Şimdi Ara

Steam rus key aktif etme .Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar g2a'dan rus keyi satın aldım fm için nasıl aktive edebilirim yardımcı olabilir misiniz acaba.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Aralık 2014; 22:39:16 >



  • santarose S kullanıcısına yanıt
    Aktif edemezsin. Rus keyi olduğu için bölge kilidi vardır o sebeple iletişime geçip yanlışlıkla aldığınız söyleyip paranızı iade isteyin derim. Steam için oyun alırken RUS keyi alınmaması önerilir.

    Yalnız bu dediğimi Rusların sattığı global keylerle karıştırmayın. Yani Rusların sattığı keylerin hepsi Rus keyi değildir. Ama Satış sırasında direk RUS keyi olduğunu belirtiliyorsa asla o keyleri almayın. Tabi Global adı altında RUS keyi satanlar da yok değil. O sebeple bilinmedik yerlerden key almaya veya alırken iyi araştırıp almaya dikkat edin. Yalnız G2A gibi yerler Global satıyorsa Globay keydir RUS keyi satıyorsa RUS keyidir. O konuda sıkıntı olmaz.

    Ama dedğim gibi siz RUS keyi aldığınız için Steam eklemeye izin vermeyecektir.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    vpn vesaire kullanarak aktif edemez miyim acaba ?
  • santarose S kullanıcısına yanıt
    O olay ülkemize oyun satmayan veya satıp da daha palıya satan internet sitelerinden daha ucuza oyun almak için uygulanan bir sistem. Steam'e oyun eklerken o sistem geçmez ayrıca bir yolunu bulup eklesen bile Steam bunu fark eder ve oyunu hesaptan siler. Daha önce bölge kilitli oyun alıp Steam'e eklemiş olanların bir kaç gün içinde Steam'e ekledikleri oyunlar silindi. Steam bu konuda sıkı takipçi ve acımasız.

    Bir de keyi aldığın yere iade etmeyi dene derim. Daha önce bu tür key alıp daha sonra aldıkları yerlere iade edenler olmuş. Yalnız G2A veya benzeri yerlerden oyun aldığın da bunu yapma şansın oluyor. Yabancı key satan forumlardan ve kişilerden yani sıradan bir vatandaşdan key alırsan ama sonradan aldığın key RUS keyi çıkarsa yapabileceğin bir şey olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 6 Aralık 2014; 23:11:13 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    şuanda key elimde ne şekilde bunu kütüphaneye ekleyebilirim.
  • santarose S kullanıcısına yanıt
    Ekle dediğin de eklenmiyorsa başka türlü eklenemiyor. Benim eklenipde sonradan siliniyor dediğim bölge kilitli keyler RUS Keyleri değiller. Kimi bölge kilitli keyler farklı oluyorlar. Onları ekliyorsun ama daha sonra senin Türkiye olduğun anlaşılıyor ve oyunları siliyorlar. O diğer söz ettiğim bölge kilitli oyunlar söyle oluyor. Örneğin Avrupa ülkelerinde oynanabilir deniyor. Sonra bakıyorsun tüm avrupa değil de avrupanın bir kısmını kast etmiş oluyorlar.

    Mesela kimi key var ve diyorki Almanya, Polonya, Belçika da geçmez veya tam tersi buralarda geçip diğer Avrupa ülkelerde geçmiyor. Öyle olan keyleri ilk başlarda ekleyebiliyorsun ama bir kaç saat içinde veya ertesi gün oyun silinmiş oluyor.

    Tek ülke için olan oyunlar Steam'e daha en başından eklenemiyor.
  • Nasıl ekleyebilirim arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: santarose

    Nasıl ekleyebilirim arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Ekleyemezsin. RUS keyi olduğu için eklenmiyor. Aldığın yere iade et. RUS keyleri eklenebilse bir çok oyunu insanlar RUS keyi olarak alıp eklerlerdi. Steam izin vermiyor.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    hocam sürekli gg gibi yerlerde satıyorlar rus keyi garanti veriyorlar bide gg koruması da var bir şekilde aktif ediliyor olmalı.
  • santarose S kullanıcısına yanıt
    Ben forumda Steam kampanyası kısmında defalarca RUS Keylerinden uzak durun diye yazılar okudum. RUS keyi alıp geri iade edenelr oluyor. gittigidiyor dan da key almayın diyenler oluyor sıf RUS keyi satıyorlar diye. Dediğim gibi RUS keyleri sorunsuz olsa millet RUS keyi almak dururken Global olanları almakla uğraşmazdı.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    haklılık payınız tabiki vardır fakat almış bulundum ondan dolayı çözüm arayışındaydım .Riskleri olabilir ilk defa deniyorum böyle birşeyi .Farklı ülkeler farklı fiyat polikaları hoş değil onun için böyle birşeye girmek istedim.Şuanda keyi aktif ettim.İniyor oyun sanırım türkçe olarak da kullanabileceğim.Sorun vs olursa buradan bildireceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: santarose

    haklılık payınız tabiki vardır fakat almış bulundum ondan dolayı çözüm arayışındaydım .Riskleri olabilir ilk defa deniyorum böyle birşeyi .Farklı ülkeler farklı fiyat polikaları hoş değil onun için böyle birşeye girmek istedim.Şuanda keyi aktif ettim.İniyor oyun sanırım türkçe olarak da kullanabileceğim.Sorun vs olursa buradan bildireceğim.

    hocam son durum nedir ? hesabınıza ya da oyunun başına bir iş geldi mi ? halen kullanabiliyor musunuz ?
  • Merhaba.Nasıl aktif ettiğinizi ayrıntılı olarak yazabilirmisiniz?Bende aynı durumdayım şuan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: popkolik25

    Merhaba.Nasıl aktif ettiğinizi ayrıntılı olarak yazabilirmisiniz?Bende aynı durumdayım şuan.

    rus vpn ile sorunsuzca ekleyebilirsiniz. yalnız oyuna girerken ve steami açarken rus vpn açmanız gerekmekte diye biliyorum
  • Nedir son durum? Arada ciddi fiyat farkları var,oyun silinmesi olabilir ama hesaptan olmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben zamanında gg üzerinden CoD Black Ops almistim. Adamlar rus keyi ni rusyadaki arkadaslari sayesinde aktif etmişti. (vpn de kullanmıs olabilirler. ben risk alıp adamlara hesabın steam guard özelliğini kapatıp maili geçici bir mail adresine cevirip login bilgilerini verdim adamlar aktif ettikten sonra da maili tekrar değiştirip SG yi tekrar açtım) oyun hala hesabımda duruyor.

    Yani özetle sabırlı ve titiz olursanız oluyor olmaz diye birşey yok. Dikkat edilmesi gereken

    * İşlemlere başlamadan önce steam i sistem tray den tamamen kapatıp ip yi değiştirmek
    * Kullanılan vpn lerin public vpn olmaması yakalanma şansını azaltacaktır. cunku public vpn lerin coğunun ip havuzu steam de kayıtlı.
    * ip değiştirdikten sonra steam i açmadan önce sistem saatinizi ip sini aldığınız ülkeye şehre ayarlamak
    * BUNU YAPARSANIZ SIKINTI YAŞAYACAĞINIZI SANMIYORUM= OYUNU KÜTÜPHANENİZE EKLEDİKTEN SONRA 24 SAAT BEKLEYİP KENDİ GERÇEK IP NIZ İLE STEAM İ ACIP INDIRMEYE BASLAYABILIRSINIZ. (Sonuçta vize uygulaması olmayan bir ülkeye günü birlik gidip gelmiş olabilirsiniz.


    Tabi bu kadar tatava ile uğraşmayıp global key ya da kan emen cebinizdeki liralara göz diken mercilere en okkalı küfürleri sayarak parası neyse verip oyununuzu alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.