Şimdi Ara

[YARIŞMA] Monster ABRA A7 V4.1 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de Monster ve Donanımhaber' in yürüttüğü 5000 tl ödüllü Monster Laptop incelemesinde şansımı denemek istedim ve Monster' ın Abra A7 V4.1 modelini incelemek üzere Monster Bilgisayarın Kadıköy ofisine gittim. İnceleme videosunu ve incelediğim ürün hakkındaki bilgileri ekliyorum. Herkese bol şanslar, iyi seyirler




    Arkadaşlar. Tüm incelemeyi tek bir video altında inceledim. Abra A7 V4.1 modelini özellikle incelemek istedim. Çünkü, bir oyun laptopunun oyunların altından başarı ile kalkmasının yanında taşınabilir olması da çok önemli. 2.7 kg ağırlığa ve 2.16 cm kalınlığa sahip Abra A7 V4.1, birçok oyunsever arkadaşların hoşuna gideceğini düşündüm.


    Çok fazla oyun deneyemedim. Çünkü, birçok oyun Windows tarafından durduruldu hatası aldı. Videonun başında Tomb Raider ile bir intro yaptım. Fakat Benchmark testinin başında hata verip kapandı. Bu nedenle, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım :)



    Abra A7 V4.1 Donanımsal özellikleri,

    İŞLEMCİ: Intel' in 4.nesil I7 4710HQ 2.5Ghz 4 gerçek, 4 sanal çekirdekten oluşan işlemci ABRA A7 modelinde tercih edilmiş. Bu işlemci, yük altında 3.5 Ghz' a kadar yükselebiliyor.
    EKRAN KARTI: Nvidia GTX 870M 192bit 3GB DX11.2
    EKRAN: 17.3'' 1920x1080 Full HD çözünürlüğe sahip MAT ekran
    HDD: 1TB 7200 rpm Harddisk
    mSATA: 3 adet mSATA desteği var. Fakat, varsayılan donanımla gelmiyor. Sizin ekletmeniz gerekli.




    Isınma birçok arkadaşın aklında olan sorudur eminim. Oyunları oynadığım süre içerisinde zaman kısıtlamasından dolayı videoya bir parça ekleyebildim. Fakat, şunu söyleyebilirim ki; Abra A7' nin klavyesinin tasarım olarak aşağıda kalması, laptop ısınsa bile ellerinizin bu ısıdan etkilenmesini engelliyor. Zaten oyun süresince sadece fan ızgaralarının olduğu bölümler ısındı ve kasanın herhangi bir yeri ısıdan etkilenmedi.

    Videoda resimlerde de görebileceğiniz gibi cihazın kasası parmak izi bırakmaya müsait. Bu nedenle sık sık cihazı temizlemeniz gerekebilir. Videoda menteşesinden gelen sese de değindim. İncelediğim ürün teşhir ürünüydü. Dolayısıyla nasıl bir kullanıma maruz kaldı bilemiyorum. Belki de menteşesini zorlayan bir harekete maruz kaldı. Yine de rehber olması açısından videoda değindim.


    Eğer aklınıza takılan bir soru olursa, konu altında cevaplarım .

    Her gördüğüm alüminyum kasaya metal deme gibi bir alışkanlığım var arkadaşlar. Videoda da metal demişim. Affola



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno -- 8 Aralık 2014; 22:38:09 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.