Şimdi Ara

Dying Light için Season Pass Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Dead Island serisiyle tanıdığımız Techland'ın Harran'da geçen ve parkur öğeleriyle süslenmiş olan oyunu Dying Light için Season Pass duyuruldu.

20$ (Steam'de 33 TL) karşılığında satılacak Season Pass, 2 Ocak'a kadar 12$ (Steam'de yaklaşık 20 TL) fiyat etiketiyle oyuncuların karşısında olacak. Üç farklı indirilebilir içeriği tek pakette toplayan bu pakette yeni bir harita, 2 'hardcore' görev, 3 farklı skin ve 4 ölümcül silah oyuncuları bekliyor.

• Fiyat çok iyiymiş :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Her oyuna season pass çıkıyo yeter be diycektim ki 20 tl görünce :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Aksel123

Her oyuna season pass çıkıyo yeter be diycektim ki 20 tl görünce :D

oyun 99 tl ama :)

• oyun 99 degil 120 lira oyunda olmasi gerekeni parayla satiyorlar. ayrica cikan oyunlarin %99 u 80 dolardan asagi degil kimse kendini kandirmasin

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Season Pass yahu 3 harita 2 silah için Season Pass mi olur en azından diğer firmalar Season Pass yaparken oynanabilir senaryo ekliyor 2-3 saat'de olsa.

• Vallahada artık cıvkı çıktı bu adamların kıytırık paketinin fiyatı Rust a Dayz ye daha binlerce oyuna eşit.Bir kanun bir kural konmalı.Komik bu içeriklerin oyun cıkmadan oyunun içine dahil edilmemeleri.Bilinçli tuketiciden saygı maygı beklemesinler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    4 pack ile 75 tl ye geliyor
  • bu oyunuda almayacağım.

• Ubifostun 2K nın yaptıklarından sonra 99 TL bu oyuna değecektir arkadaşlar. Ben hiç düşünmeden aldım. Season Pass gelince Silahlar Map Oyun modu filan Oyunun içindede gelebilirdi pek mantıklı olmamış fakat Steamda 18TL ye görünce ve bu oyunu zaten merakla bekleyen Umutlu olan ben Hemen yapıştım. Değer mi? TABİKİ. en azından değmeyecek bazı oyunlara 179TL bayılmaktan iyidir hemde kat kat.
  • konsolda bu paket nekadar acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.