Şimdi Ara

Vatan monitör değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vatandan bugün monitör aldık. Ekranla(led panel) dış çerçevesi arasında bir kısmında biraz boşluk ver. Paneli içine tam oturtmamışlar sanki. İçeriden çerçeveye yansıyan beyaz ışıklar gözüküyor. Yarın, öbür gün gidip değiştireceğim. Sorun çıkarmazlar herhalde. Alırken ölü piksel var mı diye baktırmıştım ama böyle bir hatayı kontrol etmek aklıma gelmedi.

    Bunun yanında klavye de almıştım o tamamen bozuk. Hiç çalışmıyor.



  • Vatan'dan bir şey alınmaz artık hiç güvenim kalmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wild8080

    Vatan'dan bir şey alınmaz artık hiç güvenim kalmadı.

    hocam bunun vatanla ne alakası var?
    Monitörü yapan vatan mı :)

    he geri getirirsiniz, servis değişim verirse vatanda ben değiştirmem derse ancak o zaman vatana laf söyleme hakkınız olurç
    Ki vatan servis raporu varken değiştirmem demez zaten.
  • erkange E kullanıcısına yanıt
    Monitörü yapan VATAN değil ama SIKINTILI ürünleri satan VATAN.! düşün bir bakalım sen bir esnafsın kötü mal dükkanına koyarmısın doğal olarak esnaf olduğun için koymazsın değilmi. ben 3000 TL para harcayıp toplama PC yaptım ama hala ve hala 6 defa VATAN gidip geliyorum her gitmeme monitör değişim yaptılar sağolsunlar ama hepsimi ÖLÜ PİKSELLİ çıkar kardeşim çıkıyor işte son aldığım monitördede 1 tane Ölü piksek çıkınca götürmedim neden biliyormusun çünkü BIKTIM artık
    üstelik almış olduğum ekran kartınıda 1 saatten fazla çalıştıramıyorum bu üründe normal değil 80-90 sıcaklığa çıkıyor kış ayında olmamıza rağmen yazın ne yaparım bilmiyorum artık 15cm FAN alacağım kendi içinde ekran kartında 2 tane kasada 15cm 1 tane fan var ve fayda etmiyor. neyse uzun lafın kısası ben düştüm mağdur oldum kimse mağdur olmasın ve alırken MUTLAKA ama MUTLAKA kontrol ederek alsınlar.!




  • Uğraştıracaklar seni. Bizim gibi fakir yerlere veriyorlar bu ürünleri. Gidin bahdat caddesine veya lüks yerlere illakı vatan vardır. Ordan alın bakın sıkıntı çıkıyormu çıkmıyormu.

    Çünkü oradakı insanlar yasayı ve haklarını biliyorlar kendilerini avukatları ile savunabılıorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.