield bearer-Thougsteal Seçim:Brewmaster
    Brewmaster arenada çok iyi bi kart gerekse hpsi azalan minyonları ele almak gerekse battlecry ı olan minyonları ele alıp geri oynamak için ki elimde dark iron lar var. Shieldbearer çok kötü bi kart thougsteal iyi bi kart tercihim brewmaster burda.
    27.Kart:Silence-Dark Cultist-Oasis Seçim:Dark Cultist
    Burda seçim çok basit dark cultist mükemmel bi kart hem statları hem deathrattle özelliği oasis ortalama bi kart silence kötü bi kart.
    28.Kart:Gnomeragan-Cleric-Tauren Warrior Seçim:Northshire Cleric
    Yine çok basit bir seçim card drawım olmadıgı için hemen clerici alıyorum burda.
    29.Kart:Power word Shiled-Thougshteal-Unstable Ghoul Seçim:Thougsteal
    Seçimim thougsteal burda power of shield da olabilir oda iyi kart ghoul çok kullanışlı bi kart değil.
    30.Kart:Alarm-o-bot-Madder Bomber-Target Dummy Seçim:Madder Bomber
    Alarm bot kötü bi kart madder bomber duruma bağlı target dummy kötü bi kart iki kötü kartın yanında mecburen madder bomber alıyorum.
    Deck genel anlamda iyi oldu tahminim 7-8 win civarı.
    Edit:Tahminimin biraz üstünde oldu 10 win aldım yardımcı olabiliydiysem ne mutlu.

Arena Draft/Play Rehberi Arena Draft/Play Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 11 Aralık 2014; 2:55:25 >

• İlk mesaja Druid Draftımı yükledim izlemek isteyenler için.

edit : hocam bu arada güzel bir anlatım olmuş.İnşallah birilerinin işine yaramıştır,elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 12 Aralık 2014; 15:36:21 >
  • Emeğine sağlık dostum güzel olmuş , kaç win aldın druid ile ?
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    shaman ile 8 almıştım hocam,druidi daha oynamadım.Yeni çektim videoyu zaten 1 saat küsür oldu ama bu deckten 8den daha fazlasını bekliyorum. 1 swipe olsa işimi daha kolaylaştırırdı ama early droplarımın da güçlü olması 2xharvest gibi beni boardda tutması aggrodan koruyacaktır diye düşünüyorum.Akşam oynayacağım sonucu bildiririm :)
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yardımcı olmuşuzdur umarım yazmak zor oldu bazı yerleri atlamışım geri editleyip düzelttim aceleye gelmişti.Eve varınca videoyuda izlerim
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    eve var da bu akşam takılalım biraz oyunda,baya oldu
  • 6 win alabildim anca,expansion çıkmamış olsa 12 alacak deckti aslında. Yeni kartlar çok güçlü napcağını şaşırıyor insan. En azından pack güzel geldi

golden kartların içi bende siyah gözükmeye başladı,sorun nedir anlayamıyorum
     Arena Draft/Play Rehberi

• quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

6 win alabildim anca,expansion çıkmamış olsa 12 alacak deckti aslında. Yeni kartlar çok güçlü napcağını şaşırıyor insan. En azından pack güzel geldi

golden kartların içi bende siyah gözükmeye başladı,sorun nedir anlayamıyorum
     Arena Draft/Play Rehberi

Kartın içinde hareketli görsel olması sebebiyle prtsc kopyalayamıyor o görüntüyü

• ALAK_ kullanıcısına yanıt
    hocam oyun içinde gözükse zaten resimdekini sorun etmem,oyun içinde gözükmüyor bende.Golden herolar ve golden cardların içi siyah çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

hocam oyun içinde gözükse zaten resimdekini sorun etmem,oyun içinde gözükmüyor bende.Golden herolar ve golden cardların içi siyah çıkıyor.

Onu bilemeyeceğim o zaman
  • Enhance-o Mechano OP

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.