Şimdi Ara

Free-track (Trackir) aparatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
5
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Not: Isimdeki yogunluktan dolayi vakit ayiramadigim icin satis bilinmeyen bir tarihe kadar durdurulmustur.

Oyunlarla etkileşimi artıran free-track aparatını istek üzerine 3b yazıcıda basarak satışını gerçekleştiriyorum. Bu aparat özellikle simulasyon oyunlarında (ETS2, Arma vs.) oyuncunun kafa hareketlerini oyuna aktararak oyunu daha gerçekçi hale getiriyor. Örnek bir video:

Kendi tasarladığım aparatın özellikleri:
    - Kulaklığı kafadan çıkarmadan sökülüp takılabilme
    - Açma kapama düğmesi
    - 2m usb kablo
    - Her türlü kulaklığa takılabilmesini sağlayan değişik yükseklikte bağlantı parçaları
    - İki yönlü kızaklar sayesinde kulaklığın sağına veya soluna takılabilme

Sadece aparatı alarak webcaminizle kullanabilirsiniz. Bu durumda elinizdeki webcam'in pozlamayı manuel ayarlamaya izin vermesi gerekmekte.
    Normal bir webcam yerine ps3 eye ile kullanmanın avantajları:
    - 75 derece fov sayesinde geniş görüş alanı (kafanızı monitöre yaklaştırdığınızda cihaz hareket takibine devam edebilir)
    - 125 fps'ye kadar tazeleme hızı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdem09 -- 9 Ocak 2015; 23:30:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel çalışma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat gayet uygun ve çok orjinal olmuş.
  • Tesekkurler guzel mesajlariniz icin. Hazir kendim icin tasarlamisken belki baska ilgilenen de olur diye dusundum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam pek ilgi çekmemiş, fakat yaptığınız çok değerli, sizi tebrik ederim.

Yıllar önce track-ir maceram olmuştu, bunun verdiği zevki hiçbir şey veremez. Özellikle simulasyon oyuncuları için aslında vazgeçilmezdir, fakat bir kısmı bunun farkında değil, keşfetme şansı olmamış.

Fiyatın ülkemiz için çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Umarım bunun reklamını doğru platformlarda yapıp, meyvasını toplarsınız.

Sizden ricam, ne çeşit led kullandınız, pille çalışıyor mu? Daha önce track-ir kullandınız mı ve karşılaştırma yapabilir misiniz? Simulasyon oyunlarında kullandıysanız performansı nasıl. Ir led tahminimce kullanılmış, gündüz ışıkta performans kaybı oluyor mu?

Elinize sağlık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam guzel mesajlariniz icin cok tesekkurler. Ben piyasadaki farkli ir ledleri deneyerek en genis aci olaninin ucundaki yarim kure yuzeyi alarak en iyi performansi aldim. Urunlerde de bu sekilde kullaniyorum. Su an icin sadece usbden alinan gucle calisiyor. Ileride belki pille calisan versiyon da yapilabilir.
    Ben en cok ETS2'de kullanma firsati buldum. Dogru ayarlari ayarladiktan sonra hicbir problemim olmadi. Gece gunduz problem yok. Tabii bu problemsiz kullanma durumu kameranin isik kaynaklarina (ampul, gunesli havada perdesiz acik bir cam vs.) direk olarak bakmiyor olmasi durumunda gecerli. Track-ir'de de bu durumun yasanip yasanmadigini bilmiyorum daha once kullanma sansim olmadi. 150 kusur dolarlik fiyatini gorunce almaktan vazgecmistim.
    Son olarak ps3 eye kamera ile birlikte kullanim sonucunda track-ir'den daha genis bi gorus acisi elde edildigini de belirteyim. Mesela ets2'de gostergelere daha yakindan bakmak icin neredeyse ekranin dibine kadar girilebilir. Track'ir de bu durum biraz daha kisitli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Hocam pek ilgi çekmemiş, fakat yaptığınız çok değerli, sizi tebrik ederim.

Yıllar önce track-ir maceram olmuştu, bunun verdiği zevki hiçbir şey veremez. Özellikle simulasyon oyuncuları için aslında vazgeçilmezdir, fakat bir kısmı bunun farkında değil, keşfetme şansı olmamış.

Fiyatın ülkemiz için çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Umarım bunun reklamını doğru platformlarda yapıp, meyvasını toplarsınız.

Sizden ricam, ne çeşit led kullandınız, pille çalışıyor mu? Daha önce track-ir kullandınız mı ve karşılaştırma yapabilir misiniz? Simulasyon oyunlarında kullandıysanız performansı nasıl. Ir led tahminimce kullanılmış, gündüz ışıkta performans kaybı oluyor mu?

Elinize sağlık.

arkadaşın ürünü güzel. 3d yazıcı büyük nimet olmuş ben bu ürünü kendi imkanlarımla pcb ye baskı yöntemiyle yapmıştım. aradığınız sorulara verdiğim linkte belki cevap bulabilirsiniz
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/200554-free-track-%C4%B1r/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar. Ben de kendi çabamla yapmaya çalıştım ancak her defasında başarısız oldum.

Ürünü ne kadara satıyorsunuz? Ben sipariş etmek istiyorum mutlaka.
  • Bu cihaz yada benzerini kullanan arkadaşlar, "http://www.trackhat.org/ " bu adreste yapılmışı var satılıyor, arkadaşın fiyatının çok üstünde ama trackir'dan ucuz.

Verdiğim siteden sadece yazılımı indirseniz yeter, adamlar çok güzel bir yazılım yapmış. Konuyu açan arkadaşım cihazı halen satıyorsa, bu sitede yapılmış yazılımla satsın, performans süper.

Yazılım:https://www.dropbox.com/s/66fds871oamt9bp/trackhat-1.2-setup.exe?dl=1

*** Arkadaşlar eğer ps3eye kamerası kullanıyorsanız ki bu iş için en iyisi, ışıklı ortamlarda yapmanız gereken basit bir iş var ki, cihaz tam anlamı ile trackir'a dönüşsün. Eski uyduruk 3 boytulu gözlükler vardır, kağıt ve naylon, onların cam kısımlarını kesin üst üste koyun, bu hamur yapıştırıcı ile kameranın önüne tuturun, kullanmayınca hemen çıkar zaten. Böylece arkada pencere dahi olsa, gündüz şartlarında sıkıntı olmaz, karanlık odaya ihtiyacınız olmaz. Diğer bir kullanabileceğiniz malzeme boş fotoğraf film rulosundan bir parça.

• Hocam emeğinize sağlık.Cihazdan sipariş vermek istiyorum benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim, iyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.