Şimdi Ara

Kia Rio 2015!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yenilenmiş KIA Rio, müşterilerin çok beğendiği temel özelliklerini korurken hafif görsel bir makyajla yeni bir dış ve iç görünüme kavuşuyor. Yenilenen Rio'da yeni tasarlanan ön tampon ve sis farları yer alıyor ve ayrıca markanın simgesi "kaplan burnu" tasarımlı ön ızgaranın yenilenmiş bir versiyonu bulunuyor. 15, 16 ve 17 inç çapında sunulan üç yeni alaşım jant tasarımı Rio'nun profilini tazeliyor ve yeni bir arka tampon da dış makyajın tamamlayıcısı oluyor. Geliştirilen Rio, Avrupa'da son derece verimli, güçleri 70 PS ile 109 PS arasında değişen dört farklı motorla sunulacak ve ön tekerlekten çekişli olarak beş ya da altı vitesli düz ya da dört vitesli otomatik şanzımana sahip olacak. Yenilenen Rio ailesindeki tüm motorlar KIA'nın yakıt tüketimini azaltan ikinci nesil Start/Stop (ISG) teknolojileriyle sunuluyor. KIA Rio hatchback Avrupa için KIA'nın Kore'deki Sohari fabrikasında üretiliyor. Yenilenen KIA Rio'nun Avrupa'da 2015'in ilk çeyreğinde pazara sunulması bekleniyor.
     Kia Rio 2015! Kia Rio 2015! Kia Rio 2015!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Interior
     Kia Rio 2015! Kia Rio 2015! Kia Rio 2015!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackersun -- 9 Aralık 2014; 17:49:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kia rio 1.25 benzin 2015 consept kullanıyorum gayet güzel şuan ama dış boyası çabuk çizilioe bissürü kılcal veya hafif derin (başkası bilerek yapmadıysa çokuk çocuk vs hasmımız vs. Yok) çizikler oluyor onun dışında soğutması motoru çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EndSpeed

    Kia rio 1.25 benzin 2015 consept kullanıyorum gayet güzel şuan ama dış boyası çabuk çizilioe bissürü kılcal veya hafif derin (başkası bilerek yapmadıysa çokuk çocuk vs hasmımız vs. Yok) çizikler oluyor onun dışında soğutması motoru çok iyi.

    Dostun yakıtı nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    Yakıtı 260 km yi 4.0 ort ile gittim 95-97 arasında idi navigasyon da gözüken hız yani 30-35 tl yaktım benzin hesabına göre bir tüplü kadar olmasada bir dizele yakın değerler elde ediyorum ileride tüpte taktırcam ömrümüz yeterse. :) bir depo ile 730 km yaptı daha fazla yapmaz sanırım arada hızlanmalar var ve bu düşük değerleri kesinlikle sabit hızlarda 3250 deviri geçmeden elde ettim. Yanlışta bilgilendirmek istemem çünkü bazen kronik sorunlar kullanıma bağlı sebeblerden fabrika değerleri tutmuyor geçen çok zorladım ama motor kendine geldiğinden rodaj dönemi biteli çok olduğundan 7.1 geçmedi zorlamayınca o değerler elde ediliyor. Bilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EndSpeed kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.