Şimdi Ara

Bloodborne, Teknik Kısıtlamalardan Dolayı 60 FPS Olmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     PlayStation 4 için geliştirilen Bloodborne'un grafiksel olarak etkileyici göründüğü bir gerçek. Daha önceki Souls oyunlarına benzer bir oynanış tarzıyla karşımıza çıkacak olan Bloodborne, 30 FPS akıcılıkta çalışacak. Son PlayStation Experience'dan gelen açıklamalara bakarsak bu karar direkt olarak yapımcıya bağlı bir şey değilmiş.

Konuyla ilgili konuşan Hidetaka Miyazaki, Bloodborne'un PS4'teki teknik kısıtlamalardan dolayı 60 FPS'de çalışmayacağını, bu yüzden kendilerinin 30 FPS'yi planladıklarını söyledi. 

• şimdi aynı şey xbox one da olduğunda (900p ve 720p gibi) haber öyle gözüküyo ki sanki asında 900p v? 30 fps hepsinden iyisi başka bi'şeye gerek yok.(oyun 900p ama gayet akıcı ve harika falan filan) ama ps4 te olduğunda TEKNİK KISITLAMA diye kabartılıyo.

oyun en çok beklediğim oyun. harika olacağına inanıyorum :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aaa gercektenmi bizde mümkündü ama inadina 30 fps yapacaksiniz saniyorduk. Hey Allahim ya. Sanki söylemeseler bilmiyorduk.

• Çok bir sıkıntı olmaz zaten,muhteşem grafik yönünden oyun..

• biz söyleyince konsol düşmanı olduğumuzu düşünüyor oyun sever kardeşlerimiz. buyurun gerçekler değişmez. bunlar da mı oyunu yapmayı bilmiyor.

• anlaşıldı uncharted da 30 fps olacak.Sony nin bunu normal birşeymiş gibi insanlara gösterme çabası başladı arkadaşlar bu bilinç altından sanki 30fps sanki standart bir değermiş gibi kabul ettirmeye çalıştırıyorlar

• benim merak ettiğim şimdi bu nesilde konsol bazın da konuşuyorum örneğin 2 sene sonra oyunlar yine mi aynı görüntü kalitesiyle çıkacak yoksa kasmaması için çözünürlük mü düşecek daha bismillah 1 sene olmadan konsollar sos veriyor bence de 30 fps problem değil gayette akıcı fakat işte 2 sene sonra görüntü kalitesi detaylar arttıkça ne olacak yoksa yeni konsollar mı çıkacak durmadan konsol çıkacak ise bu konsol olayının pc den farkı ne olacak gerçekten çok merak ediyorum not:amacım kimseyi kızdırmak falan değil bu ve başka forumlar da yeni nesil konsolların hep yeni nesle yakışmayacaklarını ve ömürlerinin kısa olacağını iddia den biri olarak ve Hidetaka Miyazaki nin düşüncesi de beni doğrular şekilde olduğundan yazdım sadece

• PS4'un islemcisi XO gore zayif.Saat hizlarinda ve saniye basina dusen operation cycle'da XO 48 iken PS4 islemcisi 16.Yalniz PS4 de cok guclu bir GPGPU var bu zayif islemcinin performansini arttirmak icin.Tabii oyun motorununda GPGPU islemeye programlanmasi lazim.Sasirdigim sey bir ozel oyunda bunu neden kullanmak istemediler veya kullandilarda yinede 60fps'yi yakalamadilarmi? Lakin garip bi aciklama.
  • Anlaşıldı ki bu konsollar iyi grafiklerde 60fps oynatamıyorlar.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil konsollar tamamen hayal kırıklığı. O kadar goygoy yaptılar oyunlar 1080p 60fps çalışacak diye sonuç? Bir senesi dolmayan konsollarda oyunlar 30fps'de bile stabil çalışamıyor. GTA 5'te fps yerlerde sürünüyor. Bu nasıl iştir yahu? O kadar para verip 1499'a PS4 alıyorsun o da yetmemiş gibi her ay 100 tl plus ödüyorsun üstüne oyunlar yağ gibi akmıyor. Belki dedik diğer firmalar optimizasyonla uğraşmadığı için oyunlar 60fps olmuyor Exclusiveler 60fps olur dedik yine olmadı. The Order 1886 30fps! Driveclub 60fps hedefleniyordu 30fps oldu üstelik bu oyun yarış oyunu yarış oyununda 30fps nedir abi?, Uncharted 4 60fps hedefleniyordu sonra 30fps oldu. Naughty Dog yapacak çok işimiz var diyip üstüne oyun bu halde bile mükemmel gözüküyor demiş. Adamlar şimdide 30fps daha iyi algısı yaratmaya çalışıyor yapmayın etmeyin. 400$'a konsol satmak günümüzde çok mantıklı bir hareket buna bir şey demiyorum ama madem oyunlar ilk senesini doldurmadan 30fps'de bile stabil çalışamayacaktı be kardeşim 450-500 dolar yap daha performanslı donanım koy yeni nesilin hakkını ver.

• ucuz olacak diye yeni nesil konsollar çöp oldu 400 değil 500 dolar verirdik almışken
    adam akıllı donanım taksaydınız

• 30 fpsten aşağı düşmesin başka iyilik istemez

• ps5 yada yeni xbox cıkana kadar galiba grafik ilerlemesi pek ilerlemeyecek (ortak oyunlar için söylüyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Yeni nesil konsollar tamamen hayal kırıklığı. O kadar goygoy yaptılar oyunlar 1080p 60fps çalışacak diye sonuç? Bir senesi dolmayan konsollarda oyunlar 30fps'de bile stabil çalışamıyor. GTA 5'te fps yerlerde sürünüyor. Bu nasıl iştir yahu? O kadar para verip 1499'a PS4 alıyorsun o da yetmemiş gibi her ay 100 tl plus ödüyorsun üstüne oyunlar yağ gibi akmıyor. Belki dedik diğer firmalar optimizasyonla uğraşmadığı için oyunlar 60fps olmuyor Exclusiveler 60fps olur dedik yine olmadı. The Order 1886 30fps! Driveclub 60fps hedefleniyordu 30fps oldu üstelik bu oyun yarış oyunu yarış oyununda 30fps nedir abi?, Uncharted 4 60fps hedefleniyordu sonra 30fps oldu. Naughty Dog yapacak çok işimiz var diyip üstüne oyun bu halde bile mükemmel gözüküyor demiş. Adamlar şimdide 30fps daha iyi algısı yaratmaya çalışıyor yapmayın etmeyin. 400$'a konsol satmak günümüzde çok mantıklı bir hareket buna bir şey demiyorum ama madem oyunlar ilk senesini doldurmadan 30fps'de bile stabil çalışamayacaktı be kardeşim 450-500 dolar yap daha performanslı donanım koy yeni nesilin hakkını ver.

Öncelikle şunu düzelteyim PSN+ için ayda 100 TL ödenmiyor. Ama diğer konularda haklısın. Çözünürlük neyse de FPS'nin 30 olması bazıları için kötü ama konsolların gelecekleri için daha da kötü. Yani 2 yıl sonra grafikler teknolojiler falan daha da artınca ne olacak yani 720p'ye mi düşürecekler ? Keşke ucuz olsun diye böyle bir donanım koymasalardı.

• 1000 liraya ekran karti alip oynayacak oyun bulamamaktan iyidir, 30 fps de gayet yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsollardan caktiginiz yok ki ps3 dede en les oyun 30fps idi gow tlou gibi oyunlarda 30fps idi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu nesil, ara nesilden başka bir şey değil. Bir evvelki
    nesil kadar uzun ömürlü olmayacaklar.Savunulacak
    tek yanları sahip oldukları exclusive oyunlar ki Sony
    bu konuda gerçekten başarılı bir firma:)

• şu naaalet olasıda ps4 ün parçalarını adam akıllı yapmamışlaar... Ben aldım iyi kötü oynuyorum. ammmaaa buraya bir sürü unityy vaaar bloodborne vaaar uncharted vaaar. Buraya çok güzel oyunlar var. Bu oyunlar bu ps4 de çalışmazsaa nooolur? Amma akşam amma gündüz. Burda. PS4ü oynarkenek. içine adam akıllı bir parça gonmaz mı? Gonmuyor işte buyrun bakın. Ben aldım. Siz almayın....

• Bunlar henüz 1 yılını dolduran konsolların oyunları gün geçtikçe durum daha iyiye gidecektir.Ama benim için piksel miksel pek de önemli değil açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcrex

biz söyleyince konsol düşmanı olduğumuzu düşünüyor oyun sever kardeşlerimiz. buyurun gerçekler değişmez. bunlar da mı oyunu yapmayı bilmiyor.

Sen çamur atmak için çamur atıyorsun çünkü gidip 2.500 3 bin liralık PC ler ile kapıştırıyorsun makineleri kısacası fanboyluk yapıyorsun.
    PS1 neyse buda böyle işte senin söylemen gerekmiyor 400 dolarlık makineden 60FPS bekleyip çamur atan sizlersiniz.
    Bu makine Uncharted Drive Club The Order Bloodborne gibi oyunları 1080P 30FPS de oynatması bile harika bir şey iken gelip burada bir şeyler biliyormuş moduna girmenize gerek yok.
    F/P oyun deneyiminin adresi konsollardır. Ben bu paraya hem bol oyun görüyorum sistem derdi sorunu çekmiyorum MP oyunlarımı aslan gibi oynuyorum grafiklerde olması gerektiği gibi.
    Kusura bakmasın kimse ama 2.500 3 bin lira 60FPS oyun oynamak için PC ye o kadar para harcayacak kadar asosyal değilim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.