Şimdi Ara

Mediatek 5inc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 5 inc mediatek cihazım ekranda Mediatek yazısı yazarak kaldı açılmıyor. Yaptıgım arastırmalara gore rom yuklemek gerekiyormuş. Peki bu cihaza uygun rom un ne oldugunu nasıl bileceğim nerden bulacağım yardımcı olurmusunuz. Elimde bildiğim tek bilgi cihazın içini açtıgımdaki etiketler. Yada bu cihazı rom yüklemeden cep telefonları gibi kendi kendine fabrika ayarına çeviremezmiyim.
     Mediatek 5inc açılmıyor Mediatek 5inc açılmıyor







  • bunu indir içindekileri boş karta çıkart kartı cihaza tak cihazı aç kapa
    https://yadi.sk/d/3tSLGLTKTnUbE
  • merhaba yardımınız için öncelikle tesekkur ederim. fakat dediğiniz gibi dosyayı indirdim hafıza kartını biçimlendirdim ve dosyanın içinde çıkan 2 adet klasoru karta kopyaladım. kartı cihaza taktım ve açtım ama hiçbir değişiklik olmadı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pamuk20

    merhaba yardımınız için öncelikle tesekkur ederim. fakat dediğiniz gibi dosyayı indirdim hafıza kartını biçimlendirdim ve dosyanın içinde çıkan 2 adet klasoru karta kopyaladım. kartı cihaza taktım ve açtım ama hiçbir değişiklik olmadı..

     Mediatek 5inc açılmıyor

    resşmdedki şeklilde karta at olmazsa öbür dosyayı karta at
    zaten ilk önce bunu at sonra diğeri birleştirip atsan sa olur




  • Merhaba dediğiniz şekilde yaptım önce göstermiş olduğunuz dosyaları karta attım ve kartı cihaza taktım hiç bişey olmadı. sonra diğer klasördeki dosyaları da hepsini birlikte karta kopyalayıp cihaza taktım. cihazı açtığımda çok kısa süreli mavi bir ekran ve yazılar geldi okuyacak kadar bile durmadı ekranda sonra ekran beyaz oldu. başka da bişey olmuyor. beyaz ekranda kaldı şimdi de cihaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.