Şimdi Ara

Carrefour'da Nokia Lumia 530 299 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
13.336
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce cep telefonuma gelen mesajda nokia lumia 530 un fiyatının 5-6-7-8 aralıkta 299 tl olduğu yazıyordu. Bugünlerde alışveriş karşılığı bankalar chip para filan veriyor. birlikte kullanılırsa güzel olabilir. Daha yeni teknosa dan 525 modelini 349 tl ye aldım.

EDİT: An itibariyle fırsat devam ediyor.

https://www.carrefoursa.com/search.xhtml?search=nokia+lumia+530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sea_man1978 -- 21 Aralık 2014; 13:45:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

Arkadaşlar biraz önce cep telefonuma gelen mesajda nokia lumia 530 un fiyatının 5-6-7-8 aralıkta 299 tl olduğu yazıyordu. Bugünlerde alışveriş karşılığı bankalar chip para filan veriyor. birlikte kullanılırsa güzel olabilir. Daha yeni teknosa dan 525 modelini 349 tl ye aldım.

525 530 dan çok daha iyi bir cihaz yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba için nasıldır arkadaşlar kullanan var mı? Whatsapp ibbtrafik falan kullanacak ekstradan. Kamerası nasıldır? Bu fiyata nasıldır? Nasıldır :)
  • 530 u bende takip ediyorum,15 yaşındaki oğluma alacağım,yorum alabilirmiyim.
  • mağazalarda satıyorlarmı bilgisi olan varmı?
  • drturbulance D kullanıcısına yanıt
    Kamerada autofocus yani odaklama yok,sabit odak var. 520-525te programlar nasıl çalışırsa bu modelde de o şekilde,ama kesinlikle oyun telefonu değil.4" ekran,küçük ve basit kullanım.ebeveyn için ideal..

• VEYSER V kullanıcısına yanıt
    Eğer oğlunuzda android hevesi yoksa Windows Phone alınabilir ama bu model değil.525 yada 1gb ramlı bir başka model olabilir, veya 512 ram ama 4 çekirdekli bir üst alınabilir.

Ama kesinlikle önceden görmüş,incelemiş olmalı,aksi takdirde androidden yana isteği olacaktır.
    Syg.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101'de Lumia 535 429 TL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telefonun rami kaç gb?

• 512 Ram, 4 Gb hafıza,2 küsür işletim sistemine.kalan 1 küsür kullanıcıya ama hafıza kartına program kurulabiliyor.. Ram, bazı oyunlarda problem oluşturabilir ama günlük kullanımda androiddeki gibi hissettirmez,tutukluk,takılma yapmaz.

Piyasadaki tüm üst düzey lumiaların 1 Gb, 2 Gb olan Ram miktarlarını 512'ye düşürseniz, bazı oyunlar hariç cihazlar hiçbirşey olmamış gibi çalışmasına devam eder..

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

Eğer oğlunuzda android hevesi yoksa Windows Phone alınabilir ama bu model değil.525 yada 1gb ramlı bir başka model olabilir, veya 512 ram ama 4 çekirdekli bir üst alınabilir.

Ama kesinlikle önceden görmüş,incelemiş olmalı,aksi takdirde androidden yana isteği olacaktır.
    Syg.

Bilgi için teşekkürler.
    İlk telefonu olacak,siz öyle deyince benim LG L5 e bir aşinalığı oldu,windows lu telefonu kullanır mı bilemiyorum,mağazadan inceleyerek almak lazım.
  • VEYSER V kullanıcısına yanıt
    Istanbul Pelican avm de urunu standa diziyorlardi yani satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: korth

Istanbul Pelican avm de urunu standa diziyorlardi yani satılıyor

teşekkürler.
  • seckinar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bi inceleyeyim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEYSER

530 u bende takip ediyorum,15 yaşındaki oğluma alacağım,yorum alabilirmiyim.

525 deki gibi ön kamera yok ve pikseli düşükse 530 un, oğlan biraz da anlıyorsa bu işlerden beğenmez.
  • babama alasım var ama donma kasma yaparsa sıkıntı
  • Whats up kullaniliyormu bu telefonda bilen var mi

• ön kamera yok galiba. satış sitelerin özellikler bölümünde gözükmüyor.
  • Evet.
  • TIRPAN kullanıcısına yanıt
    android gibi donma kasma yapmaz.

çocuk için alınmaz ama yetişkin insan için ideal. kitlenmeden aylarca kullanır
  • İkinci telefon vb. için ideal. Zaten fiyatın önemli bölümü vergi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.