Şimdi Ara

Hepsiburada.com mobile 30/100... (6-7 Aralık '14)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kampanya iki gün süreyle mobile özel olarak açılmış...

http://www.hepsiburada.com/liste/Static.aspx?id=6948&t=1&bnrcamp=a.1587pazf

Merak ettiğim World kartın BKM ekspress kampanyasıyla birleşip birleşmeyeceği ...

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/bkm-express-aralik-firsati/s-23/c-3064.aspx

Açıklamalarda 'farklı banka kampanyalarıyla birleştirilebilir' gibilerinden amma, ne dersiniz?

• Süper haber

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkm ödemesi yok ki :)
  • 200 tl harcama yapacam 30 tl indirim verecek.
    Yanında kombine bir kampanya olmadan sıcak değil bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat ettiyseniz 100 TL harcama yapacaksınız... 1.5 ay sonra 30 TL çek kazanacaksınız. Onu da 100 TL üzeri kullanacaksınız ve 7 gün süresi olacak.

Gayet tırt bir kampanya. 200/30 ve uzun vadeli bir kampanya olmuş.
  • alperen.md kullanıcısına yanıt
    bende 100 tl görünüyor ?
  • Sıcak ibaresi koymadım zaten:) Tam Ton ton balık alıyordum (sepetim 113 TL) aynı tutarda alışverişi olanlar yararlansın dedim..

Bu arada BKM World karta 15 tl chip para yukluyor deniyor amma kartını siteye ilk defa yukleyen kişiler için flan deniyor..

Neyse işine gelen yararlansın, yarından sonra da sileriz zaten konuyu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin75

bende 100 tl görünüyor ?

100 tl alışveriş yaptık.30 çek verdi onu harcamak için de 100 tl daha alışveriş yaptık.
    Toplamda 200 tl alışverişe 30 tl indirim oldu onu demek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin75

bende 100 tl görünüyor ?

100 tl alışveriş yaptık.30 çek verdi onu harcamak için de 100 tl daha alışveriş yaptık.
    Toplamda 200 tl alışverişe 30 tl indirim oldu onu demek istedim.

hatta şimdi 30 tl kupon kazandım 70 tl ye aldım diyecesin,

sonra 1,5 ay sonra bu olayı unutup, o kuponu harcarken , 100 tl lijk urunde ahanda 70tl cıktı kartımdan 70 harcadım lafını Bİ DAHA diiceksin )) 30u 2 kere hesaplıycaksın,

kaldı ki cukk diye 2 kere 100 tl olmaz 120 tl + 120 tl filan demek lazım , toplamda 240/30 tl denebilir bu kupona, ama psikolojik olarak 200/60 TL olarak hesaplıyor herkes.

en temizi bu kuponu 15 tl ye satarım, 1,5 ay sonra bi daha zorlama alısveris yapmam diyip şimdi alacagımız urunu 85 tl ye aldım diye hesaplamak. ama bu gercek hesabı beğenmez insanoğlu inanmak ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 6 Aralık 2014; 20:45:24 >

• altin alisverisinde gecerli degil sanirim.... normal site uzerinden altin alirken cek kullanabilyor muyuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.