Şimdi Ara

YDS'ciler ve Sınavcılar Advanced'ler müjde 25.000 soru ve kelimeler ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
6
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.rentanadviser.com/en/sorubankasi/ingilizce-soru-bankasi.aspx

Beyler bu ücretsiz online hazineyi paylaşıyorum, YDS, KPDS, ÜDS, veya üst düzey başka dil sınavları veya bol soru arayan herkes için. İstemediğiniz kadar her konuda soru mevcut.

Ayrıca kelimelerin üzerini mouse ile seçerseniz İngilizce Türkçe, İngilizce ingilizce sözlüklere ulaşmanız mümkün. Bu şekilde okuma çalışması ve kelime çalışması da yapmış olursunuz..

Ayrıca sitede flascart uygulamaları kelime uygulamaları ve bir çok uygulama mevcut..

İsmi pek bilinmeyen bu eşsiz hazineyi favorilerinize alın ve bol bol çözün..

• tesekkurler cok guzel bir soru bankasi gibi duruyor yalniz tek sorun telefondan girigimde mobil site aciliyor fakat soru ekraninda sayfayi assagiya kaydiramiyorum ilk 2 yada 3 şık gorunuyor. iphone 4s telefon diger telefonlarda nasil bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Track vs chase

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşım için çok teşekkürler! :)
  • Rica ederin güle güle çözün..

ANCAK: teşekkürü hak eden sitenin yapımcı olan arakdaşımızdır, bu kadar kapsamlı bir hazineyi ücretsiz paylaşaması taktire şayandır..

Dev soru bankası bile tek başına yeterli bir övgüyü hak edecekken üzerine bir de entegre özellikler eklemiş olmasıyla her türlü taktiri hak ediyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.