Şimdi Ara

SATILMIŞTIR.-SIFIR- FEM Simetri YGS Matematik 1 Seti (3 Kitap) SADECE 25 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar seti yaklaşık 1 hafta önce aldım. Sadece 1. Kitabın ilk 3 sayfasında bazı yazıların üstünü sarı fosforlu kalemle işaretledim. Başka en ufak bir yazı,çizik,yırtık vs. yoktur. Diğer 2 kitaba hiç dokunmadım.Sıfırını boş yere gidip almanıza gerek yok .
    Resim eklemeye gerek duymadım istenirse whatsapp'ten resimleri atabilirim .

Piyasa fiyatı 50-60 TL Ben Sadece XXX istiyorum .Pazarlık ve takas kesinlikle yoktur.

Ankara içi elden teslim edilir. İstenirse önce havale sonra kargo yapılabilir.

SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER.

Sayfa Sayısı : 3 kitap 846 sayfa
    Boyut : 19 x 27cm
    Kağıt Cinsi : 1. Hamur kağıt , renkli baskı
    Kapak : Karton kapak

Matematik 1 YGS Seti 1.Kitap :
    Sayısal, eşit ağırlık ve sözel her düzeyde öğrenci için OSYM müfredatına uygun Konu Anlatımı 450 örnek soru, 514 bilgi uygulama sorusu, 391 ölçme testi sorusu. Toplam: 1355 soru mevcuttur.

Matematik 1 YGS Seti 2.Kitap :
    Sayısal, eşit ağırlık ve sözel her düzeyde öğrenci için OSYM müfredatına uygun Konu Anlatımı 442 örnek soru, 611 bilgi uygulama sorusu, 621 ölçme testi sorusu. Toplam: 1674 soru.

Matematik 1 YGS Seti 3.Kitap :
    Sayısal, eşit ağırlık ve sözel her düzeyde öğrenci için OSYM müfredatına uygun Konu Anlatımı 282 örnek soru, 422 bilgi uygulama sorusu, 376 ölçme testi sorusu. Toplam: 1080 soru.

SATILMIŞTIR.-SIFIR- FEM Simetri YGS Matematik 1 Seti (3 Kitap) SADECE 25 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 6 Şubat 2015; 10:44:45 >

• pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.