Şimdi Ara

Xiaomi gelecek yıl iPad mini kadar akıcı çalışan ucuz bir tablet piyasaya sürebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Xiaomi gelecek yıl iPad mini kadar akıcı çalışan ucuz bir tablet piyasaya sürebilir





    Akıllı telefon pazarında fiyat-performans konusunda öne çıkan modelleri ile büyük başarı yakalayan ve kısa sürede pazarın en iyi beş listesine giren Çinli Xiaomi, tablet pazarında da başarılı bir çıkış yakalama amacında. 




    Gelen bilgilere göre firma gelecek yıl itibariyle 100$ seviyesinden bir tablet modeli piyasaya sürecek ve akıcı performansı ile ilgi çekmeye çalışacak. Mi Pad serisine ait olacak bu yeni tablet modeli 9.2 inçlik ekranında 720p çözünürlük sunacak ve 64-bitlik Snapdragon 410 yongasetinden gücünü alacak. Modelde bunun haricinde 1GB RAM ve 8GB depolama kapasitesi yer alacak. 




    1.2GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A53 çekirdeğine sahip olan Snapdragon 410 beraberinde Adreno 306 grafik birimini getiriyor. Qualcomm'un 64-bit kategorisindeki en alt seviye yongaseti olan Snapdragon 410 bununla birlikte Lollipop sürümü ile verimli bir performans sunabilecek kapasitede. 




    Kaynaklar bu yeni modelin iPad mini kadar performanslı olacağını iddia ediyor. Eğer Xiaomi bu donanım ile iPad mini performansını yakalayabilirse büyük bir iş yapmış olacak ve tablet pazarını da alt üst edebilecek. Zira firma Çin ve Hindistan gibi büyük pazarlarda oldukça beğeniliyor. Firmanın son tablet modeli Nvidia Tegra K1 yongaseti üzerinde çalışıyordu.  

     

     








  • Zaten ipadminiye çok benzer mipad yok muydu?tegra vardı fiyatıda uygundu?

  • Apple tablette almış götürmüş. Adamlar hiç iPad air muhabbetine girmemiş iPad miniyi yakalasak yeter demiş.
  • Mipad 30p dolar seviyesinde. Çok sağlam bi chipset olan tegra k1'i olsa da yazılım vasat. Oyunlarda falan uçuyor half life falan sıkıntısız ama arayüz touchwiz hızında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu xiaomi de kafayı Apple ile bozmuş arkadaş. Bir de özgün ol. yaptığı ürünler cidden iyi ama Apple etkisi çok bariz kendisini belli ediyor.

  • ram 2 gb standart olsun artık, yıl olmuş 2015

  • İpad mini 2 elimde. 7.1.2 ile kullanıyorum hala. Hayatımda hiç bu kadar stabil teknolojik bir ürün kullanmadım desem yeridir. Tek sorun safari de bazen yaptığı sayfa yenileme.

  • Snap 410 ile ancak ilk nesil mini performansını yakalar 2. nesil zor. Lg g pad 7 kullandım şarj konusunda harika tablet sp400 lü kararında performans sunuyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.