Şimdi Ara

Sandisk Mx5 c140-c150 Soru Ve Sorun Platformu --- Firmware Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
0
Favori
13.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi sitesinde olmayan firmware i detaylı bir araştırmadan sonra bulabildim...
    Firmware ses sınırını kaldırmakla birlikte, radyo özelliğini de aktif ediyor :)

Şimdi Firmware i download edeceğiniz adres:
    http://dl2.ibox.org.ua/3/22120/c100_1.0.005a_FirmwareUtility.exe

Yapmanız gerekenler...
    - indirdiğiniz dosyaya çift tıklayın, kurun, size recovery modda açmanızı söyleyecek, onu şimdilik bırakın.
    - Pili çıkartın ve ortadaki seçim tuşuna basılı tutarak usb kablosunu bilgisayara bağlayın...
    - Yeni donanım bulundu sihirbazı çalışacak, interneti kullanma seçeneğini işaretleyin, ve yazılımı otomatik olarak yükleyi tıklayın...
    - Yükleme bittikten sonra ilk aşamadaki programımızdaki update butonu aktif olacak...
    - yükleyin ve ara kablosunu çıkarın, pilinizi takın, ve mp3 çaları açın (Benim gibi pili ters takarsanız, firmware in mp3 playerınızı katlettiğini düşünüp çıldırabilirsiniz, pilinizi düzgün takın :) )...
    - dili ingilizce seçer devam edersiniz, Settings- Volume seçeneğini de high yaparsanız ses sorununuz kalmayacak :p. ayrıca radyonuza da kavuşacaksınız...

Tek istediğim dualarınız.
    İyi bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 27 Ekim 2006; 22:43:07 >

• Bu arada elinizi kurduğunuz programdaki Update seçeneği aktif hale gelene kadar ortadaki butondan kaldırmayın... ne olduğunu bilmiyorum ama deneyen arkdaşlar buraya yazarlarsa ben de öğrenirim :)
  • ya aleti yeni aldım kardeşime eğer bi sorun olursa çok üzülür tabi bnde bişi olmas dimi
  • Yok ben kendim 2 saat önce uyguladım, bende sorun çıkarmadı...
    inşallah sende de çıkarmaz. Kafayı yiyordum sesi çok düşük diye, lap die kesti attı...
    Tabi, biraz risk de alacaksın, ben aldım.
    Saygılar.
  • bnde o riski aldım dün bişi olurmu mesajını attık yazdıktan sonra programı indirdim ve aleti güncelledim ilk ses yine aynı geldi kafayı yedim ondan önce şarkılarımda silindi sonra tekrar attım şarkıları ama ses yine uyus oldum bu sabah menü de gezerken ayarlarda filan wolume dedim bi baktım normal ve high seceneği var olley yaptım oldu filan şimdi manyaq ses çıkarıo hiç bişi oolmuyo arkadaşlar uygulayablrsnz rahat rahat
    mustaac bu topic içn çok sağol dostum
  • Önemli değil arkadaşım, buradan "Sansacı" nickli arkadaşa da teşekkür etmek istiyorum, onun açtığı m200 serisi için firmware güncellemesi konusunu okuduktan sonra c100 serisini araştırmaya başladım, o konu olmasaydı bu konu da olmayacaktı...
    Saygılar.
  • henüz mp3 player almadım..
    yorumlara bakarak sansa yı almayı planlıyorum..
    hepsiburada.com da c140'ı 170milyona 12 taksite alabiliyorum.
    ancak firmware'den bahsediliyor.. dosya adında c100 olarak görünüyor, bu firmware'yi c140'da deneyen oldu mu?
    ayrıca, hepsiburada.com'da ürün açıklamalarında CHIP incelemesi sonucunda ürüne %65 puan ve "vasat" demişler..
    acana bu firmware yapılmamıs ürün için mi demişlerdir?
    ürünü almamı tavsiye edermisiniz?

not: bu foruma girmesem bende PIRANHAZEDE olacaktım.. şükür bu sayfaları okudum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®©aN

henüz mp3 player almadım..
    ancak firmware'den bahsediliyor.. dosya adında c100 olarak görünüyor, bu firmware'yi c140'da deneyen oldu mu?
    ayrıca, hepsiburada.com'da ürün açıklamalarında CHIP incelemesi sonucunda ürüne %65 puan ve "vasat" demişler..

not: bu foruma girmesem bende PIRANHAZEDE olacaktım.. şükür bu sayfaları okudum :)

Arkadaşım Hepsiburada'da fiyat biraz pahalı gözüküyor... bulabilirsen teknosalara bak 129 ytl ye 12 taksitle alabilirsin.
    Evet Chip incelemesinde firmware upgrade yapılmadan test yapılmış zannedersem, Ben kullanıyorum ve gayet memnunum.
    c100 serinin adı, c140 ve c150 de bu firmware işe yarıyor. ben c140 a uyguladım.
    Umarım tüm sorularına cevap vermişimdir. Saygılar.

• http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360543&CS_Category=_SBA_714_1662_649_2075&CS_Catalog=_MP3&T_Category=_MP3_CALAR714
    burada 129 ytl ye bulunuyor. fakat kafami karistiran linkde mx5 modelinin yanin da c140 falan yazmiyor. bu c140 mı?

• Evet o model c140, ben de alırken kafam karışmıştı...
    Mx5 olarak geçiyor.
    1 gb lığı c140 2 gb lığı c150
    Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustaac

quote:

Orjinalden alıntı: Se®©aN

henüz mp3 player almadım..

Arkadaşım Hepsiburada'da fiyat biraz pahalı gözüküyor... bulabilirsen teknosalara bak 129 ytl ye 12 taksitle alabilirsin.
    Evet Chip incelemesinde firmware upgrade yapılmadan test yapılmış zannedersem, Ben kullanıyorum ve gayet memnunum.
    c100 serinin adı, c140 ve c150 de bu firmware işe yarıyor. ben c140 a uyguladım.
    Umarım tüm sorularına cevap vermişimdir. Saygılar.

Teşekkür ederim...
    Hepsiburada.com da benim kredi kartıma 12 taksit yapıoyrdu..
    teknosadaki taksit koşulları benım karta uymuyor..
    bir worldcard yada bonus bulup almak lazım..

tekrar teşekkürler..

• Arkadaşlar gerçekten bu cihazda radyo açılıyor mu eğer öyleyse teknosadan alacam bitane. Bir de pil süresi nekadar gidiyor bu cihazda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rain_man

Arkadaşlar gerçekten bu cihazda radyo açılıyor mu eğer öyleyse teknosadan alacam bitane. Bir de pil süresi nekadar gidiyor bu cihazda.

Evet radyo Firmware upgradeden sonra açılıyor, burada nasıl yapıldığı yazıyor zaten. Pil süresi 15 saat olarak geçiyor şöyle söyleyeyim, dün akşam saat 20 den gece 02 ye kadar mp3 dinledim ve baya kurcaladım... Bugün 3 saat kadar tekrar dinledim şarjı daha yarıdan fazla gözüküyor... gp nin üzerinde gelen pili vardı kullanırken ben şarjlı 950 mah lık 2 pil aldım, onlarla denedikten sonra buraya tekrar yazarım pil ömrünü.
    uzun lafın kısası pil ömrü gayet yeterli ve Radyo var cihazda.
  • c140 modelini kardesime almayi dusunuyorum. kullanan arkadaslar ses kalitesinden memnunlarmi? belirgin negatif unsurlari varmi? gelen kulaklık tatmin ediyormu? yukaridaki firmware guncellemesi ile alette bir yavaslama oluyormu? bu sorularımı cevaplandirirsaniz sevinirim. simdiden tesekkurler.
  • 1 Ses kalitesi firmware den önce berbat, sonra tatmin edici.
    2 Negatif unsurları var tabiki, Windows media player senkronizasyonu karışık, ancak sürükle bırak özelliği de olduğu için sorun olmuyor, yanında gelen yazılımlarla playlist de oluşturabiliyorsun.
    Onun haricinde benim dikkatimi çeken önemli birşey yok. Bu fiyata gayet iyi.
    3 Gelen kulaklık sesi yüksek veriyor ama kaliteden eser yok. Çok adi görünüşlü bir kulaklık... Yanında mutlaka iyi bir kulaklık kullanmak gerekiyor, ben ankarada alabileceğim en iyi kulaklıklardan bir tanesini alıp kullandım She 9501 (aslında çok iyi birşey değil ama idare ediyor)
    4 Firmware güncellemesi aleti yavaşlatmıyor, zaten official, fakat yayınlanmamış sitesinde... Amerika versiyonunu kullanan arkadaşlardan bir tanesi kaydetip yollamış zannedersem... Herhangi bir sakıncası yok.

Yardımcı olduysam ne mutlu.
    Saygılar.
  • firmware dan önce gerçekten berbat bn pişman bile olmştum ama sonra mustaac nickli kardeşim saolsun beni bu dertten kurtardı şimdi alet 10 numara 5 yıldız
    kesinlikle tavsiye ederim firmware dan sonraki halini ama hehe
  • Arkadaşım bu haberi benim vermem lazımda bayramı fırsat bilip hemen yazmışsın ama olsun çok tşk ve tebrik ederim.Yani...
    Bilgi paylaştıkça büyür unutmayın..KİB.
  • sanada tşk ederim sansacı
  • ya bu arada c140 da audio book die bişe var menüde bu ne yoksa dosya açıomu txt filan bilgisi olan varmı
  • ya audio book, sesli kitap demek; geçen biryerlerden indirmiştim, sonra sıkılıp sildim...
    Bildiğin mp3 formatında şarkı gibi birşey
    Ek birşey görürsem, size haber veririm. Txt açabileceğini zannetmiyorum.
    Saygılar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.