Şimdi Ara

Sim kart degisikligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mikro sim kartımi nano sim kartla degistirebilir miyim (kestirmekten bahsetmiyorum değiştirmekten bahsediyorum)(numara ve hat degismeden)ne kadar bir ücrete olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hangi operatörü kullanıyorsanız ana bayisine gidip sim kart degişikligi yapabilirsiniz. Numaranız degişmiyor numaranızın yedek sim kartını alıyorsunuz eski kullandıgınız sim kart iptal oluyor. İsterken nano sim kart istedigini belirtmeniz yeterli her operatörde fiyatlar farklıdır forum da ücret hakkında bazı yerlerde aynı operatörün bayiler arasında fiyat farkı oldugunu okumuştum. Bir konu daha vardı sim kart ücretlerini ödemeyin diye yasal degilmiş herhalde o konuya da göz atın derim içerigini tam ögrenirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercnsvn

    Hangi operatörü kullanıyorsanız ana bayisine gidip sim kart degişikligi yapabilirsiniz. Numaranız degişmiyor numaranızın yedek sim kartını alıyorsunuz eski kullandıgınız sim kart iptal oluyor. İsterken nano sim kart istedigini belirtmeniz yeterli her operatörde fiyatlar farklıdır forum da ücret hakkında bazı yerlerde aynı operatörün bayiler arasında fiyat farkı oldugunu okumuştum. Bir konu daha vardı sim kart ücretlerini ödemeyin diye yasal degilmiş herhalde o konuya da göz atın derim içerigini tam ögrenirsiniz.

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.