Şimdi Ara

Kıbrıs'taki askere faturasız avea hattımla nasıl sms atabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgilim Kıbrıs'a gitti askerlik için, oradan bir hat almış ve beni aradı ama fazla konuşamıyoruz zaten bir saati varmış aylık. Ne hattı aldı bilmiyorum ama epey sms atabiliyormuş bana. Ben ona faturasız avea hattımdan böyle bol bol sms atamaz mıyım? Tek bulduğum şu;

    http://www.avea.com.tr/...aketler/UluslararasiSMS

    bunda da Kıbrıs'ın dahil olup olmadığı yazmıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Dibimizdeki yer için niye düzgün kampanyalar yapmıyorlar anlamıyorum deli oldum.



  • Kıbrıs'ta bildiğim kadarıyla sadece KKTCELL (Turkcell) ve Telsim (Vodafone) var onların tarifelerine bakın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane daha hat almak istemiyorum yani son çare olarak düşündüm onu. İki hat birden kullanmam çok zor. kktcellin sitesini kurcalıyorum şu anda, Türkiye'den Kıbrıs'a ulaşmaya dair bir şey göremedim. Bu konuda açılmış diğer başlıkları inceledim çok pahalı diyorlar onlara da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mothaucker -- 4 Aralık 2014; 0:28:40 >
  • kıbrısta askerlik yaptım
    öncelikle çift hatlı telefonu olursa onun türkiye hattına sen msj atarsın o senn numarana msj atar bu şekilde çözersiniz veya internet paketi yapar sen de int paketi yaparsın whatsaptan konuşursunuz.
  • Çift hatlı telefon mantıklıymış. Akıllı telefonu olsa zaten whatsapp iyi olacaktı ama eski bir telefon götürmüş yanında. Bir dahaki arayışında bir konuşayım. Bu avea 50 sms kampanyasını geçici olarak kullanayım diye düşünüyorum da geçerli olduğu ülkeleri yazmamışlar nedense yarın soracağım arayıp.
  • Dediğim gibi çift hatlı telefon işini görür yoksa iletişim çok pahalıya patlar sizin için. İnternet daha mantıklı diğer uygulamalarla konuşmada yaparsınız ama biraz alışması lazım ortama faln telefon kullanabilmesi için.
  • Bunun en ucuz yolu sevgilinizin 2 hat kullanmasıdır.

    Sevgiliniz Vodafone Türkiye'den ve Vodafone KKTC'den (Vodafone Telsim) 2 ayrı hat alacak. Bu iki hatta KKTC'de yanında olacak.

    Siz sevgilinizin Vodafone Türkiye hattına istediğiniz operatörden dilediğiniz gibi SMS gönderebileceksiniz. Bu işlem için Roaming ücreti ödemiyorsunuz.

    Sevgiliniz ise Vodafone KKTC'den size her yöne SMS paketi alıp SMS atacak.

    Siz istediğiniz operatörü Türkiye'de kullanabilirsiniz fark etmiyor. Ancak sevgiliniz çift hat kullanmalı. 50-60 liraya çift hatlı telefon satıyorlar, onlardan bir tane alıp bu işi en ucuz şekilde çözebilir.

    Bu bana zor gelir derseniz aylık 9.90 TL'ye KKTC yönüne geçerli 100 SMS satın alabilirsiniz. Vodafone için DUNYA yazıp 7999'a gönderebilirsiniz.

    Avea'dan da 5 TL karşılığında 50 SMS satın alabilirsiniz. Satın almak için YURTDISI 50 yazıp 5555'e SMS gönderebilirsiniz.

    -------------------------------------------------

    Ayrıca bedava olsun isterseniz KKTC'deki tüm hatlara %100 SMS gönderen ücretsiz bir servis var. SMS için sınırda yok. Normalde servis kapanmasın diye forumdan paylaşmazdım ama özel durum olduğu için paylaşıyorum. Diğer arkadaşlar lütfen sınır yok diye suistimal etmeyelim.

    Buradan üye olun :http://www.socialland.net/user/register/

    Buradan giriş yapın :http://www.socialland.net/index.php?do=/user/login/

    (İngilizce yoksa : Full Name (Tam Adınız), Choose a Username (Bir Kullanıcı Adı Seçiniz), Password (Şifre)

    Buradan fotoğraf (avatar veya herhangi bir resim ekleyin) :http://www.socialland.net/index.php?do=/user/photo/

    (Avatar yüklemezseniz SMS attırmaz.)

    Buradan numarasını yazıp SMS gönderin :http://www.socialland.net/sendsms-turkey-90.php

    Bu şekilde istediğiniz gibi ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. Sevgiliniz ise sizin telefon numaranız cevap yazabilir.
  • Teşekkür ederim birçok seçenek sunmuşsunuz zahmet etmişsiniz ben hepsini değerlendireceğim, şu anda sociallanden mesaj atmaya çalışıyorum ama her şeyi yazdıktan sonra göndermemiz için bi seçenek yok yazdım her şeyi kaldım öyle. Ekte ss yolluyorum. Bu boş hali ama doldurunca da bi şey değişmiyor
     Kıbrıs'taki askere faturasız avea hattımla nasıl sms atabilirim?
  • Resimdeki kodu girdikten sonra direk enter'a basıp deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim...
  • http://www.afreesms.com/intl/cyprus

    Birde şurayi dener misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim ama ülkeyi Türkiye olarak değiştirdim Kıbrıs numarası olarak görünmüyordu. Gönderildi dedi ama bakalım cevap atacak mı o zaman anlayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mothaucker

    Teşekkür ederim birçok seçenek sunmuşsunuz zahmet etmişsiniz ben hepsini değerlendireceğim, şu anda sociallanden mesaj atmaya çalışıyorum ama her şeyi yazdıktan sonra göndermemiz için bi seçenek yok yazdım her şeyi kaldım öyle. Ekte ss yolluyorum. Bu boş hali ama doldurunca da bi şey değişmiyor
     Kıbrıs'taki askere faturasız avea hattımla nasıl sms atabilirim?

    Avatar resmini kontrol edin, Avatar resmi doğru yüklenmediyse veya üye olurken eksik bilgi paylaştıysanız gönder kodu görülmez. Ayrıca gönder tuşu java script olduğu tarayıcınızda java script engelleyici olmaması gerekiyor. Her bilgiyi düzgün girdiyseniz farklı bir tarayıcı kullanmayı deneyebilirsiniz. Google Chrome'u tavsiye ederim.
  • Ben hep chrome kullanıyorum zaten. Bilgilerimi kontrol edip yeniden deneyeceğim şimdi. Bu aradahttp://www.afreesms.com/ adresinden gönderdiğim smsler gitmemiş saat 18.30 civarı konuştuk. Ama belki de geç gidiyordur çünkü babasının attığı mesaj ertesi gün gitmiş. Aveanın yurtdışı mesaj paketinde KKTC yokmuş, müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Sociallandden de yapamazsam uğraşamayacağım interneti olunca artık olursa whatsappten konuşuruz napayım
  • http://www.socialland.net saçma sapan bir olay dalga geçmek için yapmışlar herhalde, burayı okuyan varsa denemesin boşuna inanıp da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mothaucker

    http://www.socialland.net saçma sapan bir olay dalga geçmek için yapmışlar herhalde, burayı okuyan varsa denemesin boşuna inanıp da.

    Aşırı kullanım nedeniyle Türkiye'den girişi kapatmışlar. VPN ve Proxy kullanarak giriş yapıp gönderebilirsiniz.
  • Aveadan 80 kuruşa sms gönderiliyor, Turkcelle geçtim birkaç gün içinde hat açılır 15 liraya 100 mesajlık paketini alacağım bir süre öyle idare edip sonra da vodafonea geçmeyi planlıyorum. Aveanın kalitesizliğinden bıktım turkcellin de fiyatlarından. Birine lazım olursa diye yazdım bunları. Yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.